xYonutz Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Salut BuGGed, acum 2 zile m-am prostit și eu puțin că mă plictiseam și am pus resoluția de la San Andreas la maxim. După ce am pus-o și am dat să se aplice resoluția, în vreo 2-3 secunde mi se face ecranul negru și îmi apare pe el un scris care se tot mișca. Scrie ceva gen "Video not suported". Nu suportă ecranul resoluția că e prea mare, cred :huh: . Am încercat multe metode să-l refac, tot felul de porcării am în pc. Mă poate ajuta cineva? Nu știu ce să-i mai fac, chiar nu am idee aveți vreo soluție ceva?
Solution Jericho Posted February 13, 2014 Solution Posted February 13, 2014 Te duci in Computer - Documents - si stergi folderul GTA San Andreas User Files 1
Alex.Tkd Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 @@xYonutz, intră in My Documets - GTA San Andreas User Files și șterge fișieul gta_sa.set O dată ce ai șters fișierul acesta, ar trebui ca toate setările de la Options să se reseteze. La mine, cel puțin a mes. Sper că te-am ajutat. 1
Ghelbeaza Cristian Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 (edited) @@xYonutz Te duci in My Documets - Gta San Andreas User Files si stergi gta_sa.set ! @astept +1. Edited February 13, 2014 by KhefreN_LautaR
xYonutz Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 Te duci in Computer - Documents - si stergi folderul GTA San Andreas User Files @@xYonutz, intră in My Documets - GTA San Andreas User Files și șterge fișieul gta_sa.set O dată ce ai șters fișierul acesta, ar trebui ca toate setările de la Options să se reseteze. La mine, cel puțin a mes. Sper că te-am ajutat. Vă mulțumesc, merge :D!
Recommended Posts