Popular Post bambache Posted February 22, 2014 Popular Post Posted February 22, 2014 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=ZGHZWAN2QYg&feature=youtu.be Bun, am vazut că majoritatea au început cu chestii gen, disperat de *1, şi nu ştiu mai ce, frate dacă nu vrei, nu-mi da că nu te oblig, omfg. Mă rog, trec peste şi fară să mai bolborosesc, aici sunt si Ethan Mods : Am nişte arme super draguţe după parerea mea, mai exact: - Gold Weapons: CLICK PENTRU DOWNLOAD, le puteţi instala cu Spark, care se downloadeaza de aici, deschideţi gta.img cu ajutorul programului SPARK si trageţi armele in folderul deschis şi apoi le salvaţi. Un skin foarte draguţ şi foarte bine realizat: -New Military Girl: CLICK PENTRU DOWNLOAD, tot cu ajutorul programului SPARK se instalează, urmaţi paşii de sus. Şi eu ca majoritatea playerilor de pe bugged am C-HUDUL lui alesu, îl puteţi downloada de aici şi aveţi toate detaliile necesare pentru instalare, vreau să vă spun că are şi un mare dezavantaj, nu se vede wanted-ul, dar pe mine chiar nu mă deranjeaza. Atenţie, dacă nu vă place ţinta de la C-HUD care după parerea mea este jalnica, după ce l-aţi instalat pas-cu-pas veţi avea in MAIN FOLDER, un visier numit GTA_IV_HUD şi schimbaţi de acolo hud.txd Ţinta care o folosesc eu cred că este făcuta de ZENNER, o tinţă absolut perfecta după parerea mea, o am de când a postat-o şi mă ajută foarte mult: -Yellow HUD.TXD: CLICK PENTRU DOWNLOAD, pentru instalare se downloadează programul TXD Workshop, îl deschidem şi selectăm butonul open TXD, se selecteaza fisierul hud.txd în cazul nostru din C:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas\GTA_IV_HUD\, apoi selectăm SiteM16 si il inlocuim cu ce v-am dat eu cu ajutorul butuonului IMPORT Nişte animaţii făcute de Justinian din câte îmi amintesc, sunt draguţe decât că au un mic --bug--, când apeşi C şi nu ai armă în mână ţine mâna de parcă ar avea, mă rog nu ma deranjeaza: -Anims: CLICK PENTRU DOWNLOAD, ce este in GTA3.img le puneţi cu Spark, iar restul le puneţi in folderul anims din San Andreas. În principal cam ăstea sunt modurile dar vă voi arata şi câteva moduri care nu le am în filmuleţ pentru că am reinstalat SA:MP, dar le-am folosit la fiecare war, nu neapărat folositoare, dar frumoase: Un ENB series, nu cine ştie ce, a fost primul care l-am văzut, nu îl recomand neapărat, dar îl folosesc: -ENB SERIES: CLICK PENTRU DOWNLOAD Am şi un mod de sunete, destul de draguţ, se aud cam ca în realitate, luate de pe forumul bugged, nu mai ştiu exact cine le-a postat: -Real sounds for weapons: CLICK PENTRU DOWNLOAD Am postat mai de mult şi un mod în care se văd umbrele ceva mai bine, mai accentuate: -Shadows: CLICK PENTRU DOWNLOAD, trebuie să aveţi Cleo 4.1. După ce îl downloadaţi, puneţi shadow.cs în el. Un aşa zis mod, intitulat hpverlust, care face în aşa fel încat când cineva trage în voi să vă arăte cât vă scade la viaţă: -HPVERLUST: CLICK PENTRU DOWNLOAD, îl puneţi in folderul CLEO. http://www.youtube.com/watch?v=HscdVwccsFg Un mod absolut genial, timecyc ca în viaţă reală, foarte bine realizate, FULL HD: -TIMECYC: CLICK PENTRU DOWNLOAD, puneţi fişierele în main folder. Şi mult aşteptatul mod de efecte: -Effects: CLICK PENTRU DOWNLOAD, le puneţi în models. Cam ăstea sunt şi modurile mele, sper să vă placă, cu ele am realizat tot ce am realizat. Sper să vă fie la fel de folositoare. Scuzaţi şi pentru întarziere, am filmat cu FRAPS şi apoi mi-am luat BANDICAM şi am făcut alt video. P.S: Nu vreau să aud discuţii gen: am luat crash.., daca instalaţi cum v-am spus mai sus, nu are cum să vă dea crash. Edited February 22, 2014 by AIM.Ethan 20
ReySAN Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 (edited) Nu ai voie sa ceri un numar de +1, asa e regula, nu am pus-o eu. Edited February 22, 2014 by OcTaOuT.
