Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

lXfrlG4.png

Model: 

Nick:

Rank:

Motiv:

• Cine da [/quiclan] si nu foloseste topciul de demisii, daca mai vrea o sansa inapoi in AIM nu o mai primeste !
Edited by AIM.AwP
#logo
  • Upvote 1
  • 1 month later...
Posted

Nick:[AIM]NyetComrade

Rank:5

Motiv:Prea mutli... in AIM. 

Multumesc ca m-ai invitat acum 3 luni in clan, kidzor. Multumesc si voua Beo, Rasta, Yapa,Pici. Va salut si mi-a facut placere sa fac parte din cel mai frumos clan.

Posted

Nick: Monzalau.[AIM]

Rank: 5.

Motiv: merg in clan la frt meu. Succes, un clan fantastic!

Bafta

Nick:[AIM]NyetComrade

Rank:5

Motiv:Prea mutli... in AIM. 

Multumesc ca m-ai invitat acum 3 luni in clan, kidzor. Multumesc si voua Beo, Rasta, Yapa,Pici. Va salut si mi-a facut placere sa fac parte din cel mai frumos clan.

Bafta.

Posted (edited)

Nick: BrowN.1337

Rank: 4

Motiv: vreau sa incerc si alt ceva.

voi ramaneti baza. :)

Bafta, proasta alegere. 

Toti care pleaca din AIM in plm sau cum ii zice nu are decat, dar daca vreti inapoi => _)_ !

Edited by AIMBeowulf
Posted

Nick:Ldvon

Rank:2.

Motiv:Prea multi copii, prea multi care injura / ma injura, prea multi care fac spam, nu mai rezist. Sunt foarte multi playeri in [AIM], unii care au un comportament care lasa de dorit. Bafta in continuare. Multumesc pentru sansa acordata.

Posted

Nick: ShoOoT

Rank: 3

Motiv: Trebuie sa imi ajut un prieten foarte bun in clanul lui, nu pot să îl refuz, îmi cer scuze şă şi vă salut pe toţi. Sper ca pe viitor ne vom revedea.

Posted

Nick: ShoOoT

Rank: 3

Motiv: Trebuie sa imi ajut un prieten foarte bun in clanul lui, nu pot să îl refuz, îmi cer scuze şă şi vă salut pe toţi. Sper ca pe viitor ne vom revedea.

Bafta.

Posted

Nick: Kosovoy

Motiv: Foarte multi 'tipi' care stiu doar sa jigneasca si sa incerce sa para interesanti. Multumesc frumos pentru sansa acordata. Chiar nu mai puteam rezista cu astfel de persoane.

Nu, nu merg in [plm]

Posted (edited)

Nick: Zeinn

Rank: 2 

Motiv: Sunt unii membrii care injura foarte grav ( Cruise, View, ZEKE.. ) + ca au cam intrat toti newbie in AIM al doilea + ma duc in SeT sa ajut pe un prieten.

Edit // AIM e baza, mi-ati ramas in suflet + daca mai vreau sa revin, sper sa ma primiti.

Edited by Zeinn
Posted

Rank:4

Motiv: Prea multi indivizi care vor sa para interesanti prin injuraturi, spam etc. In plus, doresc sa incerc ceva nou.

Multumesc frumos pentru sansa acordata. Spor sa ne mai revedem tot aici in viitor.

Posted

Rank:4

Motiv: Prea multi indivizi care vor sa para interesanti prin injuraturi, spam etc. In plus, doresc sa incerc ceva nou.

Multumesc frumos pentru sansa acordata. Spor sa ne mai revedem tot aici in viitor.

BVB recruteaza ..

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Nick: N3oh

Motiv: Prea multi copii in clan care injura, fac spam, isi bat joc de tine. 

Multumesc pentru sansa acordata acum 40-50 de zile, sper sa ne mai revedem.

Si nu, nu ma duc in [pLm].

Edited by AIM.N3oh
Posted (edited)

Nick: N3oh

Motiv: Prea multi copii in clan care injura, fac spam, isi bat joc de tine. 

Multumesc pentru sansa acordata acum 40-50 de zile, sper sa ne mai revedem.

"Prea multi copii in clan care injura,fac spam, isi bat joc de tine" sa nu exageram dar totusi daca nu suporti chestii de genu iti recomand miniclip si jocuri barbie. Injuraturi? Inchide ochii ! spam?(wow, se mai face uneori la caterinca), isi bat joc de tine?(big girls dont cry). dai dovezile necesare la un rank 6 daca nu accepti niste jigniri de la un membru, nu se face demisia.

Bafta prin clanuri fantoma.

Edited by AIMBeowulf
  • 2 weeks later...
Posted

Nick: Frouzz 

Rank: 1

Motiv: Cel mai bun prieten al meu si-a facut un clan, imi cer mii de scuze, sunteti cei mai tari baieti, tineti-o tot asa!

Posted

Nick: ReLoaDD.

Rank: 5 

Motiv: Pai, am petrecut multe zile, cred ca 100+. Imi doresc sa incerc si altceva, imi pare rau. Mi-a fost greu sa fac cererea pentru ca...

Probabil multi o sa spuna ca am primit lider si balbalbalba dar, nea. Imi doresc altceva.

Sper sa tinem legatura, si in caz de ceva, /call 99448;d.

Posted

Nick: ReLoaDD.

Rank: 5 

Motiv: Pai, am petrecut multe zile, cred ca 100+. Imi doresc sa incerc si altceva, imi pare rau. Mi-a fost greu sa fac cererea pentru ca...

Probabil multi o sa spuna ca am primit lider si balbalbalba dar, nea. Imi doresc altceva.

Sper sa tinem legatura, si in caz de ceva, /call 99448;d.

Bafta ReloaDD.