LoLaBoLa Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Vreau sa intru pe orice server de SA:MP -> BuGGed -> Dupa ce dau connect, nu se deschide, nici GTA nu merge. Ce pot sa fac ? P.S. Am bagat #####-ul. Quote
florinel8 Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Reinstall samp sau schimba gta original Quote
LoLaBoLa Posted February 23, 2014 Author Posted February 23, 2014 Reinstall samp sau schimba gta original Am uitat sa mentionez, am reinstalat windows-ul si am uitat un drive...Poate fii si din cauza asta ? Quote
element. Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 @ Incearca sa faci asa: 1. Ctrl + alt + delete. 2. Start task manager(daca ai windows7). 3. Processes 4. Cauta "gta_sa.exe". 5. Dai end process. 6. Reincearca sa intrii pe server. Quote
LoLaBoLa Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 @ Incearca sa faci asa: 1. Ctrl + alt + delete. 2. Start task manager(daca ai windows7). 3. Processes 4. Cauta "gta_sa.exe". 5. Dai end process. 6. Reincearca sa intrii pe server. Nu am "gta_sa.exe" , NU pot intra nici in GTA . Quote
LoLaBoLa Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 Nu mai este nevoie, am instalat si drever-ul acela. ,Multumesc . Quote
Snapster Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Vezi ca ai un buton, la prima postare, "Mark Solved", apasa pe el te rog, ca sa inchizi topicul. @ Quote
alexdany1 Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Va rog ajutatima ca problema asta o are toti!!! Imi apare o eroare si scrie:La Shortcut to samp scrie:The drive or network connection that the shortcut 'Shortcut to samp.Lnk' refers to is unavailable. Make sure that the disk is properly inserted or the network resource is available,and then try again.Si la samp.exe imi apare serverul sa si cand sa dau sa ma conectez scrie:This application has failed to start because ogg.dll was not found.Re-installing the application may fix this problem.Am windows XP.Va rog ajutatima daca nu puteti sa--mi explicati faceti un video si datimi link-ul!!!!!! Va rog din suflet!!!!!!!!!!!. :samp: Quote
Recommended Posts