JOSEPHiNii Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Salut buGGed. Am si eu o problema, de cateva zile a inceput sa mi se blocheze foarte des ceasul, cand scriu un text apare pe chat tocmai dupa cateva secunde, s.a.m.d . Din ce cauza poate fi? Cand mi se intampla asta, nu sunt pe browser,skype,messenger sau alte programe si jocul imi merge foarte bine. Sa fie de la viteza internetului? Astept sugestii / pareri !
Mada_LoVe Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 (edited) @ Sa intamplat si mie dar nu mai stiu cum am facut,dar cred ca e de la netul tau (poate e cam slabut) dar incearca sa dezinstalezi modurile daca ai sau sa refaci GTA.Daca am fost de ajutor +1 :) Edited February 19, 2014 by Mada_LoVe
IonutTudor Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 (edited) Salut buGGed. Am si eu o problema, de cateva zile a inceput sa mi se blocheze foarte des ceasul, cand scriu un text apare pe chat tocmai dupa cateva secunde, s.a.m.d . Din ce cauza poate fi? Cand mi se intampla asta, nu sunt pe browser,skype,messenger sau alte programe si jocul imi merge foarte bine. Sa fie de la viteza internetului? Astept sugestii / pareri ! Desync....Si mie mi se intampla asta si este din cauza internetului. Ti se blocheaza ceasul, nu apare imediat ce scri in chat, nu vezi anumiti playeri, toti playerii iti apar ca sunt afk. De fiecare data cand ti se intampla asta, scoti jocul si intri iar pe sv. Asa fac eu. Este de la net, nu ai ce face decat sa schimbi netul. Edited February 19, 2014 by Whats_UP
skrill3x Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 De la ce ai internet? Romtelecom? E din cauza p2p (peer-2-peer) si, din pacate... nu putem sa te ajutam cu nimic.
JOSEPHiNii Posted February 19, 2014 Author Posted February 19, 2014 Si eu ma gandeam la fel, ca este din cauza vitezei internetului.
Recommended Posts