Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

@ eu zic ca nu este bun deocamdata. De ce?

- e lansat de putin timp => e beta si stii si tu cum sunt astia de la Microsoft

- are cam aceleasi caracteristici cu Windows 7

- ocupa foare mult spatiu inutil

Oricum dupa vreun' an va fii optimizat si va fii foarte decent.

@ da, l-am testat

• 2 weeks later...
Posted

Sa crede-ti voi ma. Am laptop cu w8 special cumparat de black friday gata instalat cu ofice pe el si sunt foarte multumit de el cu o viteza pa net mare chiar dace am 7mp/s cu un internet de 10€ pe luna si sunt foarte multumit de el numai va trebuie un procesor mare si performant eu am sony vaio ultimul tip dupa piata sony. Dar ce sa le ceri oamenilor tarani care inca mai folosesc w xp. Care nici nu mai exista. (Nu judec oamenii care sunt invarsta(mai batrani) sau copiilor care nu au posibilitati).

In fine si w7 si w8 sunt bune

Posted

Recomand Windows 8.1 foarte bun,consuma mai putina memorie ram ca 7 sau in cel mai rau caz poate la fel dar eu de cand am 8.1 imi consuma 0.5 din 2 GB RAM si inainte imi lua 0.7-0.8 si am aceleasi programe si chestii ce aveam si pe 7

Posted

Recomand 8 pt cei cu PC-uri bune.

Corect. Eu am windows 8 si am pc bun, normal ca uni aveti pc-uri mai proaste decat primu meu calculator ( 2003 ). Pentru ala va recomand windows 2000 sau linux ca sa va mearga cat de cat ok.

Posted

da este alti sunt nobi

daa ai windows 8 la jocuri o sa ceara cerinte mai mici adica o sa mearga mai bine daca le dai la low mis pare

am avut da e o chestie naspa cu bara de start o poti elimina din setari

daca nu am windows 8 fa o tema da trei sa ai sistem

Posted

Depinde in ce domeniu doresti sa il folosesti daca doresti sa il folosesti pentru Gaming si nu deti un pc decent Gen 4gb+ stii ce vreu sa spun nu se merita ,dar daca doresti strict pentru Home: un film/muzica/navigare este destul de bun l-am testat pe un laptop 4gb rami, i3 3300GHz ceva pentru "casa" si vreau sa iti spun ca se misca perfect adica nu am observat "down Time" la incarcarea paginilor web. Deci il recomand pentru Home si nu pentru Gaming , pentru aceasta categorie recomand cu incredere Windows 7 32/86 Bit.

Posted

Aceeasi interfata ca la windows 7, consuma mai multe resurse.Nu vad de ce multi opteaza pentru trecerea la windows 8.Cei de la microsoft nu fac decat sa-ti bage noua lor jucarie pe gat, windows 8 vine la pachet cu noile laptopuri, laptopuri pe care e imposibil sa instalezi alt windows (spun si eu din auzite, imi pare rau daca e eronat).

Din punctul meu de vedere noul proiect a celor de la microsoft e un esec total, raman pe windows 7 pana se trezesc la realitate, daca nu sunt fortat sa trec pe mac/linux

• 2 weeks later...
Posted

Cei care spuneti ca nu-i bun, l-ati testat macar? Normal ca va luati dupa altii.

Si da, Windows 8 este mult peste Windows 7. Cei care spun ca "E praf, nu-l baga" habar nu au pe ce lume traiesc.

Dupa cum am zis, este cu mult peste Windows 7, avand in vedere ca are o interfata mult mai complexa.

Daca ai calculator / laptop care tine Windows 8, de preferabil e sa-l folosesti.

Cei care spun ca nu e bun, au "mobre" de calculatoare.

Deci, te sfatuiesc sa-ti pui Windows 8, daca ai posibilitatea.

Posted

Windows 8 este bun pentru jocurile noi get Farming Simulator 2013, EuroTruck2012, CS:GO, Dirt3, NFS MW2 etc. Daca aveti calculatoare mai batrane ca voi va recomand sa numai va dati cu parerea pentru ca este normal ca nu va place pentru ca nu va duce sistemul.