Sheridan_Hector Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 (edited) Tutorial Anti-"Teapa" Bine v-am gasit la primul meu tutorial. Astazi o sa va prezint cateva cai de verificare in potriva inselatoriilor (tepelor). Acest tutorial este destinat in mare parte playerilor de level mic. * Vinderea Hidden-ului * Vinderea hidden-urilor este interzisa pe serverul nostru. Orice tentativa de inselatorie de acest gen se poate pedepsi grav. Tot ce trebuie sa faceti atunci cand observati un player ca incearca sa faca acest lucru este sa: ---> Incercati sa il ademeniti in plasa sa discutati cu el ca vreti si sa faceti poze.Dupa ce credeti ca a-ti facut destule poze, pute-ti sa-i faceti reclamatie si el va fi sanctionat. * Vinderea Clanurilor * Vinderea clanurilor nu este tocmai ilegala pe server. Daca doriti sa cumparati un clan, puteti sa-l verificati simplu in panel in sectiunea "Search". Acolo ii puteti scrie numele iar apoi da-ti click pe cel care credeti ca este. In cazul in care acesta are un clane, i se va afisa sub nume tag-ul "clan owner" Imagine. Daca nu are acest tag, el nu detine clanul si doar vrea sa va fraiereasca. Sunt unele cazuri in care clanul este pe alt cont sau nu este creat (urmeaza sa fie creat dupa achizitionare).Urmatorul pas ar fi cumpararea lui. Multi obteaza sa plateasca toata suma inainte si dupa sa primeasca owner la clanul respectiv, insa aceasta metoda nu este tocmai cea mai stralucita. Metoda pe care o folosesc eu este destul de sigura pentru ambi interlocutori.Metoda sta in felul urmator: Din suma propusa (sa zicem 30kk || 30.000.000$) jumatatea din suma (15kk || 15.000.000$) sa fie platita inainte , si jumatate dupa ce esti sigur ca ai primit owner la clanul respectiv. Daca vanzatorul acelui clan refuza aceasta metoda, este ceva "putred" la mijloc, deci e bine sa apelati la altii. O alta metoda (dar care nu pun baza in ea) este cea cu skype-ul. Cel care iti vinde clanul sa te sune si cu optiunea "Partajare ecrane|| Share Screens (ceva de genul)" sa poti vedea tot ce face el si dupa ce ti-a dat owner si ai vazut clar acest lucru, poti sa ii platesti toata suma de bani. * Vinderea Masinilor / Motoarelor de la Rent * Sunt multi pe server care folosesc vehiculele de la rent pentru a face job-ul de Fish sau alte scopuri. Desigur, dupa ce nu mai au nevoie le dau altora contra o suma de bani fixata de ei. Deobicei se gasesc uni care dupa ce le platesti suma impusa, pleaca cu acel lucru pe care l-ai platit. In acel moment,daca vi se intampla , faceti un SS cu ajutorul tastei F8 si apoi ii puteti face reclamatie individului , astfel el fiind pedepsit conform regulamentului. Acest lucru depinde de bunul simt al vanzatorului sa nu fuga, desigur se vor gasi si uni... Cam asta a fost, nu stiu pe cati am ajutat cu acest tutorial dar sper ca a-ti inteles ce am vrut sa spun si sa incercati sa puneti in aplicare tot ce am spus mai sus. Pe viitor o sa incerc sa adaug cateva tutoriale de prevenire a inselatoriilor de pe acest server. Daca v-a placut, ma puteti incuraja printr-un +1 sau un reply . E primul meu tutorial deci sa nu ma criticati prea dur. O zi buna si bafta ! Edited February 24, 2014 by Axiom 6
pLaKe01 Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Destul de reusit. Iti dau +1 cand pot pentru ca te-ai chinuit sa scrii toate asta.
Sheridan_Hector Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 Destul de reusit. Iti dau +1 cand pot pentru ca te-ai chinuit sa scrii toate asta. Multumesc, am incercat sa fac ceva original. Apreciez mult !
Cocktail. Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Multumesc foarte mult, chiar aveam nevoie de acest tutorial pentru ce va urma in ,,Viata mea pe BuGGed''.
Sheridan_Hector Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 Multumesc foarte mult, chiar aveam nevoie de acest tutorial pentru ce va urma in ,,Viata mea pe BuGGed''. Imi pare foarte bine ca te-am ajutat ! Bafta si multa rabdare !
mau5 Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 "Foarte nasol tutorialul. Nu ti-am dat +1!" Foarte bun tutorialul. Ti-am dat +1! GG.
Sheridan_Hector Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 (edited) "Foarte nasol tutorialul. Nu ti-am dat +1!" Foarte bun tutorialul. Ti-am dat +1! GG. Incepusem sa ma crizez :) M-ai tinut in subspans, Thx :X Edited February 24, 2014 by Axiom
Ghelbeaza Cristian Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Destul de reusit. Iti dau +1 cand pot pentru ca te-ai chinuit sa scrii toate asta. idem
KeNdY Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 (edited) Felicitari cred ca cei care ai level mic si au citit asta le-a fost de ajutor ;) Edited February 24, 2014 by KeNdY
Sheridan_Hector Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 Felicitari cred ca cei care ai level mic si au citit asta le-a fost de ajutor ;) Multumesc pt. parerea ta !
AngelInTheNight Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Felicitari pretenash ;) este unul chiar foarte bun :D . +1 cand pot... Ii ajuta mult pe cei noi ;)
Sheridan_Hector Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 Felicitari pretenash ;) este unul chiar foarte bun :D . +1 cand pot... Ii ajuta mult pe cei noi ;) Mersi,mersi colega !! Like :X
Sheridan_Hector Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 Frumos, numai bun pentru incepatori. Multumesc pt. feedback !
AirSurfer Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Foarte frumos.,dar tot mai folositor e "Regulamentul serverului"
Sheridan_Hector Posted February 26, 2014 Author Posted February 26, 2014 Foarte frumos tutorialul. Felicitari. Multumesc pentru FeedBack :) Foarte frumos.,dar tot mai folositor e "Regulamentul serverului" Multumesc.Este folositor dar uni playeri incepatori sigur nu citesc ei "Regulamentul Serverului", nici eu nu l-am citit prima data :) Frumos tutorial, felicitari. Merci mult. Nu ma asteptam sa am atat de multe pareri bune. In gandul meu era total opusul. Multumesc mult !
Sheridan_Hector Posted February 27, 2014 Author Posted February 27, 2014 (edited) Bun tutorial bravo! Mersi mult ! Edited February 27, 2014 by Axiom
Jaskier Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Foarte ajutator pentru cei incepatori si nu numai.
Recommended Posts