Marian0207 Posted May 2, 2014 Author Posted May 2, 2014 Naspa, impusca-te. N-am nevoie de parerea ta, pentru mine esti 0. Conteaza parerea oamenilor, nu a copiilor.
FireRuleZ Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 N-am nevoie de parerea ta, pentru mine esti 0. Conteaza parerea oamenilor, nu a copiilor. Ghm, omule esti mai mare cu un an =)) oricum daca te-as prinde ti-as rupe picioarele rachet-o.
Marian0207 Posted May 2, 2014 Author Posted May 2, 2014 Ghm, omule esti mai mare cu un an =)) oricum daca te-as prinde ti-as rupe picioarele rachet-o. N-ai treaba? Sincer n-am chef de tine. Daca nu iti plac creatiile mele, ok spune-i cui ii pasa, insa dami si mie niste argumente dc nu iti plac creatiile.
Minion Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 (edited) NEW: Aici ai folosit After Effects nu? daca da zi si mie cum ai facut punctele alea din parti. Edited May 2, 2014 by Minion
Marian0207 Posted May 2, 2014 Author Posted May 2, 2014 Aici ai folosit After Effects nu? daca da zi si mie cum ai facut punctele alea din parti. Creatia acea nu depinde de mine, eu doar am schimbat numele.
Denishosu Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Aici ai folosit After Effects nu? daca da zi si mie cum ai facut punctele alea din parti.Wtf!!!!????? Ma doare capul la ce abureli citesc.E luată de pe tumblr, iar punctele... Ei bine cum sa-ti explic a luat un brush si l-a trantit intr-un colt, e idiot de necomplicata, ce Dumnezeu de intrebari :|||||||.
Minion Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Wtf!!!!????? Ma doare capul la ce abureli citesc. E luată de pe tumblr, iar punctele... Ei bine cum sa-ti explic a luat un brush si l-a trantit intr-un colt, e idiot de necomplicata, ce Dumnezeu de intrebari :|||||||. Stiu ma am facut deja... si nu era nevoie sa vii si tu aici sa iti spui parerea despre ce am scris eu.
Marian0207 Posted May 3, 2014 Author Posted May 3, 2014 Wtf!!!!????? Ma doare capul la ce abureli citesc. E luată de pe tumblr, iar punctele... Ei bine cum sa-ti explic a luat un brush si l-a trantit intr-un colt, e idiot de necomplicata, ce Dumnezeu de intrebari :|||||||. Stiu ma am facut deja... si nu era nevoie sa vii si tu aici sa iti spui parerea despre ce am scris eu. Va rog nu va certati pe profilul meu, aveti PM ;)
Marian0207 Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 New: Avatare: Acest avatar nu este facut de mine, eu doar am adaugat effect-ul. Logo-uri:
Marian0207 Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 (edited) Mersi. Edited May 5, 2014 by AIM.Anoxis
MasaTociTa Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 NEW: Salut. Fa-mi si mie o poza lafel doar ca pui alt font si sa scrie KatalinFresh
Marian0207 Posted May 6, 2014 Author Posted May 6, 2014 Salut. Fa-mi si mie o poza lafel doar ca pui alt font si sa scrie KatalinFresh Poftim, sper sa iti placa. @Ironkh Mersi.
Marian0207 Posted May 6, 2014 Author Posted May 6, 2014 Trebuie sa ma invetii raspunde skype. Am sa te invat cu partajare ecran(o metoda buna dupa parerea mea) cand voi avea timp, iti voi arata cum si ce sa faci in ps.
Marian0207 Posted May 7, 2014 Author Posted May 7, 2014 Progresezi pe zi ce trece, felicitari. Mersi :*
Recommended Posts