Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

NEW

c94Y2fK.png  FeLboUL.png  ApVZo1h.png

RuKhZpd.png  Pj7lfZJ.png

@FaNe

Poti sa-mi faci si mie te rog avatar de asta si sa scrie '' Pokemon[]. '' multumesc mult de tot .. :o3

//edit: daca poti as dori pe culoarea verde cum are istrom ala.. te rog frumoss

Edited by Andone.Capone
Posted

@FaNe

Poti sa-mi faci si mie te rog avatar de asta si sa scrie '' Pokemon[]. '' multumesc mult de tot .. :o3

//edit: daca poti as dori pe culoarea verde cum are istrom ala.. te rog frumoss

Iti fac dar far acele "[]", caci nu pot!Asa e conceput fontul.

• Upvote 1
Posted (edited)

-

Salut! In primul rand foarte frumoase creatii ( +1 ), In al 2-lea rand te-as ruga daca poti sa-mi faci si mie o poza exact ca asta dar cu, culoarea verde ( deschis ( luminos ) ) si cu numele Trues. in parti sus jos litera "T" si mai departe sti tu.

Edited by FaNe
Posted

Salut! In primul rand foarte frumoase creatii ( +1 ), In al 2-lea rand te-as ruga daca poti sa-mi faci si mie o poza exact ca asta dar cu, culoarea verde ( deschis ( luminos ) ) si cu numele Trues. in parti sus jos litera "T" si mai departe sti tu.

Am sa-ti fac, dar te rog sa ai rabdare, caci am multe comenzi de acest gen si mai trebe sa stau si pe sa:mp.

Lucrezi frumos.

Mersi!

Posted

Sall,imi poti face si mie un avatar ca al tau cu nume Gibson si cu scrisu albastru inchis?

Dau +1 si apropo lucrezi foarte bine.

O sa-ti fac si mersi!

Frumos. :)

Mersi!

Frumoase creatii, +1.

Multumesc!

Posted

O parere? In afara de Pattern Brush/Blur/Text/Stroke nu mai pui altceva, sa fii Designer nu inseamna ca faci un avatar plin de Blur, Distorsion si chestii. Incercati sa fiti originali, tot ce e pe Bugged e numai cu Blur.

Posted (edited)

O parere? In afara de Pattern Brush/Blur/Text/Stroke nu mai pui altceva, sa fii Designer nu inseamna ca faci un avatar plin de Blur, Distorsion si chestii. Incercati sa fiti originali, tot ce e pe Bugged e numai cu Blur.

Tot ce fac, fac din placere(sau de plictiseala) si nu vreau sa obtin ceva din asta si nici nu vreau sa evoluez sau sa fiu original.

Edited by FaNe
Posted

Salut vreau si eu un in parti cu S si C si sa scrie pe mijloc StephanC multumesc mult !!!!!!

Vreau si eu una ca asta http://forum.bugged.ro/uploads/profile/photo-7140.png?_r=1405685037 sa fie scris ''T'' in loc de ''F'' in parti si pe mijloc ''TonYySss''. +1. Si acolo unde scrie 'Fanne'' ''Fanne'' ''Fanne'' sa scrie ''TonYySss'' ''TonYySss'' ''TonYySss''.

Am sa le fac si am sa le postez aici in portofoliu.

• Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp