Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Tutorial Anti-"Teapa

Bine v-am gasit la primul meu tutorial. Astazi o sa va prezint cateva cai de verificare in potriva inselatoriilor (tepelor). Acest tutorial este destinat in mare parte playerilor de level mic. 

* Vinderea Hidden-ului *

Vinderea hidden-urilor este interzisa pe serverul nostru. Orice tentativa de inselatorie de acest gen se poate pedepsi grav. Tot ce trebuie sa faceti atunci cand observati un player ca incearca sa faca acest lucru este sa:

---> Incercati sa il ademeniti in plasa sa discutati cu el ca vreti si sa faceti poze.Dupa ce credeti ca a-ti facut destule poze, pute-ti sa-i faceti reclamatie si el va fi sanctionat.

* Vinderea Clanurilor *

Vinderea clanurilor nu este tocmai ilegala pe server. Daca doriti sa cumparati un clan, puteti sa-l verificati simplu in panel in sectiunea "Search". Acolo ii puteti scrie numele iar apoi da-ti click pe cel care credeti ca este. In cazul in care acesta are un clane, i se va afisa sub nume tag-ul "clan owner" Imagine. Daca nu are acest tag, el nu detine clanul si doar vrea sa va fraiereasca. Sunt unele cazuri in care clanul este pe alt cont sau nu este creat (urmeaza sa fie creat dupa achizitionare).Urmatorul pas ar fi cumpararea lui. Multi obteaza sa plateasca toata suma inainte si dupa sa primeasca owner la clanul respectiv, insa aceasta metoda nu este tocmai cea mai stralucita. Metoda pe care o folosesc eu este destul de sigura pentru ambi interlocutori.Metoda sta in felul urmator: Din suma propusa (sa zicem 30kk || 30.000.000$) jumatatea din suma (15kk || 15.000.000$) sa fie platita inainte , si jumatate dupa ce esti sigur ca ai primit owner la clanul respectiv. Daca vanzatorul acelui clan refuza aceasta metoda, este ceva "putred" la mijloc, deci e bine sa apelati la altii. O alta metoda (dar care nu pun baza in ea) este cea cu skype-ul. Cel care iti vinde clanul sa te sune si cu optiunea "Partajare ecrane|| Share Screens (ceva de genul)" sa poti vedea tot ce face el si dupa ce ti-a dat owner si ai vazut clar acest lucru, poti sa ii platesti toata suma de bani.

* Vinderea Masinilor / Motoarelor de la Rent *

Sunt multi pe server care folosesc vehiculele de la rent pentru a face job-ul de Fish sau alte scopuri. Desigur, dupa ce nu mai au nevoie le dau altora contra o suma de bani fixata de ei. Deobicei se gasesc uni care dupa ce le platesti suma impusa, pleaca cu acel lucru pe care l-ai platit. In acel moment,daca vi se intampla , faceti un SS cu ajutorul tastei F8 si apoi ii puteti face reclamatie individului , astfel el fiind pedepsit conform regulamentului. Acest lucru depinde de bunul simt al vanzatorului sa nu fuga, desigur se vor gasi si uni...

Cam asta a fost, nu stiu pe cati am ajutat cu acest tutorial dar sper ca a-ti inteles ce am vrut sa spun si sa incercati sa puneti in aplicare tot ce am spus mai sus. Pe viitor o sa incerc sa adaug cateva tutoriale de prevenire a inselatoriilor de pe acest server. Daca v-a placut, ma puteti incuraja printr-un +1 sau un reply . E primul meu tutorial deci sa nu ma criticati prea dur. O zi buna si bafta !

Edited by Axiom
  • Upvote 6
Posted (edited)

Felicitari cred ca cei care ai level mic si au citit asta le-a fost de ajutor ;)

Edited by KeNdY
Posted

Foarte frumos tutorialul. Felicitari.

Multumesc pentru FeedBack :)

Foarte frumos.,dar tot mai folositor e "Regulamentul serverului"

Multumesc.Este folositor dar uni playeri incepatori sigur nu citesc ei "Regulamentul Serverului", nici eu nu l-am citit prima data :)

Frumos tutorial, felicitari.

Merci mult. Nu ma asteptam sa am atat de multe pareri bune. In gandul meu era total opusul. Multumesc mult ! 

• 2 weeks later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp