Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Demisie acceptata. Succes !

Nick : TurzumaN.

Rank : 5

Motivul : Pici, scoate-ma din clan, ma retrag 2-3 luni pentru a invata pentru examen. Pe contul meu va juca varul meu ITALIANU.,  pana fac rank 5 la student. Cand voi reveni  iti voi da sms tie sau lui shift si sper sa ma reprimiti, sanatate! AIM cel mai tare clan.

Edited by AIM-Turzuman.
Posted

Nick : TurzumaN.

Rank : 5

Motivul : Pici, scoate-ma din clan, ma retrag 2-3 luni pentru a invata pentru examen. Pe contul meu va juca varul meu ITALIANU.,  pana fac rank 5 la student. Cand voi reveni  iti voi da sms tie sau lui shift si sper sa ma reprimiti, sanatate! AIM cel mai tare clan.

Succes, bafta !

• 4 weeks later...
Posted

Nick: Raymond zis Gica Mercedes!

Rank: 2

Motiv: M-am lasat de samp o perioada, pwpeck la eim!

Succes, bafta !

Posted

Nick: [AIM]SnorkLy

Rank: Am rank 4.

Motiv: As dorii sa intru si in alte clanuri. Oricum, va multumesc mult pentru ca m-ati acceptat si sper ca pe viitor sa pot fii reprimit in clan.

Posted

Nick: [AIM]SnorkLy

Rank: Am rank 4.

Motiv: As dorii sa intru si in alte clanuri. Oricum, va multumesc mult pentru ca m-ati acceptat si sper ca pe viitor sa pot fii reprimit in clan.

Succes, bafta !

• 4 weeks later...
Posted

Nick: ZOTHA

Rank: 5

Motiv: Ies pentru ca vreau sa incerc si alte clanuri. Oricum AIM ramane clanul cel mai smek de pe sv bugged! Pici un baiat de nota 10. Multumesc pentru sansa acordata si daca doresti peste cateva saptamani/luni sa ma intorc in clan.

Posted

Nick: ZOTHA

Motiv: Ies pentru ca vreau sa incerc si alte clanuri. Oricum AIM ramane clanul cel mai smek de pe sv bugged! Pici un baiat de nota 10. Multumesc pentru sansa acordata si daca doresti peste cateva saptamani/luni sa ma intorc in clan.

Succes, bafta !
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Nick: DesCarD

Rank: 3

Motiv: Merg sa ajut un prieten cu un clan. Sper sa ne revedem in curand si sa fim din nou colegi. Va iubesc si sunteti familia mea. AIM FAMILY <3

Posted

Nick: DesCarD

Rank: 3

Motiv: Merg sa ajut un prieten cu un clan. Sper sa ne revedem in curand si sa fim din nou colegi. Va iubesc si sunteti familia mea. AIM FAMILY <3

Demis, bafta.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Nick: zKe.MonKs

Motiv: Imi pare bine ca am fost alaturi de voie, m-am distrat foarte bine, dar vreau sa incerc si altceva. AIM FAMILY! 

Posted

Nick: zKe.MonKs

Motiv: Imi pare bine ca am fost alaturi de voie, m-am distrat foarte bine, dar vreau sa incerc si altceva. AIM FAMILY! 

cerere acceptata.

Posted

Nick: DekCiW

Motiv: Imi pare foarte bine ca am fost in acest clan, pre multi care fac spam. Bafta! Si multumesc.

dacă nu ai dat qc, vei fi demis.

Altă șansă nu mai primești.

Posted

Nick:Cristopher

Rank:6

Motiv: Am spus tot ce aveam de spus in-game, nu mi se pare normal ca toti sa iasa asa cand vor si sa intre iar ca nu sunt primiti in nu stiu ce clan. Bafta tuturor care stiu ce inseamna [AIM].

Posted

Nick: MESTER

Motiv: o sa revin dupa cateva zilele, ca sunt acolo multi nobi ca ACE si WayNe si multi nobi, Multumesc pentru sansa acordata.