Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick: Claudiu

Rank: 2

Motiv: green.bugged.ro | bafta baieti, puteti verifica la name history ca sunt claudiu, sper sa intru in clan pe green!

Demis.

Succes pe green !

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Nick: Kosovoy

Rank:4

Motiv: M-am saturat sa imi tot zica lumea de codati si dupa sa faca spam cu injuraturi. Nu-mi trebuie asa ceva. Mersi pentru tot.

Posted

Nick: Kosovoy

Rank:4

Motiv: M-am saturat sa imi tot zica lumea de codati si dupa sa faca spam cu injuraturi. Nu-mi trebuie asa ceva. Mersi pentru tot.

Doar glumesc cand te injura, anyway, alegerea ta. Bafta.

Posted

Nick: VorTex07.

Rank: 1.

Motiv: Prea mult spam cu /cmotd, prea multi copii care au un comportament care lasa de dorit, multumesc de sansa acordata, succes in continuare!

Posted

Motiv: Prea mult spam cu /cmotd, prea multi copii care au un comportament care lasa de dorit, multumesc de sansa acordata, succes in continuare!

Ai fost demis.

In legatura cu spamul, este un clan amice, n-ai sa vezi aici sa fie liniste ca in alte clanuri fantoma.

Succes in cirese, sau unde intri.

Posted

Nick: Hi_TECH

Rank: 5 peste 100 de zile

Motiv: Ma retrag, mi-a facut placere, a fost singurul clan in care m-am distrat si am avut cu cine sa comunic, nu va voi uita.

Demis.

Posted

Nick: Raze

Rank: 4, cu peste 50-60 de zile.

Motiv: Well...vreau sa mai incerc si altceva in primul rand si in al doilea rand ma voi intoarce dupa ceva timp, daca mai am vreo sansa. Am facut demisie pentru ca sa fie drept, nu-mi place sa dau /quitclan fara sa anunt pe nimeni.

Posted

Nick: Raze

Rank: 4, cu peste 50-60 de zile.

Motiv: Well...vreau sa mai incerc si altceva in primul rand si in al doilea rand ma voi intoarce dupa ceva timp, daca mai am vreo sansa. Am facut demisie pentru ca sa fie drept, nu-mi place sa dau /quitclan fara sa anunt pe nimeni.

' vreau sa mai incerc si altceva ' serios?

idk, demis!

Posted

Exista /togc cand ai treaba si se face spam  / Noobi,copii suntem toti astia care au chef de caterinca si nu trateaza jocul ca un loc de munca nu? Sa nu uiti sa treci functia in C.V cand mergi la angajare.  Puteai sa iesi si tu cu o demisie fara arfe si jigniri, blacklisted.

• Upvote 5
Posted

Nick:.Michael.

Rank:2

Motiv:Vreau sa incerc ceva nou, nu vreau sa dau /quitclan asa ca-mi pun demisia, poate dupa un timp voi reveni, daca voi mai avea o sansa, prea mult spam primesc de la niste membrii daca-i bag in taxi.

Posted

Nick:.Michael.

Rank:2

Motiv:Vreau sa incerc ceva nou, nu vreau sa dau /quitclan asa ca-mi pun demisia, poate dupa un timp voi reveni, daca voi mai avea o sansa, prea mult spam primesc de la niste membrii daca-i bag in taxi.

Demis!

Posted

nu mai faceti demisii cu motive penibile ca astea de sus, daca vreti in alt clan unde sunt admini ca sa radeti cu ')))))', dati qc, nu bagati 'am vrut sa fac demisie nu sa dau qc', peeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenibil.

• Upvote 2
Posted

Nick: KewL
Rank: 5.
Motiv: Am ales prieteni imi pare rau AIM CEL MAI TARE CLAN va fi mereu in inima mea sunteti niste oameni de nota 10 voi reveni cat de curand

Posted

Motiv: Am ales prieteni imi pare rau AIM CEL MAI TARE CLAN va fi mereu in inima mea sunteti niste oameni de nota 10 voi reveni cat de curand

Demis!

Spor la pupat si tie.

Posted (edited)

Oameni de nota 10 dar in s.i mergem, si "curvele" au vrajeli mai bune.

Plecati ba plecati prin clanuri care tin pana pleaca adminii, ,e bine ca totusi va aratati intr-un final, cand va intoarceti va dati loviti dar trecem acolo sa nu uitam.

Blacklisted.

Edited by AIM Beowulf