Jump to content

Videoclip Fun(despre sa:mp)

Recommended Posts

Posted

@@Cutie, mai fă, e super videoclipul, nu m-am putut opri din râs :))

Mersi mult, sper sa am destul timp ca sa ma ocup de urmatoarea voma vizuala chiar de saptamana asta.

Posted

Am sa postez inca o data acesti videoclip deoarece am nevoie de cat mai multi potentiali jucatori de sa:mp sa stie de existenta lui si a viitoarei serii ce urmeaza sa apara. Credeti-ma ca nu incerc sa cer atentie dar cu cat am norocul sa castig mai multi "fani" cu atat voi putea face videoclipurile urmatoare la o scara mult mai larga (de exemplu, in cazul in care vreau sa filmez o scena cu vreo 20, 30 de persoane, sa stie toti participantii in ce se baga si ce va rezulta in urma contributiei lor). Nu vreau likeuri, nu vreau subscribe, vreau doar pareri si un posibil ajutor pe viitor ca sa fac chestii la fel de stupide.

Enjoy...

http://www.youtube.com/watch?v=-XYSHJK3zp4

Foarte tare , asteptam partea 2

Posted

Foarte misto ! Am 2 intrebari : -Cu ce filmezi? Cum poti sa faci sa filmezi doar o parte din ecran? Adica sa nu apara bugged.ro jos in dreapta. Doar o portiune anume @@Cutie

Filmez cu fraps si acel "zoom in" pentru o portiune specifica a ecranului se realizeaza in Sony Vegas (eu lucrez in Sony Vegas pro 11). Atunci cand introduci un videoclip pe track-ul respectiv, in partea de dreapta-sus(nu chiar sus, este oarecum la mijloc dar este deasupra iconitei denumita "Event FX") a casetei videoclipului apare un patratel foarte mic denumit "Event:Pan/Crop". Apesi pe acel patratel si o sa-ti apara o fereastra cu videoclipul respectiv. Ai sa observi ca videoclipul este inconjurat de un "dreptunghi punctat" cu un "F" mare in centru(tot punctat). Daca tragi de colturile dreptunghiului spre interior, se va micsora si ,in functie de unde il misti(dreptunghiul) si cat de mic este, iti va prezenta exact portiunea ecranului pe care o vrei tu.

Posted

@@Cutie Mai am inca o intrebare . La mine cand filmez cu fraps nu iasa tocmai Full HD , adica nu e clara cateodata cand misc camera repede. Cum ai facut sa fie Full HD? Tot cu Sony Vegas Pro 11?

In general, ca sa iti apara full HD(1080) trebuie filmat si dat render in rezolutia de 1900x1080. 

E mai complicat aici. Calitatea tine si de PC/Monitor dar si de presetul pe care il folosesti cand dai render. Oricum, am impresia ca la mine 1080p e doar de forma pentru ca pc-ul meu e destul de rabla. Eu am probleme cu filmarile pentru ca nu pot sa filmez full HD din moment ce nu am monitor de 1900x1080 dar Youtube, din cauza ca se considera si 1440x1080 ca fiind "HD", probabil l-a luat ca si cum ar fi fost full-hd si a adaugat 1080 la optiuni. Oricum, PC-ul meu de 2 lei in combinatie cu Youtube care se comporta ca un copil prost cu ADHD,  imi face o gramada de probleme pe care nu pot nici eu sa le descifrez asa ca sfatul meu principal ar fi: Intreaba unu' mai putin prost.

Posted

@@Cutie foarte fain.Eu astept sa mai faci in continuare.Imi pare rau ca am dat deja azi un +1 dar maine e al tau.

Si inca ceva foarte tare faza aia cu "Bugul"  :D .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp