Mr.Jaks Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Subiectul video-ului: #Paintball, #m4, #default, #nomods, #daunatotala, #introducereinhaos, #finaltragic.O scurta prezentare: Tocmai ce mi-am instalat Playclaw si am zis sa-l incerc, merge foarte bine si nu scade fps prea mult. Insa am o intrebare, exista vreo optiune sau setare sa fac sa dispara toate alea(fps+temperaturile+ceasul) de pe ecran?Link catre filmulet: 2
Martaz. Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 (edited) e greu cu fratele meleu jaksulinos' <3 :wub: ON: Raspunsul la intrebarea ta este "DA", exista. Apesi F1 in joc si cauti acolo la video si le dai pe off prostiile alea. ciuzzzzzzzzz Edited February 11, 2014 by MARTAZEW
Mr.Jaks Posted February 11, 2014 Author Posted February 11, 2014 e greu cu fratele meleu jaksulinos' <3 :wub: ON: Raspunsul la intrebarea ta este "DA", exista. Apesi F1 in joc si cauti acolo la video si le dai pe off prostiile alea. ciuzzzzzzzzz Asa frate! cu toate temperaturile alea pe acolo zici ca te uiti la meteo nu ca joci sa:mp.
CoreyTaylor Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Esti bun frate daca ai castigat si cu default GG
Forbidm Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 (edited) Frumos, semi no-recoil, poate tinta nu e default nu comentez, dar totusi gg tragi bine. Edited April 1, 2014 by Fake.
Recommended Posts