Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mare lucru pana intra un admin la tine in PC ai timp sa-ti stergi fast connection-ul . 5/6 PLAYERI  folosesc FAST Connection,nu inteleg de ce e ilegal.Asta e in scopul de nu a mai asteptat 2-3 ore ca sa te conectezi pe server.

Posted

Era foarte util si nu vad ce rau facea.. daca l-ar folosi toti nu s-ar mai spune ca este vreo discriminare..Daca iei crash la war odata , e clar ca nu mai prinzi niciun war.

Posted

Era foarte util si nu vad ce rau facea.. daca l-ar folosi toti nu s-ar mai spune ca este vreo discriminare..Daca iei crash la war odata , e clar ca nu mai prinzi niciun war.

Posted

Problema sta in felul urmator, aia mai "ascultatori", ca si mine de altfel, o sa respecte regulamentul, ca na, asa scrie asa faci dar ce ne facem cu cei care nu il respecta, ca ei o sa ocupe locurile inaintea celorlalti care s-au dezis deja de mod, iar noi nu mai intram in 3 ore, intram in 6 ore!!!

Posted (edited)

uite motiv ca aceasta regula e o prostie:

-nu prinzi loc la sedinte/antrenamente/waruri iei fw/uninvite.

nu e vina mea ca cei fara fast connect stau o ora sa intre pe server..sa caute modul pe forum,sa-l bage si asta e.

dai cumva mai bine cu el? dai 1 hit 1 kill? nu. pur si simplu te conectezi mai repede.

shadow,daca ai fii tu player si ai intra la war/sedinta fix cand se termina sau nu mai intrii deloc si ti-ai lua fw/uninvite ti-ar placea?..

Edited by Don.Spellix
Posted

Mi se pare corect, dar mai corect mi s-ar parea daca ai da ban celor care fac DM asa o sa fie si serverul ceva mai liber.

=]]]]]]]]]]]]]]]]]]] cum sa fi ma asa but ? :| pai atunci joaca single player ma.. :)))))))))))))))))))

Posted

Sunt curois cum o sa-l depisteze :)

Pana deschizi TW ai timp sa stergi modul si daca te pune sa dai relog si sa te conectezi iar tu ai modul sters :))

Posted (edited)

@

Eu zic ca nu este prea corect sa il interzica, lumea l-ar putea downloada de pe un topic.

p.s : shad0w e gelos pe ren.ko.           [cheater cu mult prea mult timp liber] ftw.

Edited by ANDYBAWS.
Posted (edited)

Cea mai mare prostie..

[cheater cu mult prea mult timp liber] ftw.

Edited by Speed.666
Posted (edited)

Sunt tare curios cum o sa găsească vreun admin fast connectul  =))))))))

RE.NKO & JUSTINIAN dă best.

Edited by Eazy.
  • Upvote 1
Posted

Macar daca o sa fie asa sa se faca ceva sa nu te poti conecta cu sandboxie pe server ar fi mai simplu sa intri pe server.

Posted

E logic sa nu ai voie cu moduri ce iti aduc un avantaj fata de alti playeri. 

O sa se de ban 14 zile celor prinsi cu moduri de fast connect.

• Upvote 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp