Jump to content

Recommended Posts

Posted

Oke, voi verifica in zilele urmatoare.

Dupa cum mi-a zis Alexx. azi el nu este acasa iar maine ne vom apuca sa editam video-ul. Deja maine cel tarziu luni video-ul va fi gata si postat!

Posted

Dupa cum mi-a zis Alexx. azi el nu este acasa iar maine ne vom apuca sa editam video-ul. Deja maine cel tarziu luni video-ul va fi gata si postat!

Oke

Posted (edited)

0IPfxIC.png

U6QsCj8.png RkXIkqp.png a79x2cg.png 9uAy35m.png

FoxKIif.png

6sJxjGL.png

Arata bine, daca vrei sa adaugi texul "AIM-SHiFT" pe avatarul meu, ar fi bine, mz. AIM-SHiFT vreau sa scrie mic, ca bugged, doar un picut mai mare.

Edited by AIM-SHiFT.
Posted

Arata bine, daca vrei sa adaugi texul "AIM-SHiFT" pe avatarul meu, ar fi bine, mz. AIM-SHiFT vreau sa scrie mic, ca bugged, doar un picut mai mare.

0xVNNt7.png 4M56zZT.png

Posted (edited)

Culoarea e buna, dar fontul la text nu prea, pune-l cu unul mai subtire daca vrei..

rzchScc.png

Edited by AIM.Anoxis
Posted

zO2Yx05.png

XSFiSju.png I4rMUxn.png

Primele mele creatii in After Effects, sper sa va placa!

Bh4WS9v.gif x2lNXsp.gif X1aHB6N.gif

de unde ai luat AE, please un link in PM.

Sunt frumoase.

Posted

de unde ai luat AE, please un link in PM.

Sunt frumoase.

Nu iti pot da site-ul, insa daca ai skype baga id-ul acesta: pfadis2, vorbim acolo mai multe.

ON: Mersi.

Posted

0IPfxIC.png

RkXIkqp.png

Imi poti face si mi unu la fel ca acesta,sau macar sa imi dai poza originala? oricum meriti +1

Nu am mai avut imaginea in PS si de editat iar nu mai puteam, asa ca ti-am facut alta sper sa iti placa.

gCeAAtY.png

• Upvote 2
Posted

Nu am mai avut imaginea in PS si de editat iar nu mai puteam, asa ca ti-am facut alta sper sa iti placa.

gCeAAtY.png

gCeAAtY.png

e frumoasa ai primit +1

Posted

La fel de prost ca acum 2 luni.

Mersi, apreciez parerea ta, cu toate ca lumea crede alt ceva :3

Apropo daca tot crezi ca nu ma pricep as dori sa iti vad si tie creatiile, daca ai auzit vreo data de PS..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp