RixRoby Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Buna am si eu o problema,de cateva zile nu am intrat nici eu pe sv. dar am observat ca nu imi merge parola. Cont:robyvind Va rog sa ma ajutati! Quote
Jericho Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Pentru probleme legate de cont te rog sa deschizi un ticket aici Quote
RixRoby Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 Pentru probleme legate de cont te rog sa deschizi un ticket aici Si cum vrei sa ma conectez daca nu stiu parola? Quote
Mada_LoVe Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 @@robyvind14 Nu te duce capu?Iti faci un nou cont ca nu patesti nimic si gata! Quote
ReySAN Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 (edited) @@robyvind14 Nu te duce capu?Iti faci un nou cont ca nu patesti nimic si gata! Daca nu stii nu vorbii, intra aici http://panel.bugged.ro/recover @robyvind14 Edited February 21, 2014 by OcTaOuT. Quote
Crss... Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 @@robyvind14 - Faci un nou cont si deschizi un Ticket. @@Mada_LoVe - Tu nu te mai baga, citeste cu atentie denumirea acestei sesiuni, aici orce player are dreptul de a deschide un topic, nu stie asta e, ca doar pt asta e facut topicul asta. Quote
RixRoby Posted February 21, 2014 Author Posted February 21, 2014 @@robyvind14 - Faci un nou cont si deschizi un Ticket. @@Mada_LoVe - Tu nu te mai baga, citeste cu atentie denumirea acestei sesiuni, aici orce player are dreptul de a deschide un topic, nu stie asta e, ca doar pt asta e facut topicul asta. Pai sunt banat pe ip si nu imi stiu parola de la cont. Quote
Stranzinger Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 intra pe panel.bugged.ro ! dai acolo sa te loghezi si dai "Forgot your password" ! si intri pe email Quote
Crss... Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 @@robyvind14 - Daca esti banat pe IP iti dau eu un cont pentru a deschide un Ticket, sa nu ai frica, parola nu o sa o fur, am contul meu si imi ajunge. Quote
Recommended Posts