Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nu stiu daca ati mai vazut asa worst daia va si postez accest worst, daca aveti poza cu unul mai mare postatil

war

The Rifa-Los aztecs

244      -   116

Nick:razvy.666 Worst -44

Nick:Un4m3d Best +19

Dovada:http://minus.com/i/MTCcOY2isPo5

Posted (edited)

A mai fost un worst de -86 sau -89 a lu` Anghel96, nu am poza dar poate inca o mai are cineva sa o putem dovedi, dar totusi -44? =))

Edited by Ciprian.666
Posted

Serios? Trebuia sa faci un topic pentru a vedea cat de lesinati sunteti? Ce te asteptai baiatule, ia-ti tinut in spawn kill.

Vroiai sa faca toti scor 10+? Asa au fost si celelalte worst-uri mai mari de 30, spawn kill.

Posted

Fratele meu, mie imi era rusine cand faceam -3 dar cum e posibil sa faci -86 sau cat ati zis voi? Il dadeam afara din factiune cu 700fp daca eram lider.

Posted (edited)

Imi dau seama...spawn kill, dar pe turf liber nu luai tu 19 si el -44....au fost si alte cazuri gen rayback -53.../anghel -86

Edited by AleXu.
Posted

Nu stiu daca ati mai vazut asa worst daia va si postez accest worst, daca aveti poza cu unul mai mare postatil

war

The Rifa-Los aztecs

244      -   116

Nick:razvy.666 Worst -44

Nick:Un4m3d Best +19

Dovada:http://minus.com/i/MTCcOY2isPo5

Am fost si eu prezent la war-ul ala, eram in Aztecas, am luat -10, na! Ce sa faci? :))))

Posted

Daca l-ati tinut numai in spawn era si normal sa moara imediat, si totusi era cam greu sa faca un kill, fiind depasiti numeric si inconjurati.

Posted

Mdea, trebuia sa postezi chestia asta neaparat? Ne-ai facut sa radem de lesinam :|, daca este la hq la aztecas cum naiba sa iesi cu mai mult? Are dreptate spike la ce a zis.

@ deasta nu devii lider :), daca ai fi fost la aztecas acolo aveai -100 si te-ai da singur afara. Ciau.

Posted

Mdea, trebuia sa postezi chestia asta neaparat? Ne-ai facut sa radem de lesinam :|, daca este la hq la aztecas cum naiba sa iesi cu mai mult? Are dreptate spike la ce a zis.

@ deasta nu devii lider :), daca ai fi fost la aztecas acolo aveai -100 si te-ai da singur afara. Ciau.

De unde sti tu? Bai baiatule, nu sti cu cine vorbesti. Te fac oricand, cu orice, cu spatele. Am o reputatie de 20 ori mai mare decat tine pe serverul asta, cu alte cuvinte esti un nimeni pe langa mine. Cand vrei, cauta-ma sa iti dau niste lectii de limba romana. Salut.

Posted (edited)

De unde sti tu? Bai baiatule, nu sti cu cine vorbesti. Te fac oricand, cu orice, cu spatele. Am o reputatie de 20 ori mai mare decat tine pe serverul asta, cu alte cuvinte esti un nimeni pe langa mine. Cand vrei, cauta-ma sa iti dau niste lectii de limba romana. Salut.

Da-ti sign out frate prea mult tupeu pe capul tau, nu te injur pentru ca stiu ca esti un copil care sta cu sageata de la mouse pe "Report" ;)

OFF: FallOut a avut score de -89

"M-am născut printre voi însă nu sunt unul de-al vostru." HAHAHAH mor!!

Edited by Jeorjica1.
Posted

Daca tu crezi ca ai reputatie esti mai bun ca mine? Te crezi mare barosan de tot comentezi atat, nici cu 4 deagle nu ma faci, dar cu spatele :). P.S Ti-a luat vreo 30 de minute sa scrii corect gramatical nu?

Posted

Daca tu crezi ca ai reputatie esti mai bun ca mine? Te crezi mare barosan de tot comentezi atat, nici cu 4 deagle nu ma faci, dar cu spatele :). P.S Ti-a luat vreo 30 de minute sa scrii corect gramatical nu?

Da, cam 45 minute mi-a luat.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp