PiCi Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 Nick: TURZUMAN Rank: 5 Motiv: nu mai este contul meu de o luna, singurul meu cont mai e TurzumanOfficial si are level 1 o sa intru sa ma bagati pe ala daca e ok, ma anunti sa te bag. Nick: biTTen Rank: 1 Motiv: E o plecare temporara, vreau sa intru in alt clan pentru o scurta perioada. Succes ! Quote
Florin Ene Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 (edited) Nick: Sinayder Rank: 2 Motiv: Vreau sa incerc si alt clan , nu este o plecare pe termen lung ,am sa revin candva ,asta daca o sa mai am sansa. Bafta PiCi, AWP. si Juan si multumesc pentru sansa acordata! Edited October 22, 2017 by SinayderOfficial Quote
Don.Juan Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 Nick: Sinayder Rank: 2 Motiv: Vreau sa incerc si alt clan , nu este o plecare pe termen lung ,am sa revin candva ,asta daca o sa mai am sansa. Bafta PiCi, AWP. si Juan si multumesc pentru sansa acordata! Bafta Quote
qAditzu Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 Nick : Sinner Rank : 4 Motiv : Vreau sa incerc si alt clan, bafta AWP si PICI. Quote
Scufiu Negru Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Nick: Joey.Petarda Rank: 1 Motiv: Vreau sa-mi ajut un prieten sa-si puna clanul pe "picioare". Sper sa revin cat de curand , de asta nu va urez bafta. Quote
imiustin Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 Nick: Maghe (anterior Bolex) Rank: 2 Motiv: O sa intru in alt clan,vreau sa cunosc cat mai multe persoane,multumesc pentru sansa acordata,sper sa fiu acceptat de fiecare data! Multa bafta. Quote
Don.Juan Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 Nick: Maghe (anterior Bolex) Rank: 2 Motiv: O sa intru in alt clan,vreau sa cunosc cat mai multe persoane,multumesc pentru sansa acordata,sper sa fiu acceptat de fiecare data! Multa bafta. Bafta Quote
Brilliant Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 Nick: Alexanndrru Rank: 1. Motiv: Un prieten vechi de pe server ma roaga sa intru in clanul lui pentru a-l ajuta. Imi pare rau ca am ocupat loc degeaba. Mi-a parut bine! Bafta! Quote
Don.Juan Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 Nick: Alexanndrru Rank: 1. Motiv: Un prieten vechi de pe server ma roaga sa intru in clanul lui pentru a-l ajuta. Imi pare rau ca am ocupat loc degeaba. Mi-a parut bine! Bafta! Bafta Quote
AzaGaR Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 (edited) Nick: BluDy Rank: 3 Motiv: Vreau sa incerc si alt clan , nu este o plecare pe termen lung ,am sa revin candva ,asta daca o sa mai am sansa. Bafta PiCi, AWP, Tony si Zawk. Edited January 23, 2018 by BluDy.POWER Quote
Don.Juan Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 Nick: BluDy Rank: 3 Motiv: Vreau sa incerc si alt clan , nu este o plecare pe termen lung ,am sa revin candva ,asta daca o sa mai am sansa. Bafta PiCi, AWP, Tony si Zawk. Bafta Quote
Zawk Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 (edited) Nick: [AIM]Zawk Rank: 5. Motiv: Vreau să încerc si clanul TL. , probabil o să revin pe viitor, nu o să uit niciodată clanul care m-a remarcat, respect membrilor care m-au făcut să râd, să stiu ce înseamnă caterinca cu adevărat. Am stat 264 de zile alături de oameni seriosi, care stiu să glumească când e cazul. De ce ies din clan? Pentru că numai e clanul de astă vară, numai e caterinca aceea să te facă să rămâi în clan, respect oamenilor care au rămas în el. Stimă si respekt membrilor: Pici / AWP / Willy / Andru / TIWER / Juan / GloriusJack / Gize / Kosso. Sper că nu am uitat pe cineva, dacă am uitat îmi cer scuze. Edited February 18, 2018 by Zawk Quote
Ayman Rmiti Posted May 12, 2018 Posted May 12, 2018 Nick: ToMy Rank: 1 Motiv: Vreau sa incerc si alt clan , nu este o plecare pe termen lung ,am sa revin candva ,asta daca o sa mai am sansa. Bafta PiCi, Tony si Toti <3 Mutlimesc Toti !!! Quote
PiCi Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 Nick: ToMy Rank: 1 Motiv: Vreau sa incerc si alt clan , nu este o plecare pe termen lung ,am sa revin candva ,asta daca o sa mai am sansa. Bafta PiCi, Tony si Toti <3 Mutlimesc Toti !!! Succes ! Quote
Recommended Posts