Jump to content

Recommended Posts

Posted

N-am nevoie de parerea ta, pentru mine esti 0.

Conteaza parerea oamenilor, nu a copiilor.

Ghm, omule esti mai mare cu un an =)) oricum daca te-as prinde ti-as rupe picioarele rachet-o.

Posted

Ghm, omule esti mai mare cu un an =)) oricum daca te-as prinde ti-as rupe picioarele rachet-o.

N-ai treaba? Sincer n-am chef de tine.

Daca nu iti plac creatiile mele, ok spune-i cui ii pasa, insa dami si mie niste argumente dc nu iti plac creatiile.

Posted (edited)

NEW: kF2mgfO.gif

Aici ai folosit After Effects nu? daca da zi si mie cum ai facut punctele alea din parti.

Edited by Minion
Posted

Aici ai folosit After Effects nu? daca da zi si mie cum ai facut punctele alea din parti.

Creatia acea nu depinde de mine, eu doar am schimbat numele.

Posted

Wtf!!!!????? Ma doare capul la ce abureli citesc.

E luată de pe tumblr, iar punctele... Ei bine cum sa-ti explic a luat un brush si l-a trantit intr-un colt, e idiot de necomplicata, ce Dumnezeu de intrebari :|||||||.

Posted

E luată de pe tumblr, iar punctele... Ei bine cum sa-ti explic a luat un brush si l-a trantit intr-un colt, e idiot de necomplicata, ce Dumnezeu de intrebari :|||||||.

Stiu ma am facut deja... si nu era nevoie sa vii si tu aici sa iti spui parerea despre ce am scris eu.

Posted

Stiu ma am facut deja... si nu era nevoie sa vii si tu aici sa iti spui parerea despre ce am scris eu.

Va rog nu va certati pe profilul meu, aveti PM ;)

Posted

Salut. Fa-mi si mie o poza lafel doar ca pui alt font si sa scrie KatalinFresh

kF2mgfO.gif

Poftim, sper sa iti placa.

1XzdK0R.gif

@Ironkh Mersi.

Posted

Trebuie sa ma invetii raspunde skype.

Am sa te invat cu partajare ecran(o metoda buna dupa parerea mea) cand voi avea timp, iti voi arata cum si ce sa faci in ps.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp