Jump to content

Recommended Posts

Posted

deagle de la factiune la scos, dupa au facut sa poti da /usedrugs odata la 5 minute acum asta cu fast connect ... e clara treaba.

baieti dati mai divin daca aveti fast connect?

Posted

Daca e interzis inseamna ca nu face DELOC ceva bun pentru server, deci nu-l mai folositi pur si simplu.

Daca are chef cineva din staff poate o sa primiti si o explicatie.

ms pentru asta, [cheater cu mult prea mult timp liber]

Posted

shadow nu ai cum sa prinzi pe cineva:| cu el.. daca e c team vierver..pac il sterge:| si ca sa verifici daca mai e on.. si iesi de pe sv si intri iar deja e sters.

Posted (edited)

Sincer nu inteleg de ce, sa fim seriosi mai mult de juma de server il folosea pana si admini/helperi. In-game nu te ajuta cu nimic de ce sa stai 1 ora sa te conectezi, sa iti faci nervi ca nu prinzi war ca ai luat crash etc. Daca e interzis fast-conectu sa faceti macar un mod anti-crash, asa s-ar echilibra situatia.

Edited by Alexxx16
Posted

Daca e interzis inseamna ca nu face DELOC ceva bun pentru server, deci nu-l mai folositi pur si simplu.

Daca are chef cineva din staff poate o sa primiti si o explicatie.

ms pentru asta, [cheater cu mult prea mult timp liber]

Idem bai :)

PS: Ce aveti ba cu Re.nko de l-ati numit [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum]

Posted

Alt copil fara viitor care se baga in seama aiurea.

Cum sa dea bann pentru DM? Retardatule care esti =))))))))

Jet ca furi curent

Posted (edited)

Parerile sunt impartite, nu stiu ce sa zic...

Pe de o parte e o idee buna pe de alta parte nu

Edited by AirSurfer
Posted (edited)

E o prostie mare că a fost interzis.

Te ajută să te conectezi mai repede. LOL, pls.

Nu văd rostu de ce a fost interzis, pls. s@L

Edited by GrasuXXX.
Posted

deagle de la factiune la scos, dupa au facut sa poti da /usedrugs odata la 5 minute acum asta cu fast connect ... e clara treaba.

baieti dati mai divin daca aveti fast connect?

Posted

Nu ar trebui interzis, ar trebui facut un subiect promovat de unde sa-l downloade toti, astfel ar intra toti mai usor.

De unde atata logica? 

• Upvote 1
Posted

De unde atata logica? 

Ce hack? Ce face? Doar ma conectez.... Hack e ala aim, speed hack distance hack, etc.. Cu ce va deranjeaza?

Posted

Ce hack? Ce face? Doar ma conectez.... Hack e ala aim, speed hack distance hack, etc.. Cu ce va deranjeaza?

Odata cand am intrebat pe [/n] (mai demult) daca este voie cu modul de iarna Tibi a raspuns: "Ai voie cu orice mod care nu te avantajeaza fata de alti playeri" - Fast connection - Te avantajeaza? Da.

Posted

De unde atata logica? 

Ba shad0w boss-ule ce faci frate nu e hack nu dam mai bine cu MODUL asta!! Hai frate doar ne conectam mai repede..

Posted

De unde atata logica? 

Nu inteleg care este problema, sa spunem ca eu as mai juca pe un server pe care am voie sa-l folosesc, ce fac, cand vreau sa intru pe bugged stau si-l sterg si dupa cand vreau sa intru din nou pe acel server pe care este permis sa-l pun din nou?

Toti cei care au spus ca trebuie scos ca nu este corect sunt cei care nu au prins sa-l ia, daca-l luau si ei nu comentau.

Posted

Foarte bine !

Nu mi se pare corect ca unii sa astepte 1 ora sa se conecteze iar altii sa intre in 2-3 minute.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp