jupbogdan Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 (edited) @ Uite aici: Edited February 24, 2014 by JuppyX
Denisuk17 Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 @ Uite aici: Multumesc mult, ti-am dat +1.
Ryukz Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Multumesc frumos. Ai facut un gest foarte frumos. Respectele mele! +1 cand pot.
RAFIX. Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 (edited) În sfârșit cineva care merită +1, felicitări. Edited February 25, 2014 by AIM.Kheops
jupbogdan Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 Multumesc la toti pentru +1 si pentru pareri. Remember: Cine doreste sa ii fac avatar cu numele, dati PM si va voi face!
tudor_321 Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Cred ca ai uitat de Adoniss daca nu ma insel.Oricum +1 pentru muca depusa! ;)
Kazimiruleaza Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 (edited) Ideea cu avatarele este copiată. Știu din ce zonă a plecat toată treaba asta cu default avatar, este plagiat totul, de la font la fundal, etc. Nu vreau să te fac de râs, însă este urât din partea ta să vii cu ceva atât de ieftin, dacă dorești îți spun exact și de unde a plecat toată această idee de avatare, deoarece eu însumi am făcut parte din acea comunitate de playeri. PS: Nu este așa mare filozofie.. atâta timp cât ai avatarul, trebuie doar textul pus. Edited February 28, 2014 by Kazimiruleaza
jupbogdan Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 (edited) Ideea cu avatarele este copiată. Știu din ce zonă a plecat toată treaba asta cu default avatar, este plagiat totul, de la font la fundal, etc. Nu vreau să te fac de râs, însă este urât din partea ta să vii cu ceva atât de ieftin, dacă dorești îți spun exact și de unde a plecat toată această idee de avatare, deoarece eu însumi am făcut parte din acea comunitate de playeri. PS: Nu este așa mare filozofie.. atâta timp cât ai avatarul, trebuie doar textul pus. Habar nam la ce te referi, inainte de a juca pe Bugged am jucat doar CS pe o comunitate care acum este inchisa(parasita), deci nu stiu ce indrugi tu acolo... Ps: Inca mai am contul si creatiile de pe comunitatea de CS pe care jucam acum 4 ani, si sa vezi cu am evoluat, eram un praf atunci dar prin munca am ajuns la un alt nivel, deci nu accept sa spui asa ceva fara nici o dovada...am sa cer warn daca nu vii cu dovezile. Edited March 1, 2014 by JuppyX
BadeaIonut Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 (edited) Fara suparare, zici ca sunt facute in paint..putea si Shad0w sa iti faca singur. Dar in fine, ma cam doare pe undeva de avatare, oricine poate, chiar si cu Photoshop Online. Semnaturile pe render si Web-Designul sunt de baza.Crezi ca Designerii astia Sapilif, Fane, Fusher si cine mai este, posteaza in portofoliul numai avatare?! Nu posteaza semnaturi sau Web-Design, deoarece mi au timp de semnaturi si Web-Design, oricum sigur au ei in PC astfel de lucruri, dar nu si le expun in portofoliu, cel putin FaNe care s-a apucat sa le expuna. Si Ezeq-Nyro la fel, doar ca nu are grad de designer. P.S: O sa primesc multe injuraturi, dar nu uitati, daca nu critic, nu invata omul, credeti-ma am primiti si eu multe critici, am invatat cate ceva. Nu prea meriti +1, dar ti-l dau pentru indulgenta si pentru efort... Edited July 9, 2015 by AnTrAcItOn
Huanq Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Fara suparare, zici ca sunt facute in paint..putea si Shad0w sa iti faca singur. Dar in fine, ma cam doare pe undeva de avatare, oricine poate, chiar si cu Photoshop Online. Semnaturile pe render si Web-Designul sunt de baza.Crezi ca Designerii astia Sapilif, Fane, Fusher si cine mai este, posteaza in portofoliul numai avatare?! Nu posteaza semnaturi sau Web-Design, deoarece mi au timp de semnaturi si Web-Design, oricum sigur au ei in PC astfel de lucruri, dar nu si le expun in portofoliu, cel putin FaNe care s-a apucat sa le expuna. Si Ezeq-Nyro la fel, doar ca nu are grad de designer. P.S: O sa primesc multe injuraturi, dar nu uitati, daca nu critic, nu invata omul, credeti-ma am primiti si eu multe critici, am invatat cate ceva. Nu prea meriti +1, dar ti-l dau pentru indulgenta si pentru efort... Nu prea intelegi stilul old school amice. Ce face baiatu e chiar frumos, insa nu acel gen de avatare blurate, ceva pe stil mai 'vechi'.
BadeaIonut Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Nu prea intelegi stilul old school amice. Ce face baiatu e chiar frumos, insa nu acel gen de avatare blurate, ceva pe stil mai 'vechi'. Man nu ma refer la blur, da-l dracu de blur...dar in fine, gusturile nu se discuta, eu mi-am zis parerea, deci nu sunt un hater sau ceva de genu...
Recommended Posts