MoNsT3RofSamp Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Nick: Aquaz. Rank: 1 Motiv: Au intrat toti oamenii care erau dusmani cu mine, cei care imi faceau post cand eram lider, gen Radux., ma cert cu cei de rank 1 care au pasit in AIM si nu stiu ce e ala veteran, ma cert cu cei noi pentru baietii vechi care mi-au tinut mie partea odata. Nu vreau sa scriu romane. P.S: Sper sa nu apar pe blacklist sau sa nu se subinteleaga altceva, RESPECT AIM, cel mai frumos clan in care am fost. Quote
PiCi Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 (edited) Nick: SEZ. Rank: 1 Motiv: AIM nu mai e ce era odata. Au intrat toti copii in el acum. Mai ales ca le-ati dat voie sa voteze la rank1 dau contra asa sa se bage-n seama. Au ajuns astia cu 2-3 zile-n clan sa injure pe /c aiurea. Presupun ca ma veti pune pe bl ca am iesit. Ne auzim pe joc baieti, numa' bine. Demisie acceptata. Nick: Aquaz. Rank: 1 Motiv: Au intrat toti oamenii care erau dusmani cu mine, cei care imi faceau post cand eram lider, gen Radux., ma cert cu cei de rank 1 care au pasit in AIM si nu stiu ce e ala veteran, ma cert cu cei noi pentru baietii vechi care mi-au tinut mie partea odata. Nu vreau sa scriu romane. P.S: Sper sa nu apar pe blacklist sau sa nu se subinteleaga altceva, RESPECT AIM, cel mai frumos clan in care am fost. Demisie acceptata. Edited November 21, 2014 by AIM Beowulf Quote
Roger Valorosu Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Nick: Darek Rank: 3 Motiv: Nu mai sunt eu pe cont, joc pe: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Stefan[] Quote
AIMNyetComrade Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Nick: Darek Rank: 3 Motiv: Nu mai sunt eu pe cont, joc pe: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Stefan[] Demis. Quote
IulianRadu Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Nick: iulyan95 Rank: 1 dar trebuia sa primesc 2 de cateva zile. Motiv: Astazi am hotarat sa ma retrag definitiv de pe samp. Mult succes tuturor membrilor. Daca vreodata voi reveni sper sa ma primiti inapoi. Va multumesc pentru tot si spor la cat mai multe realizari / functii. 1 Quote
AIMNyetComrade Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Nick: iulyan95 Rank: 1 dar trebuia sa primesc 2 de cateva zile. Motiv: Astazi am hotarat sa ma retrag definitiv de pe samp. Mult succes tuturor membrilor. Daca vreodata voi reveni sper sa ma primiti inapoi. Va multumesc pentru tot si spor la cat mai multe realizari / functii. Demis. Quote
Franklinz Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Nick: NecadasRank: 4Motiv: Nu mai joc, nu vreau sa tin loc ocupat degeaba. Multumesc pentru tot. Quote
AIMNyetComrade Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Nick: Necadas Rank: 4 Motiv: Nu mai joc, nu vreau sa tin loc ocupat degeaba. Multumesc pentru tot. Demis. Quote
Rares_W123 Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Nick: Rares_W123 Rank: 1 Motiv: Nu prea mai am timp de samp si nici pofta pe care o aveam odata. Bafta maxima! Quote
PiCi Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Nick: Rares_W123 Rank: 1 Motiv: Nu prea mai am timp de samp si nici pofta pe care o aveam odata. Bafta maxima! Demis. Quote
Razvi25 Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 (edited) Nick:Santoss00 Rank:2. Motiv:In primul rand am luat note cam proaste in simulari si nu prea imi mai arde de samp+ vine si examenul. Bafta!. Sper sa ma primiti inapoi. Edited March 5, 2015 by AIM-Santoss00 Quote
SPIKE Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Nick:Santoss00 Rank:2. Motiv:In primul rand am luat note cam proaste in simulari si nu prea imi mai arde de samp+ vine si examenul. Bafta!. Sper sa ma primiti inapoi. Demis, bafta. Quote
.CoLLa. Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Nick: [AIM]CoLLa. Rank: 1 Motiv: Nu prea mai joc sa-mp, ma cam las. Imi pare rau. Ocup locul degeaba. Va urez succes in continuare tuturor si bafta tuturor. Cat am stat in acest clan m-am simtit super. Quote
AIMNyetComrade Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Nick: [AIM]CoLLa. Rank: 1 Motiv: Nu prea mai joc sa-mp, ma cam las. Imi pare rau. Ocup locul degeaba. Va urez succes in continuare tuturor si bafta tuturor. Cat am stat in acest clan m-am simtit super. Demis. Quote
SaifEddinneSbaa Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 (edited) Nick: M9aSS Rank: 2 Motiv: Prea multi care fac misto de mine ca sunt arab, si vreau sa revin in BAD. Sunt multi pe care ii respect, se stiu ei, ramaneti baza. Edited March 11, 2015 by AIM.M9aSS Quote
Hazaard Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Nick: M9aSS Rank: 2 Motiv: Prea multi care fac misto de mine ca sunt arab, si vreau sa revin in BAD. Sunt multi pe care ii respect, se stiu ei, ramaneti baza. Demis. Quote
D3sTr0 Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 Nick: Lik3.Rank: 4.Motiv: Au intrat multi "nabi" si nu ma arde sa ma cert cu ei etc... Sper sa ne mai auzim! Quote
SPIKE Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 Nick: Lik3. Rank: 4. Motiv: Au intrat multi "nabi" si nu ma arde sa ma cert cu ei etc... Sper sa ne mai auzim! Demis, bafta-n lucky, in AIM n-o sa mai intri. Quote
Beowulf Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Nick: Lik3. Rank: 4. Motiv: Au intrat multi "nabi" si nu ma arde sa ma cert cu ei etc... Sper sa ne mai auzim! Lasa vrajala cu nabii man ca nu merge, mai bine ziceai direct, sunt disperat dupa functii si ma duc in lucky 17 sa ling un admin ceva. Era greu? Blacklisted. Quote
Nicolae Ceausescu Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 Nick: Jokerz0r[] Rank: 5 Motiv: Mă retrag, baftă baieţii! Quote
SPIKE Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 Nick: Jokerz0r[] Rank: 5 Motiv: Mă retrag, baftă baieţii! Demis, bafta. Quote
Avox. Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Nick: [AIM]Avox. Rank: 3 Motiv: Ma las de SA:MP o periodata mai lunga de timp, sau poate definitiv. Bafta tuturor din acest clan. AIM - The best clan ever. <3 Quote
SPIKE Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Nick: [AIM]Avox. Rank: 3 Motiv: Ma las de SA:MP o periodata mai lunga de timp, sau poate definitiv. Bafta tuturor din acest clan. AIM - The best clan ever. <3 Demis. Quote
XxMihaiBxX Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Nick: Spock Rank: 5 Motiv: Ma las de BuGGed. Quote
Hazaard Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Nick: Spock Rank: 5 Motiv: Ma las de BuGGed. Demis. Quote
Recommended Posts