Jump to content

Problemă țintă

Go to solution Solved by Azazel.,

Recommended Posts

Posted

Bun, am și eu nevoie de ajutor.

Nu îmi suportă o altă țintă înafară de aia albastră mare, și vreau să o schimb.

Bun, când bag altă țintă in models, și intru în joc

- Sunt la pumn pătrat Alb

- Jos la mapă un pătrat Negru, nu văd nimic

- Când dau să trag se vede un pătrat în loc de țintă.

Nu cred că este nevoie de poză deoarece cred că ați înțeles, aștept umpic ajutor.

Posted

Cand faci o tinta in photoshop, dai FILE si dai 64 pe 64. Si dupaia faci dinta si o pui cu TXD WorkShop.

Daca nu stii, mai bine taci.

Totul e din hud.txd, schimba tot hud-ul, se mai intampla e un bug se schimba ceva file.

@

Posted

Daca nu stii, mai bine taci.

Totul e din hud.txd, schimba tot hud-ul, se mai intampla e un bug se schimba ceva file.

@

Șefule orice țintă pun e la fel, deci nu este de la țintă, este de la mine..Doar pe aia mi-o suportă

@

Posted

Imposibil, nu are cum sa  nu "suporte".

Ia asta http://rghost.net/52653480

Baga-l in models si zi daca mai e bug.

Are 4MB =)) Nu-l iau.:* Nu cred nici eu că este bug, am încercat orice țintă, adică vreo 2.

Dacă continuă așa, adică sigur îmi voi reinstala gta-ul.

Dacă e să mai ai vreo soluție da, dar nu-mi da programe că nu le iau, decât de pe site-ul oficial.

Posted (edited)

Are 4MB =)) Nu-l iau.:* Nu cred nici eu că este bug, am încercat orice țintă, adică vreo 2.

Dacă continuă așa, adică sigur îmi voi reinstala gta-ul.

Dacă e să mai ai vreo soluție da, dar nu-mi da programe că nu le iau, decât de pe site-ul oficial.

E hud.txd prietene, crezi ca e keylogger?:|

Daca nu vrei sa ma asculti, stai asa si obisnuieste-te.

Edited by RRivers
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp