Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Nick: Paul
Rank: 5
Motiv: Vreau sa incerec si alte clanuri. Salut pr mei, mi-a placut aici si sper sa ma mai primiti inapoi, pupici de Manel/Paul, sa ascultati manele, sal :* . AIM FTW.

gV9aQlG.jpg

Edited by AIM.Paul
Posted

Nick: Morpheus
Rank: 2
Motiv: A fost frumos in AIM, m-am simtit cel mai bine aici, dar, ok, pe altii recunosc ca ii bagam aiurea pe bl, dar asta nu mai stiu.. si tot eu is ala enervant dude? Ok, vad ca deja iti sunt pe cap, las-o asa, sa nu-ti mai fiu pe cap uninvite.

Posted

Nick: Paul

Motiv: Vreau sa incerec si alte clanuri. Salut pr mei, mi-a placut aici si sper sa ma mai primiti inapoi, pupici de Manel/Paul, sa ascultati manele, sal :* . AIM FTW.

gV9aQlG.jpg

Nick: Morpheus

Rank: 2

Motiv: A fost frumos in AIM, m-am simtit cel mai bine aici, dar, ok, pe altii recunosc ca ii bagam aiurea pe bl, dar asta nu mai stiu.. si tot eu is ala enervant dude? Ok, vad ca deja iti sunt pe cap, las-o asa, sa nu-ti mai fiu pe cap uninvite.

demisi, succes

• 4 weeks later...
Posted

Nick: ATE

Rank:5

Motiv: Nu mai joc SAMP, cel putin o perioada de timp, succes baietii si sa ne auzim cu bine, salutari si sarbatori fericite:).

Posted

Nick: ATE

Motiv: Nu mai joc SAMP, cel putin o perioada de timp, succes baietii si sa ne auzim cu bine, salutari si sarbatori fericite:).

demis, sarbatori fericite si tie

Posted (edited)

Nick: SorineL
Motiv: Vreau sa incerc alt clan, salothickes la pr mei si sper ca daca e ceva sa ma primiti inapoi, mz, poopek!! <3

Edited by AIM.Sorinel
Posted

Nick: eduard[] aka iedi

Motiv: vr an alt klan ms pa pwp bajeti

Demis.

Nick: eduard[] aka iedi

Motiv: vr an alt klan ms pa pwp bajeti

Demis.

Posted

Nick: Adrian[].
Rank: 1.
Motiv: Vreau sa incerc alt clan, salothickes la pr mei si sper ca daca e ceva sa ma primiti inapoi, mz, poopek!! <3

Posted

Nick: Adrian[].

Rank: 1.

Demis.

Posted (edited)

Nick: katalinlegeto.

Motiv: am dat /qc nu pentru  a intra neaprat  in 47 ci pentru ca nu mai e deloc atmosfera.. S-a dus totul de rapa pe aici... Sper sa nu fiu privit cu ochi rai si poate sa pot fi primit inapoi candva. Multumesc pentru tot. 

Edited by KatalinLegeto AIM
Posted

Motiv: am dat /qc nu pentru a intra in 47 ci pentru ca nu mai e deloc atmosfera.. S-a dus totul de rapa pe aici... Sper sa nu fiu privit cu ochi rai si poate sa pot fi primit inapoi candva. Multumesc pentru tot. 

"Am dat /qc nu pentru a intra in 47 ci pentru ca nu mai e deloc atmosfera.." , aha, sigur --> http://imgur.com/yWdefqX

Posted

Nick: KrowN

Motiv: Poate o sa credeti ca ies pentru clanul lui Sile, dar nu este asa. Ies pentru ca vreau sa incerc si altceva, vreau ca toate apele sa se linisteasca. Va doresc numai bine, momentele petrecute alaturi de voi au fost unele foarte frumoase si de neuitat. Sper ca daca ma voi reintoarce, sa fiu primit cu bratele deschise. Multumesc pentru tot, sarbatori fericite si numai bine va doresc.

Posted

Motiv: am dat /qc nu pentru  a intra neaprat  in 47 ci pentru ca nu mai e deloc atmosfera.. S-a dus totul de rapa pe aici... Sper sa nu fiu privit cu ochi rai si poate sa pot fi primit inapoi candva. Multumesc pentru tot. 

Nick: Maria[]

Motiv: Mi-a parut bine de cunostinta,poate ne vom revedea.Mersi ca m-ati primit in clanul vostru si ca v-ati comportat ok cu mine.

Nick: KrowN

Motiv: Poate o sa credeti ca ies pentru clanul lui Sile, dar nu este asa. Ies pentru ca vreau sa incerc si altceva, vreau ca toate apele sa se linisteasca. Va doresc numai bine, momentele petrecute alaturi de voi au fost unele foarte frumoase si de neuitat. Sper ca daca ma voi reintoarce, sa fiu primit cu bratele deschise. Multumesc pentru tot, sarbatori fericite si numai bine va doresc.

Succes si bafta in continuare, dar aici nu se mai intra. Sarbatori fericite si toate cele bune.

• 3 weeks later...
Posted

Nick : Turzuman

Rank : 1

Motiv : Am examen anul acesta, ma retrag pana la vara și sper ca o sa ma primiti înapoi. AIM cel mai tare clan bafta.

Succes !

Posted

Nick: Sw3ther.
Rank: 1

Motiv: M-am angajat și nu mai am timp de acest joc, o să revin cândva și sper să fiu bineprimit înapoi! Vă salut pe toți, o familie unită acest clan.

Posted

Nick: Sw3ther.

Rank: 1

Motiv: M-am angajat și nu mai am timp de acest joc, o să revin cândva și sper să fiu bineprimit înapoi! Vă salut pe toți, o familie unită acest clan.

Succes in viata reala !

• Upvote 1
  • 1 month later...