Jump to content

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

sniper e tare,dar preferatii mei sunt ranged,adica bounty hunter-daicritical 250damage+ daca stii sa joci cu el,spaceless void-are o ultimate care il face sa scape chiar daca e 1 vs 5,sau sai omoare pe toti daca are battle fury,fantom assasin,are ultimate cu critical bun,,insa slowul si teleportul cu cooldown mic ma fascineaza,mai e anti mage,e un counter pick versus inteligence heroes,ii lasa fara mana,si cita mana ia ars,atita damage ii ia cu ultimate,cel mai prost erou pentru mine e riki,trebue doar sa ai ward,dust sau gem pentru al vedea si asta e tot.add me on steam;

anson_147

P.S:caut un team,joc cu orice pozitie

scz,dar am uitat sa va las si skype. ion_anson1

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

sniper e tare,dar preferatii mei sunt ranged,adica bounty hunter-daicritical 250damage+ daca stii sa joci cu el,spaceless void-are o ultimate care il face sa scape chiar daca e 1 vs 5,sau sai omoare pe toti daca are battle fury,fantom assasin,are ultimate cu critical bun,,insa slowul si teleportul cu cooldown mic ma fascineaza,mai e anti mage,e un counter pick versus inteligence heroes,ii lasa fara mana,si cita mana ia ars,atita damage ii ia cu ultimate,cel mai prost erou pentru mine e riki,trebue doar sa ai ward,dust sau gem pentru al vedea si asta e tot.add me on steam;

anson_147

P.S:caut un team,joc cu orice pozitie

scz,dar am uitat sa va las si skype. ion_anson1

nu ai nicio treaba cu dota, lasa'te =)). Spaceless void auzi =))))))))))))))))))))

• Upvote 1
Posted

Ba frate cum pun si eu DotA,ca mi-am instalat patchu-l (ultima versiune) si am downloadat mapa am pus-o in maps la Downloads,deschid Wcrft3 prin Garena+ imi intra in joc si surpriza,cand dau la Local Area Connections nu imi arata niciun Load Game..Ma puteti ajuta?

• 3 weeks later...
Posted

Ba frate cum pun si eu DotA,ca mi-am instalat patchu-l (ultima versiune) si am downloadat mapa am pus-o in maps la Downloads,deschid Wcrft3 prin Garena+ imi intra in joc si surpriza,cand dau la Local Area Connections nu imi arata niciun Load Game..Ma puteti ajuta?

Nu se mai joaca DotA, Dota2 este gratis pe Steam. Grafica mai buna, gameplay mai bun.

• 3 months later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted (edited)

Nu se mai joaca DotA, Dota2 este gratis pe Steam. Grafica mai buna, gameplay mai bun.

Te contrazic,inca se mai joaca DotA,chiar mult.

Cine vrea sa jucam un Dota 2,add me pe steam: Tata'Lor poza cu anonymous

Edited by PropheT
  • 3 weeks later...
  • 5 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

M-am apucat si eu de Dota 2 ma puteti invata si pe mine chestii de baza? Si cu ce campion sa joc?

Salut, daca inca joci incearca eroi precum drow renger, sniper, riki, eroi usori, in stanga sus o sa ai o carticica dai pe ea si alegi un build, acolo iti arata in ce sa bagi punctele la skill-uri, ce iteme sa-ti cumperi, etc.

Cu ce campion jucati de cele mai multe ori?

Joc ranked, depinde ce eroi au adversarii, in general iau counteri.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...