Jump to content

Problemă resoluție.

Go to solution Solved by Jericho,

Recommended Posts

Posted

Salut BuGGed, acum 2 zile m-am prostit și eu puțin că mă plictiseam și am pus resoluția de la San Andreas la maxim. După ce am pus-o și am dat să se aplice resoluția, în vreo 2-3 secunde mi se face ecranul negru și îmi apare pe el un scris care se tot mișca. Scrie ceva gen "Video not suported". Nu suportă ecranul resoluția că e prea mare, cred  :huh: . 

Am încercat multe metode să-l refac, tot felul de porcării am în pc.

Mă poate ajuta cineva? Nu știu ce să-i mai fac, chiar nu am idee aveți vreo soluție ceva? 

Posted

@@xYonutz, intră in My Documets - GTA San Andreas User Files și șterge fișieul gta_sa.set

O dată ce ai șters fișierul acesta, ar trebui ca toate setările de la Options să se reseteze. La mine, cel puțin a mes. Sper că te-am ajutat.

• Upvote 1
Posted

Te duci in Computer - Documents - si stergi folderul GTA San Andreas User Files

@@xYonutz, intră in My Documets - GTA San Andreas User Files și șterge fișieul gta_sa.set

O dată ce ai șters fișierul acesta, ar trebui ca toate setările de la Options să se reseteze. La mine, cel puțin a mes. Sper că te-am ajutat.

Vă mulțumesc, merge :D!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp