WopsS Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Salut, doresc si eu IP-urile pentru acest jucatori pentru a ma convinge ca nu sunt boti. De preferat ceva live, pentru ca se pot modifica.
Jericho Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 (edited) Te poti convinge si singur,dai un join pe server. Edited February 11, 2014 by Jericho
WopsS Posted February 11, 2014 Author Posted February 11, 2014 Te poti convinge si singur,dai un join pe server. Am dat, si nu m-am convins.
Martaz. Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Salut, doresc si eu IP-urile pentru acest jucatori pentru a ma convinge ca nu sunt boti. De preferat ceva live, pentru ca se pot modifica. Esti atat de prost incat cred ca ai muri de foame intr-un supermarket, f**. 1.Cine esti tu ca sa-ti dovedeasca daca sunt boti s-au nu pe server?! 2.Dai drumu in mortii ma-tii la culcare ca maine te duci la gradinita.
WopsS Posted February 11, 2014 Author Posted February 11, 2014 Esti atat de prost incat cred ca ai muri de foame intr-un supermarket, f**. 1.Cine esti tu ca sa-ti dovedeasca daca sunt boti s-au nu pe server?! 2.Dai drumu in mortii ma-tii la culcare ca maine te duci la gradinita. Imi place comportamentul tau de copil incult. Inca un pas inapoi pentru server datorita tie :-j si v-a lautati ca aveti un server bun. In fine, nu ma cobor la mintea ta de om al pesterii sa injur, sa fim civilizati. A, si daca eram atat de prost, nu cred ca ajungeam sa fac ceea ce fac. In plus ma bucur ca nu sunt la acelasi nivel cu tine. Si tu esti atat de prost inca nu stii sa ai un comportament civilizat.
AndrewShineXD Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Imi place comportamentul tau de copil incult. Inca un pas inapoi pentru server datorita tie :-j si v-a lautati ca aveti un server bun. In fine, nu ma cobor la mintea ta de om al pesterii sa injur, sa fim civilizati. A, si daca eram atat de prost, nu cred ca ajungeam sa fac ceea ce fac. In plus ma bucur ca nu sunt la acelasi nivel cu tine. Si tu esti atat de prost inca nu stii sa ai un comportament civilizat. da cine ești tu bă să vii aici să ți se dovedească ție că nu sunt buți? Și dacă ar fi, care-i faza? Îți garantez că nu exista un bot pe server! -.-
WopsS Posted February 11, 2014 Author Posted February 11, 2014 da cine ești tu bă să vii aici să ți se dovedească ție că nu sunt buți? Și dacă ar fi, care-i faza? Îți garantez că nu exista un bot pe server! -.- Bă ma intereseaza doar, dupa cum nu-i pot da PM lui acest "shad0w"? Poate un admin se indura. P.S: Se scrie "boti". Si eu nu-ti garantez pana nu vad cu ochii mei.
iulikeme Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 @@WopsS dai join pe server si te duci la 1000 de playeri si ii intrebi ceva . Dupa ce ii intrebi sa imi zici si mie =))
WopsS Posted February 11, 2014 Author Posted February 11, 2014 @ asa o sa fac. P.S: Pana acum 2 oamenii sunt de treaba de aici, au vorbit frumos (nu ca altii). Nu am venit sa fac judecata server-ului, doar ma interesa.
Recommended Posts