bambache Posted February 22, 2014 Author Posted February 22, 2014 Nu ai voie sa ceri un numar de +1, asa e regula, nu am pus-o eu, Calma, o sa fac o prezentare la toate si apoi am sa le pun.
GrasuXXX. Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 @ Doamne, nu ştiu de ce te complici atât, pui modurile si video-ul. L0L. /:) .omg. .omg. .omg. .omg. .omg.
sNaCks Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 ethan salkf ? Dai moduri acuma ?:)) Sunt curios cum arata :)) din pozele de la evidenta ai mod-uri default ;-s Salut aici SNACKS :* 1
cosmin22 Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 Tu ai deschis topic pentru +1 sau sa-ti prezinti modurile?
Andreygabryel22 Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 Vai de casa ta ethane, cersesti +1 si dupa pui modurile? Halal.
Layzz Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 Asta-i un FANTAZEWjr, dai +1-urile, si nu mai posteaza =)))))))) ar fi culmea. 1
andX Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 Frate le poti posta fara link de download :)) Nu trebuie sa cersesti UP-uri ca sa pui modurile.
bambache Posted February 22, 2014 Author Posted February 22, 2014 Calma frate, acum lucrez la video..
Seraphim iRonic Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 Lume disperata de +1. Daca vrei +1 faci ceva care sa merite +1.
GGhrtTT Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 (edited) Ce rahat de om, vrea +1 şi dupaia pune modurile, jalnic.@, Sincer îţi spun, dai dovada de un caracter de căcat, tu eşti ala care da new topic si cere practic +1 pe nimic, esti atât de mic în ochii mei, dar tu te vezi mare. Edited February 22, 2014 by GGhrtTT 1
bambache Posted February 22, 2014 Author Posted February 22, 2014 Ce rahat de om, vrea +1 şi dupaia pune modurile, jalnic. o să cer warn pentru tine, am spus clar că fac topicul.. Este gata, aştept să se uploadeze si video..
Traianus_Decebalus Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 o să cer warn pentru tine, am spus clar că fac topicul.. Este gata, aştept să se uploadeze si video.. Cam mult dureaza video nu crezi? Calma frate, acum lucrez la video..
bambache Posted February 22, 2014 Author Posted February 22, 2014 Cam mult dureaza video nu crezi? Ba da frate, şi ce vrei să fac? http://imgur.com/FdxqObU Să nu vă mai ţin aşa mult în suspans, cam aşa arată modurile:
Ivan Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 @ Arata bine zic . cred ca o sa folosesc ceva de acolo :P dar trebuie sa schimb culorile , font si mai multe / GG pentru munca depusa . Nu te grabi ca nu are rost . Asteptam link-urile si video .>>Keep it going . <<
bambache Posted February 22, 2014 Author Posted February 22, 2014 @ Arata bine zic . cred ca o sa folosesc ceva de acolo :P dar trebuie sa schimb culorile , font si mai multe / GG pentru munca depusa . Nu te grabi ca nu are rost . Asteptam link-urile si video .>>Keep it going . << Măcar tu să apreciezi, imediat vin şi modurile.
Recommended Posts