Jump to content

Recommended Posts

Posted

NEW

GwhLNxR.png  zU0IN40.png  QwN7Jns.png  JITXi1i.png

4KpshMr.png

@ZERSZEW Te consider cel mai bun si asi dori sa iti spui parerea despre creatile mele !!!

Îmi plac creaţiile tale pe stock, dar pe render.. :-s.

PS: Mă ajuţi cu twitch ? Nu-l găsesc în ae :|

Posted

@iSoundz  @King.Gargea  Va multumesc !!!

@StreetSouL.eKt Multumesc si promit sa invat sa lucrez si pe stoc la fel de bine la avatare !!!

Referitor la twitch effect am 2 variante : 1.Deoarece nu mai link-ul de unde am luat twitch efectul,iti pot spune sa il cauti pe youtube !!!

2.Iar daca ai skype dami add si o sa til trimit acolo !!

Posted

@StreetSouL.eKt Multumesc si promit sa invat sa lucrez si pe stoc la fel de bine la avatare !!!

Referitor la twitch effect am 2 variante : 1.Deoarece nu mai link-ul de unde am luat twitch efectul,iti pot spune sa il cauti pe youtube !!!

Agramatuleeeee :)))

Bine mă tată, good job .

# NaTalent

Posted

Gata, acceptă-mă.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Și revin la fratelo, fă-mi și mie niște semnături / logo-uri / avatare când ai timp ( nu le face la mișto )

Tema ,stock-uri ,text??? Niste detali te rog!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp