PiCi Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Nick: MESTER Rank: 5 Motiv: o sa revin dupa cateva zilele, ca sunt acolo multi nobi ca ACE si WayNe si multi nobi, Multumesc pentru sansa acordata. Succes ! Nick:Cristopher Rank:6 Motiv: Am spus tot ce aveam de spus in-game, nu mi se pare normal ca toti sa iasa asa cand vor si sa intre iar ca nu sunt primiti in nu stiu ce clan. Bafta tuturor care stiu ce inseamna [AIM]. Succes ! Quote
Thm Lm Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 (edited) Nick: ThaMi. Rank: 5 Motiv: o sa revin dupa cateva zilele, ca sunt acolo multi nobi ca ACE si WayNe si multi nobi, Multumesc pentru sansa acordata. RETRAGE Edited August 18, 2016 by ThaMi. Quote
TURZUMAN 47 Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 Nick : TURZUMAN. Rank : 5 Motiv : Asta a fost, am stat atatea zile in clan, aproape un an, nu mai suport ca de fiecare data cand intru vad 2 prosti ca se cearta, intra toti anonimii, unii sunt respinsi in alte clanuri si vin inapoi, au iesit si unii membrii vechi, nu mai e ca inainte. Probabil o sa mai revin in clan daca o sa fie totul ok si o sa vrea pici sa ma bage, bafta si multumesc pentru tot pici. Quote
THORNEL Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 Nick: THORN.TATAURS Rank: 5 Motiv: Consider ca este momentul sa ies, deoarece nu mai am prietenii pe aici, a devenit o atmosfera foarte inchisa si trista si nu imi place. Va urez bafta tuturor, au fost 210 zile minunate pentru mine in acest clan. La revedere. Quote
PiCi Posted September 24, 2016 Posted September 24, 2016 Nick : TURZUMAN. Rank : 5 Motiv : Asta a fost, am stat atatea zile in clan, aproape un an, nu mai suport ca de fiecare data cand intru vad 2 prosti ca se cearta, intra toti anonimii, unii sunt respinsi in alte clanuri si vin inapoi, au iesit si unii membrii vechi, nu mai e ca inainte. Probabil o sa mai revin in clan daca o sa fie totul ok si o sa vrea pici sa ma bage, bafta si multumesc pentru tot pici. Succes ! Nick: THORN.TATAURS Rank: 5 Motiv: Consider ca este momentul sa ies, deoarece nu mai am prietenii pe aici, a devenit o atmosfera foarte inchisa si trista si nu imi place. Va urez bafta tuturor, au fost 210 zile minunate pentru mine in acest clan. La revedere. Succes ! Quote
Adriian. Posted October 20, 2016 Posted October 20, 2016 Nick:romparkiN. Rank:1 Motiv:Vreau sa incerc ceva.. Quote
MaryusK Posted October 20, 2016 Posted October 20, 2016 Nick:romparkiN. Rank:1 Motiv:Vreau sa incerc ceva.. bafta. Quote
GABRiEL[] Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 Nick: GABRiEL[] Rank:5 Motiv: Ati dat wipe degeaba, tot ati bagat nabi. Quote
MaryusK Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 Nick: GABRiEL[] Rank:5 Motiv: Ati dat wipe degeaba, tot ati bagat nabi. bafta Quote
Andyx Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 Nick: Black_Hawk Rank:1 Motiv:Vreau sa incerc ceva.. 1 Quote
MaryusK Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Nick: Black_Hawk Rank:1 Motiv:Vreau sa incerc ceva.. bafta Quote
D3CKyw Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Nick: dekciw Rank: 5 Motiv: prea mult spam, si inca mai sunt cativa 'noobi' in clan. Quote
MaryusK Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Nick: dekciw Rank: 5 Motiv: prea mult spam, si inca mai sunt cativa 'noobi' in clan. bafta Quote
CCXJack Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 Nick: CCXJack Rank: 1 Motiv: Este prea mult spam, un clan super. Daca nu ar fi unii care fac spam ar fi un clan si mai super. Quote
PiCi Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 Nick: CCXJack Rank: 1 Motiv: Este prea mult spam, un clan super. Daca nu ar fi unii care fac spam ar fi un clan si mai super. Bafta ! Quote
Razvann007 Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 (edited) Rank: 1Nick: SinKoDeMotiv: Motive personale. Edited November 11, 2016 by AIM.SinKode Quote
SiCHER.Si Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 Nick: SiCHER. Rank: 3. Motiv: Nu-mi convin unii membrii, ma injura fara motiv. Oricum AIM va ramane in TOP! Succes tuturor! Quote
MaryusK Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 Nick: SiCHER. Rank: 3. Motiv: Nu-mi convin unii membrii, ma injura fara motiv. Oricum AIM va ramane in TOP! Succes tuturor! Bafta! Quote
DeagleOnly Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 Nick: collector. Rank: 3 Motiv: doresc sa incerc ceva nou, bafta Quote
DELiRiC CTC Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 Nick: collector. Rank: 3 Motiv: doresc sa incerc ceva nou, bafta Bafta Quote
Mistake Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 (edited) . Edited December 3, 2016 by Mistake Quote
Mistake Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Nick: Mistake. Rank: 4. Motiv: As dori sa incerc si alte clanuri. M-am simtit super in AIM si promit ca o sa mai revin. Respect list: Litovoi, Deliric, Pici, Sicher, Florin, SOKODOV. Poate mai sunt si altii, oricine a vorbit cu mine si a stat cu mine se afla aici. Succes! Quote
PiCi Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Nick: Mistake. Rank: 4. Motiv: As dori sa incerc si alte clanuri. M-am simtit super in AIM si promit ca o sa mai revin. Respect list: Litovoi, Deliric, Pici, Sicher, Florin, SOKODOV. Poate mai sunt si altii, oricine a vorbit cu mine si a stat cu mine se afla aici. Succes! Succes ! Quote
Mr.Florin47 Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Nick: .FloRiNN. Rank: 3 Motiv: Motive personale Quote
DELiRiC CTC Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Nick: .FloRiNN. Rank: 3 Motiv: Motive personale Succes! Quote
Recommended Posts