Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick: TURZUMAN

Rank: 5

Motiv: nu mai este contul meu de o luna, singurul meu cont mai e TurzumanOfficial si are level 1 o sa intru sa ma bagati pe ala daca e

ok, ma anunti sa te bag.

Nick: biTTen

Rank: 1

Motiv: E o plecare temporara, vreau sa intru in alt clan pentru o scurta perioada.

Succes !

Posted (edited)

Nick: Sinayder

Rank: 2

Motiv: Vreau sa incerc si alt clan , nu este o plecare pe termen lung ,am sa revin candva ,asta daca o sa mai am sansa.

Bafta PiCi,  AWP. si Juan si multumesc pentru sansa acordata!

Edited by SinayderOfficial
Posted

Nick: Sinayder

Motiv: Vreau sa incerc si alt clan , nu este o plecare pe termen lung ,am sa revin candva ,asta daca o sa mai am sansa.

Bafta PiCi,  AWP. si Juan si multumesc pentru sansa acordata!

Bafta 

• 2 months later...
Posted

Nick: Maghe (anterior Bolex)

Motiv: O sa intru in alt clan,vreau sa cunosc cat mai multe persoane,multumesc pentru sansa acordata,sper sa fiu acceptat de fiecare data! Multa bafta.

Posted

Nick: Maghe (anterior Bolex)

Motiv: O sa intru in alt clan,vreau sa cunosc cat mai multe persoane,multumesc pentru sansa acordata,sper sa fiu acceptat de fiecare data! Multa bafta.

Bafta

Posted

Nick: Alexanndrru

Rank: 1.

Motiv: Un prieten vechi de pe server ma roaga sa intru in clanul lui pentru a-l ajuta.  Imi pare rau ca am ocupat loc degeaba. Mi-a parut bine! Bafta!

Posted

Nick: Alexanndrru

Rank: 1.

Motiv: Un prieten vechi de pe server ma roaga sa intru in clanul lui pentru a-l ajuta.  Imi pare rau ca am ocupat loc degeaba. Mi-a parut bine! Bafta!

Bafta

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Nick: BluDy

Rank: 3

Motiv: Vreau sa incerc si alt clan , nu este o plecare pe termen lung ,am sa revin candva ,asta daca o sa mai am sansa.

Bafta PiCi, AWP, Tony si Zawk.

Edited by BluDy.POWER
Posted

Nick: BluDy

Rank: 3

Motiv: Vreau sa incerc si alt clan , nu este o plecare pe termen lung ,am sa revin candva ,asta daca o sa mai am sansa.

Bafta PiCi, AWP, Tony si Zawk.

Bafta

• 4 weeks later...
Posted (edited)

Nick: [AIM]Zawk

Rank: 5.

Motiv: Vreau să încerc si clanul TL. , probabil o să revin pe viitor, nu o să uit niciodată clanul care m-a remarcat, respect membrilor care m-au făcut să râd, să stiu ce înseamnă caterinca cu adevărat. Am stat 264 de zile alături de oameni seriosi, care stiu să glumească când e cazul.   De ce ies din clan? Pentru că numai e clanul de astă vară, numai e caterinca aceea să te facă să rămâi în clan, respect oamenilor care au rămas în el.

Stimă si respekt membrilor: Pici / AWP / Willy / Andru / TIWER / Juan / GloriusJack / Gize / Kosso. Sper că nu am uitat pe cineva, dacă am uitat îmi cer scuze.

Edited by Zawk
  • 2 months later...
Posted

Nick: ToMy

Bafta PiCi, Tony si Toti <3 Mutlimesc Toti !!!

Posted

Nick: ToMy

Bafta PiCi, Tony si Toti <3 Mutlimesc Toti !!!

Succes !