Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Salutare, e ultimul meu post pe aici, nu stiu daca ne vom intalni pe undeva. Tin sa va anunt ca am pierdut functia aiurea, fara dovezi care sa confirme toate acuzatiile ce mi s-au adus. Cica se baga doar pe bani pe aici, nu au fost dovezi, am pierdut liderul dintr-o prostie. Aveti grija la ThePain, nu trebuie sa intre in vreo factiune. Bafta in continuare si scuze daca v-am creat neplaceri.

Edited by Claudiu2010
  • Upvote 1
Posted

Salutare, e ultimul meu post pe aici, nu stiu daca ne vom intalni pe undeva. Tin sa va anunt ca am pierdut functia aiurea, fara dovezi care sa confirme toate acuzatiile ce mi s-au adus. Cica se baga doar pe bani pe aici, nu au fost dovezi, am pierdut liderul dintr-o prostie. Aveti grija la ThePain, nu trebuie sa intre in vreo factiune. Bafta in continuare si scuze daca v-am creat neplaceri.

Claudiu2010, din toate factiunile in care am fost, cu tine am colaborat cel mai bine si cel mai frumos, ai fost cel mai tare lider. Sper sa ajugi pe viitor unde ti-ai propus, viata reala / samp. Iti doresc numai bine.

Posted

Claudiu2010, chiar imi pare rau pentru ca ai fost dat afara chiar pe nedrept fara dovezi clare, inca o data iti mai zic, nu lua inseama pe orcine.

• Upvote 1
Posted (edited)

Buna tuturor. Am cautat in canalul meu de YouTube si am gasit un test de Gun ceva mai vechi.

M-am gandit sa-l postez aici pentru a viziona si colegi mei care sunt incepatori si nu stiu in totalitate ce este de facut in timpul unui test.

Acesta este clipul.    https://www.youtube.com/watch?v=k6WkmbBWKwY

Sfatu meu este sa filmati orice test. Este mult mai bine. Daca filmati testele, nu mai sunteti obligati sa folositi comanda [/pagesize 20], dar in schimb sunteti obligati sa aveti in chat activat [/timestamp]. Repet, este obligatoriu aceasta comanda [/timestamp].

Daca v-a placut va rog sa imi lasati un comentariu si daca este ceva ce nu ati inteles sa ma contactati.

Va urez o zi buna si mare grija la post-hunetrii server-ului.

Edited by AnaMaria89