hammy. Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 Care imi da si mie o invitatie?? Vreau sa ma apuc si eu :d @, @, Quote
D-Skill Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 Cam pustiu sa inteleg ca toata lumea s-a mutat pe LOL s-au si mai rau pe HON? Quote
D-Skill Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Imi poate lasa si mie cineva un build pentru Keeper of the light? O_O Quote
Avous Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 sniper e tare,dar preferatii mei sunt ranged,adica bounty hunter-daicritical 250damage+ daca stii sa joci cu el,spaceless void-are o ultimate care il face sa scape chiar daca e 1 vs 5,sau sai omoare pe toti daca are battle fury,fantom assasin,are ultimate cu critical bun,,insa slowul si teleportul cu cooldown mic ma fascineaza,mai e anti mage,e un counter pick versus inteligence heroes,ii lasa fara mana,si cita mana ia ars,atita damage ii ia cu ultimate,cel mai prost erou pentru mine e riki,trebue doar sa ai ward,dust sau gem pentru al vedea si asta e tot.add me on steam; anson_147 P.S:caut un team,joc cu orice pozitie scz,dar am uitat sa va las si skype. ion_anson1 Quote
Tanda Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 sniper e tare,dar preferatii mei sunt ranged,adica bounty hunter-daicritical 250damage+ daca stii sa joci cu el,spaceless void-are o ultimate care il face sa scape chiar daca e 1 vs 5,sau sai omoare pe toti daca are battle fury,fantom assasin,are ultimate cu critical bun,,insa slowul si teleportul cu cooldown mic ma fascineaza,mai e anti mage,e un counter pick versus inteligence heroes,ii lasa fara mana,si cita mana ia ars,atita damage ii ia cu ultimate,cel mai prost erou pentru mine e riki,trebue doar sa ai ward,dust sau gem pentru al vedea si asta e tot.add me on steam; anson_147 P.S:caut un team,joc cu orice pozitie scz,dar am uitat sa va las si skype. ion_anson1 nu ai nicio treaba cu dota, lasa'te =)). Spaceless void auzi =)))))))))))))))))))) 1 Quote
MaNuLeX Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Ba frate cum pun si eu DotA,ca mi-am instalat patchu-l (ultima versiune) si am downloadat mapa am pus-o in maps la Downloads,deschid Wcrft3 prin Garena+ imi intra in joc si surpriza,cand dau la Local Area Connections nu imi arata niciun Load Game..Ma puteti ajuta? Quote
Eugen Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Ba frate cum pun si eu DotA,ca mi-am instalat patchu-l (ultima versiune) si am downloadat mapa am pus-o in maps la Downloads,deschid Wcrft3 prin Garena+ imi intra in joc si surpriza,cand dau la Local Area Connections nu imi arata niciun Load Game..Ma puteti ajuta? Nu se mai joaca DotA, Dota2 este gratis pe Steam. Grafica mai buna, gameplay mai bun. Quote
bLaZiNgDuCk Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Cine se baga la un Dota 2? am level 4 xD:)). Quote
Evander Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 (edited) this is how we play nigga: http://imgur.com/9yznzxo,BJB2Qv2,Uy4Nt9l,eMLfmNm#0 Edited March 9, 2015 by HighBryd A Quote
M3N70R Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Vreun jucator real de dota2? add fishh78 steam am poza cu eminem add me sa jucam :) Quote
PropheT Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 (edited) Nu se mai joaca DotA, Dota2 este gratis pe Steam. Grafica mai buna, gameplay mai bun. Te contrazic,inca se mai joaca DotA,chiar mult. Cine vrea sa jucam un Dota 2,add me pe steam: Tata'Lor poza cu anonymous Edited May 29, 2015 by PropheT Quote
TheRoyal23 Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 M-am apucat si eu de Dota 2 ma puteti invata si pe mine chestii de baza? Si cu ce campion sa joc? Quote
Cioco Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Cu ce campion jucati de cele mai multe ori? Lone Druid. Quote
Tby Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 Lone Druid. Dacă joci și tu cu Lone Druit ca mine, e clar gg :D Quote
benzodiazephine Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 M-am apucat si eu de Dota 2 ma puteti invata si pe mine chestii de baza? Si cu ce campion sa joc? Salut, daca inca joci incearca eroi precum drow renger, sniper, riki, eroi usori, in stanga sus o sa ai o carticica dai pe ea si alegi un build, acolo iti arata in ce sa bagi punctele la skill-uri, ce iteme sa-ti cumperi, etc. Cu ce campion jucati de cele mai multe ori? Joc ranked, depinde ce eroi au adversarii, in general iau counteri. Quote
Kankuro Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Din ce văd pe aici, uni dintre voi mai joacă dota, cine vrea să jucam add me: Kankuro. sau kankuro81. Quote
aGGressiveGGg Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 Joc dota de 10 ani :)) Add me : Cyberpunk|x.o /punkx.o Quote
Recommended Posts