Denishosu Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Eu folosesc w8, la inceput am avut ceva bătăi de cap cu compatibility, dar nu de nerezolvat, W8 e genial! Quote
ProLifer Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 @ eu zic ca nu este bun deocamdata. De ce? - e lansat de putin timp => e beta si stii si tu cum sunt astia de la Microsoft - are cam aceleasi caracteristici cu Windows 7 - ocupa foare mult spatiu inutil Oricum dupa vreun' an va fii optimizat si va fii foarte decent. @ da, l-am testat Quote
GeoRg3 Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 Da, este foarte bun. Iti merge orice joc, si are un design placut. Quote
sorin-ionut Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Sa crede-ti voi ma. Am laptop cu w8 special cumparat de black friday gata instalat cu ofice pe el si sunt foarte multumit de el cu o viteza pa net mare chiar dace am 7mp/s cu un internet de 10€ pe luna si sunt foarte multumit de el numai va trebuie un procesor mare si performant eu am sony vaio ultimul tip dupa piata sony. Dar ce sa le ceri oamenilor tarani care inca mai folosesc w xp. Care nici nu mai exista. (Nu judec oamenii care sunt invarsta(mai batrani) sau copiilor care nu au posibilitati). In fine si w7 si w8 sunt bune Quote
rik- Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 Windows 8 a fost facut pentru nokia si tablete initial, dupa l-au bagat pe PC, dar nu e bun. Quote
Alberto Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 Recomand Windows 8.1 foarte bun,consuma mai putina memorie ram ca 7 sau in cel mai rau caz poate la fel dar eu de cand am 8.1 imi consuma 0.5 din 2 GB RAM si inainte imi lua 0.7-0.8 si am aceleasi programe si chestii ce aveam si pe 7 Quote
Huanq Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 Recomand 8 pt cei cu PC-uri bune. Corect. Eu am windows 8 si am pc bun, normal ca uni aveti pc-uri mai proaste decat primu meu calculator ( 2003 ). Pentru ala va recomand windows 2000 sau linux ca sa va mearga cat de cat ok. Quote
KruZZel Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 (edited) E bun, dacă nu ai PC cu 69 mb ram. Edited April 22, 2014 by KruZZ.Capone Quote
Kenz0r Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 E bun, dacă nu ai PC cu 69 mb ram. Kruzz, cum e cu banul?=]]]]] Quote
tare58 Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 da este alti sunt nobi daa ai windows 8 la jocuri o sa ceara cerinte mai mici adica o sa mearga mai bine daca le dai la low mis pare am avut da e o chestie naspa cu bara de start o poti elimina din setari daca nu am windows 8 fa o tema da trei sa ai sistem Quote
Gamer Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 Depinde in ce domeniu doresti sa il folosesti daca doresti sa il folosesti pentru Gaming si nu deti un pc decent Gen 4gb+ stii ce vreu sa spun nu se merita ,dar daca doresti strict pentru Home: un film/muzica/navigare este destul de bun l-am testat pe un laptop 4gb rami, i3 3300GHz ceva pentru "casa" si vreau sa iti spun ca se misca perfect adica nu am observat "down Time" la incarcarea paginilor web. Deci il recomand pentru Home si nu pentru Gaming , pentru aceasta categorie recomand cu incredere Windows 7 32/86 Bit. Quote
ZuTTeR Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 Eu cand am avut am fost multumit de el, chiar daca acum am windows 7. Quote
Imhotep Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 Aceeasi interfata ca la windows 7, consuma mai multe resurse.Nu vad de ce multi opteaza pentru trecerea la windows 8.Cei de la microsoft nu fac decat sa-ti bage noua lor jucarie pe gat, windows 8 vine la pachet cu noile laptopuri, laptopuri pe care e imposibil sa instalezi alt windows (spun si eu din auzite, imi pare rau daca e eronat). Din punctul meu de vedere noul proiect a celor de la microsoft e un esec total, raman pe windows 7 pana se trezesc la realitate, daca nu sunt fortat sa trec pe mac/linux Quote
LegO ToyS Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Da, este bun, dar unele jocuri nu merg pe WINDOWS 8 Quote
Fusher Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Cei care spuneti ca nu-i bun, l-ati testat macar? Normal ca va luati dupa altii. Si da, Windows 8 este mult peste Windows 7. Cei care spun ca "E praf, nu-l baga" habar nu au pe ce lume traiesc. Dupa cum am zis, este cu mult peste Windows 7, avand in vedere ca are o interfata mult mai complexa. Daca ai calculator / laptop care tine Windows 8, de preferabil e sa-l folosesti. Cei care spun ca nu e bun, au "mobre" de calculatoare. Deci, te sfatuiesc sa-ti pui Windows 8, daca ai posibilitatea. Quote
CrisTty Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Nu este bun de nimic, asa cred eu. Ocupa foarte mult, dar esti si ciudat. Quote
Lucy.xD Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Windows 8 este bun pentru jocurile noi get Farming Simulator 2013, EuroTruck2012, CS:GO, Dirt3, NFS MW2 etc. Daca aveti calculatoare mai batrane ca voi va recomand sa numai va dati cu parerea pentru ca este normal ca nu va place pentru ca nu va duce sistemul. Quote
Recommended Posts