Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut buGGed. Am si eu o problema, de cateva zile a inceput sa mi se blocheze foarte des ceasul, cand scriu un text apare pe chat tocmai dupa cateva secunde, s.a.m.d . Din ce cauza poate fi? Cand mi se intampla asta, nu sunt pe browser,skype,messenger sau alte programe si jocul imi merge foarte bine. 

Sa fie de la viteza internetului? Astept sugestii / pareri !

Posted (edited)

@ Sa intamplat si mie dar nu mai stiu cum am facut,dar cred ca e de la netul tau (poate e cam slabut) dar incearca sa dezinstalezi modurile daca ai sau sa refaci GTA.Daca am fost de ajutor +1 :)

Edited by Mada_LoVe
Posted (edited)

Salut buGGed. Am si eu o problema, de cateva zile a inceput sa mi se blocheze foarte des ceasul, cand scriu un text apare pe chat tocmai dupa cateva secunde, s.a.m.d . Din ce cauza poate fi? Cand mi se intampla asta, nu sunt pe browser,skype,messenger sau alte programe si jocul imi merge foarte bine. 

Sa fie de la viteza internetului? Astept sugestii / pareri !

Desync....Si mie mi se intampla asta si este din cauza internetului. Ti se blocheaza ceasul, nu apare imediat ce scri in chat, nu vezi anumiti playeri, toti playerii iti apar ca sunt afk. 

De fiecare data cand ti se intampla asta, scoti jocul si intri iar pe sv. Asa fac eu. Este de la net, nu ai ce face decat sa schimbi netul.

Edited by Whats_UP
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp