MaddDogg Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Eu nu stiu de voi dar cand e vara, e cald si is la bloc cu fratele @@CoreyTaylor si @ turnam in noi pana "ajungem acasa in ultimul hal", daca mai ajungem... Am incercat sa ma las dar... fara speranta. Voi astia mai betivi... Ce turnați in voi si cat de des va imbatati? ATENTIE! Sunt rasist si nu imi este frica s-o zic. ATENTIE! As dori ca manelistii sa nu posteze aici. Multumesc pentru atentie. Peace! 2 Quote
DanielBroather Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 =]]] da bem :X din cand in cand :D . Quote
Mr.Jaks Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Vara berea e baza, cat de des? cat de des imi permite buzunaru'. :3 Quote
Anndrei. Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Vara berea e baza, cat de des? cat de des imi permite buzunaru'. :3 +1, cel mai bine bei atunci cand ai un majorat/aniversare.. Nu bei pe banii tai! Quote
pLaKe01 Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 +1, cel mai bine bei atunci cand ai un majorat/aniversare.. Nu bei pe banii tai! Adevarat . =]] Quote
Lyotz9875 Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Nu ma ating de bere si nici de tigari.. vreau sa traiesc cat mai mult ;) Quote
yo_smecherul26 Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Like a beer! Smoke, drink and die :X Like this ! Quote
MaddDogg Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 Manelistii nu sunt o rasa. Scuze pentru OFF, dar mai nou sunt. Rasa INCULTA. Nu toti, dar majoritatea care sunt nu stiu sa formuleze o propozitie fara "fa", "uai", "valoare", "smecherie", "sucarime" etc. etc. Daca vrei cand ma plictisesc iti fac si un eseu, un text argumentativ in care sa imi exprim opinia fata de aceasta "rasa" (antrenamente pentru bac) si initial vroiam sa spun tigani dar asa s-a nimerit... Peace. Quote
BogdanPlea Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 In ultimul timp am lasat alcoolul deoparte, dar nu as spune nu daca mi s-ar oferi :). Quote
Ghet Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Eu nu stiu de voi dar cand e vara, e cald si is la bloc cu fratele @@CoreyTaylor si @ turnam in noi pana "ajungem acasa in ultimul hal", daca mai ajungem... Am incercat sa ma las dar... fara speranta. Voi astia mai betivi... Ce turnați in voi si cat de des va imbatati? ATENTIE! Sunt rasist si nu imi este frica s-o zic. ATENTIE! As dori ca manelistii sa nu posteze aici. Multumesc pentru atentie. Peace! Reclama la bere? Quote
lolflamE xD Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Fac mult sport, incerc sa evit alcoolul. Sa zicem odata pe luna, o bere.. poate cu lamaie. Quote
Loki Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Incerc sa evit alcoolul, dar beau ocazional. Sa zicem de 2-3 ori pe luna, cu masura desigr. Quote
Recommended Posts