Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick: Aquaz.

Rank: 1

Motiv: Au intrat toti oamenii care erau dusmani cu mine, cei care imi faceau post cand eram lider, gen Radux., ma cert cu cei de rank 1 care au pasit in AIM si nu stiu ce e ala veteran, ma cert cu cei noi pentru baietii vechi care mi-au tinut mie partea odata. Nu vreau sa scriu romane.

P.S: Sper sa nu apar pe blacklist sau sa nu se subinteleaga altceva, RESPECT AIM, cel mai frumos clan in care am fost.

Posted (edited)

Nick: SEZ.

Motiv: AIM nu mai e ce era odata. Au intrat toti copii in el acum. Mai ales ca le-ati dat voie sa voteze la rank1 dau contra asa sa se bage-n seama. Au ajuns astia cu 2-3 zile-n clan sa injure pe /c aiurea. Presupun ca ma veti pune pe bl ca am iesit. 

Ne auzim pe joc baieti, numa' bine.

Demisie acceptata.

Nick: Aquaz.

Motiv: Au intrat toti oamenii care erau dusmani cu mine, cei care imi faceau post cand eram lider, gen Radux., ma cert cu cei de rank 1 care au pasit in AIM si nu stiu ce e ala veteran, ma cert cu cei noi pentru baietii vechi care mi-au tinut mie partea odata. Nu vreau sa scriu romane.

P.S: Sper sa nu apar pe blacklist sau sa nu se subinteleaga altceva, RESPECT AIM, cel mai frumos clan in care am fost.

Demisie acceptata.

Edited by AIM Beowulf
  • 4 weeks later...
Posted

Nick: iulyan95

Rank: 1 dar trebuia sa primesc 2 de cateva zile.

Motiv: Astazi am hotarat sa ma retrag definitiv de pe samp. Mult succes tuturor membrilor. Daca vreodata voi reveni sper sa ma primiti inapoi. Va multumesc pentru tot si spor la cat mai multe realizari / functii.

• Upvote 1
Posted

Nick: iulyan95

Rank: 1 dar trebuia sa primesc 2 de cateva zile.

Motiv: Astazi am hotarat sa ma retrag definitiv de pe samp. Mult succes tuturor membrilor. Daca vreodata voi reveni sper sa ma primiti inapoi. Va multumesc pentru tot si spor la cat mai multe realizari / functii.

Demis.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Nick: Rares_W123

Motiv: Nu prea mai am timp de samp si nici pofta pe care o aveam odata.

Bafta maxima!

Demis.

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Nick:Santoss00

Rank:2.

Motiv:In primul rand am luat note cam proaste in simulari si nu prea imi mai arde de samp+ vine si examenul. Bafta!. Sper sa ma primiti inapoi.

Edited by AIM-Santoss00
Posted

Nick:Santoss00

Rank:2.

Motiv:In primul rand am luat note cam proaste in simulari si nu prea imi mai arde de samp+ vine si examenul. Bafta!. Sper sa ma primiti inapoi.

Demis, bafta.

Posted

Nick: [AIM]CoLLa.

Motiv: Nu prea mai joc sa-mp, ma cam las. Imi pare rau. Ocup locul degeaba. Va urez succes in continuare tuturor si bafta tuturor. Cat am stat in acest clan m-am simtit super.

Posted

Nick: [AIM]CoLLa.

Motiv: Nu prea mai joc sa-mp, ma cam las. Imi pare rau. Ocup locul degeaba. Va urez succes in continuare tuturor si bafta tuturor. Cat am stat in acest clan m-am simtit super.

Demis.

Posted (edited)

Nick: M9aSS

Rank: 2

Motiv: Prea multi care fac misto de mine ca sunt arab, si vreau sa revin in BAD.

Sunt multi pe care ii respect, se stiu ei, ramaneti baza.

Edited by AIM.M9aSS
Posted

Nick: M9aSS

Rank: 2

Motiv: Prea multi care fac misto de mine ca sunt arab, si vreau sa revin in BAD.

Sunt multi pe care ii respect, se stiu ei, ramaneti baza.

Demis.

Posted

Nick: Lik3.

Rank: 4.

Motiv: Au intrat multi "nabi" si nu ma arde sa ma cert cu ei etc... Sper sa ne mai auzim!

Demis, bafta-n lucky, in AIM n-o sa mai intri.

Posted

Nick: Lik3.

Rank: 4.

Motiv: Au intrat multi "nabi" si nu ma arde sa ma cert cu ei etc... Sper sa ne mai auzim!

Lasa vrajala cu nabii man ca nu merge, mai bine ziceai direct, sunt disperat dupa functii si ma duc in lucky 17 sa ling un admin ceva. Era greu? 

Blacklisted.

Posted

Nick: [AIM]Avox.

Rank: 3

Motiv: Ma las de SA:MP o periodata mai lunga de timp, sau poate definitiv. Bafta tuturor din acest clan. AIM - The best clan ever. <3

Posted

Nick: [AIM]Avox.

Rank: 3

Motiv: Ma las de SA:MP o periodata mai lunga de timp, sau poate definitiv. Bafta tuturor din acest clan. AIM - The best clan ever. <3

Demis.