TnaseMihai Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Salut , Intro zi eu si prietenu meu jucam samp si el de pe pc lui de acasa a luat ban totul bun a doua zi ce sa vezi nu mai pot intra nici eu spune ca am ban si schimb nick mai mereu am facut aceasta cerere de la biblioteca comunala ajutatima.. 5 persoane aveam acelasi net adika cu acelasi ip el are ban pe nume acuma am si eu .. Ce pot face? Scoteti banu sau alta solotie.. daca nu il scoateti lui nici mie nu ami va merge cred. Va rog ajutatima Quote
RAIN. Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Daca aveti ban pe acelasi ip. Daca iti debaneaza ip-ul il debaneaza si lui . Schimba net-ul :D Quote
NiveuS Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Ma gandesc ca folositi un switch sau router , deci dai un restars si vi se va aloca alt IP . Sau daca aveti abonament cu IP static sunati la providerul de internet si cereti alocarea unui nou IP (veti avea nevoie de niste date din contract parca) . Quote
Jericho Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Salut , Intro zi eu si prietenu meu jucam samp si el de pe pc lui de acasa a luat ban totul bun a doua zi ce sa vezi nu mai pot intra nici eu spune ca am ban si schimb nick mai mereu am facut aceasta cerere de la biblioteca comunala ajutatima.. 5 persoane aveam acelasi net adika cu acelasi ip el are ban pe nume acuma am si eu .. Ce pot face? Scoteti banu sau alta solotie.. daca nu il scoateti lui nici mie nu ami va merge cred. Va rog ajutatima Incearca sa faci o cerere unban aici in care sa explici ce s-a intamplat. 1 Quote
TnaseMihai Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 (edited) Da ma da are suspend in panel contu lui ala , ca acuma sunt pe tableta,, Edited February 13, 2014 by Fytosul33xD. Quote
Recommended Posts