ragi Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Salut Sunt Andrei SI AM O PROBLEMA CU SAMP-UL CAND INTRU PE ORICCE SERVER IMI DA CRASH CE SA FAC? Quote
radon Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Ai vre-un hack, mod ceva mai pe scurt restarteaza gta-ul si samp-ul Quote
ragi Posted February 9, 2014 Author Posted February 9, 2014 Tu ce crezi pana acum luam bab pe server daca aveam hack sau mod Quote
MR.SyBiE Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 Reinstaleaza gta/samp si sterge tot Ce ai in documents fisiere cu gta daca nu merge cand ei crash da "report crash" si dupa close dupa 1/2 zile trebuie sa mearga si scoate modurile Quote
Methadone Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 Am patit-o si eu :-j, dai restart la Computer. Quote
SalamAlekum Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 Cand vrei sa intri in gta, ii faci imagin si dupa intri. Quote
St.GenAdy Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 Am patit-o si eu :-j, dai restart la Computer. Poate are netu slab... Quote
MR.SyBiE Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 Daca nu merge nici asa sterge tot din pc ce apartine de gta/samp dezinstalezi dupa te duci in start si scri acol ''gta'' daca apar fisiere stergele ,daca nu te lasa inseamna ca sunt deja sterse dai doar un restart dupa dai sa downloadezi gta sa iti downloadezi samp sa fi pregatit si cu ##### tot si daca nu o sa mearga si iti da crash asteapta 1/2 zile sigur o sa mearga asa fac eu cand am un mod care imi provoaca crash de nici nu apuc sa vad img cu plaja..sau sa se incarce. Quote
Recommended Posts