AIMYaphets. Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 (edited) Model: Nick: Rank: Motiv: Cine da [/quiclan] si nu foloseste topciul de demisii, daca mai vrea o sansa inapoi in AIM nu o mai primeste ! Edited April 18, 2017 by AIM.AwP #logo 1 Quote
Monzachino Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Nick: Monzalau.[AIM] Rank: 5. Motiv: merg in clan la frt meu. Succes, un clan fantastic! Quote
AIMNyetComrade Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Nick:[AIM]NyetComrade Rank:5 Motiv:Prea mutli... in AIM. Multumesc ca m-ai invitat acum 3 luni in clan, kidzor. Multumesc si voua Beo, Rasta, Yapa,Pici. Va salut si mi-a facut placere sa fac parte din cel mai frumos clan. Quote
Beowulf Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 Nick: Monzalau.[AIM] Rank: 5. Motiv: merg in clan la frt meu. Succes, un clan fantastic! Bafta Nick:[AIM]NyetComrade Rank:5 Motiv:Prea mutli... in AIM. Multumesc ca m-ai invitat acum 3 luni in clan, kidzor. Multumesc si voua Beo, Rasta, Yapa,Pici. Va salut si mi-a facut placere sa fac parte din cel mai frumos clan. Bafta. Quote
BrowNN. Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 Nick: BrowN.1337 Rank: 4 Motiv: vreau sa incerc si alt ceva. voi ramaneti baza. :) Quote
Beowulf Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 (edited) Nick: BrowN.1337 Rank: 4 Motiv: vreau sa incerc si alt ceva. voi ramaneti baza. :) Bafta, proasta alegere. Toti care pleaca din AIM in plm sau cum ii zice nu are decat, dar daca vreti inapoi => _)_ ! Edited April 21, 2014 by AIMBeowulf Quote
Ldvon Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 Nick:Ldvon Rank:2. Motiv:Prea multi copii, prea multi care injura / ma injura, prea multi care fac spam, nu mai rezist. Sunt foarte multi playeri in [AIM], unii care au un comportament care lasa de dorit. Bafta in continuare. Multumesc pentru sansa acordata. Quote
ShoOoT Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Nick: ShoOoT Rank: 3 Motiv: Trebuie sa imi ajut un prieten foarte bun in clanul lui, nu pot să îl refuz, îmi cer scuze şă şi vă salut pe toţi. Sper ca pe viitor ne vom revedea. Quote
PiCi Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Nick: ShoOoT Rank: 3 Motiv: Trebuie sa imi ajut un prieten foarte bun in clanul lui, nu pot să îl refuz, îmi cer scuze şă şi vă salut pe toţi. Sper ca pe viitor ne vom revedea. Bafta. Quote
Kosovoy Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Nick: Kosovoy Rank: 4 Motiv: Foarte multi 'tipi' care stiu doar sa jigneasca si sa incerce sa para interesanti. Multumesc frumos pentru sansa acordata. Chiar nu mai puteam rezista cu astfel de persoane. Nu, nu merg in [plm] Quote
K1dzoR Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Nu trebuie sa iesi . PM me cu ss cand te injura. Quote
Ștefan Mărgărit Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 (edited) Nick: Zeinn Rank: 2 Motiv: Sunt unii membrii care injura foarte grav ( Cruise, View, ZEKE.. ) + ca au cam intrat toti newbie in AIM al doilea + ma duc in SeT sa ajut pe un prieten. Edit // AIM e baza, mi-ati ramas in suflet + daca mai vreau sa revin, sper sa ma primiti. Edited May 3, 2014 by Zeinn Quote
Kosovoy Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 Nick: Kosovoy Rank:4 Motiv: Prea multi indivizi care vor sa para interesanti prin injuraturi, spam etc. In plus, doresc sa incerc ceva nou. Multumesc frumos pentru sansa acordata. Spor sa ne mai revedem tot aici in viitor. Quote
K1dzoR Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 Nick: Kosovoy Rank:4 Motiv: Prea multi indivizi care vor sa para interesanti prin injuraturi, spam etc. In plus, doresc sa incerc ceva nou. Multumesc frumos pentru sansa acordata. Spor sa ne mai revedem tot aici in viitor. BVB recruteaza .. Quote
pr1ce Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 (edited) Nick: N3oh Rank: 4 Motiv: Prea multi copii in clan care injura, fac spam, isi bat joc de tine. Multumesc pentru sansa acordata acum 40-50 de zile, sper sa ne mai revedem. Si nu, nu ma duc in [pLm]. Edited May 23, 2014 by AIM.N3oh Quote
Beowulf Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 (edited) Nick: N3oh Rank: 4 Motiv: Prea multi copii in clan care injura, fac spam, isi bat joc de tine. Multumesc pentru sansa acordata acum 40-50 de zile, sper sa ne mai revedem. "Prea multi copii in clan care injura,fac spam, isi bat joc de tine" sa nu exageram dar totusi daca nu suporti chestii de genu iti recomand miniclip si jocuri barbie. Injuraturi? Inchide ochii ! spam?(wow, se mai face uneori la caterinca), isi bat joc de tine?(big girls dont cry). dai dovezile necesare la un rank 6 daca nu accepti niste jigniri de la un membru, nu se face demisia. Bafta prin clanuri fantoma. Edited May 23, 2014 by AIMBeowulf Quote
grasu007 Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Nick: HaTcheT[AIM] Rank: 5. Motiv: merg in clan la frt meu. Succes, un clan fantastic! Quote
AIMGodfather Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Nick: HaTcheT[AIM] Rank: 5. Motiv: merg in clan la frt meu. Succes, un clan fantastic! Bafta. Quote
pr1ce Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 (edited) WRONG TOPIC! Edited June 11, 2014 by N3oh Quote
Frouzz Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Nick: Frouzz Rank: 1 Motiv: Cel mai bun prieten al meu si-a facut un clan, imi cer mii de scuze, sunteti cei mai tari baieti, tineti-o tot asa! Quote
ReLoaD. Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Nick: ReLoaDD. Rank: 5 Motiv: Pai, am petrecut multe zile, cred ca 100+. Imi doresc sa incerc si altceva, imi pare rau. Mi-a fost greu sa fac cererea pentru ca... Probabil multi o sa spuna ca am primit lider si balbalbalba dar, nea. Imi doresc altceva. Sper sa tinem legatura, si in caz de ceva, /call 99448;d. Quote
AIMGodfather Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Nick: ReLoaDD. Rank: 5 Motiv: Pai, am petrecut multe zile, cred ca 100+. Imi doresc sa incerc si altceva, imi pare rau. Mi-a fost greu sa fac cererea pentru ca... Probabil multi o sa spuna ca am primit lider si balbalbalba dar, nea. Imi doresc altceva. Sper sa tinem legatura, si in caz de ceva, /call 99448;d. Bafta ReloaDD. Quote
Recommended Posts