Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Nick: [AIM]DanyElla

Rank: 1 

Motiv: Nu ma pot acomoda momentan in acest clan , i-am explicat totul lui PiCi.Sper sa ma intelegeti si v-a urez bafta in continuare.

Demisie acceptat. Succes mai departe !

Edited by AIMPiCi
Posted

Nick: Elisei

Rank: 5

Motiv: Vreau sa incerc alt clan, mi-a facut placere.

Daca o sa vrei inapoi o sa raspund => Vreau sa incerc alt clan !

Posted

Nick: RAFiX.

Rank: 3

Motiv: Vreau să încerc și altceva. Multă baftă, dacă o să mai am vreo șansă, am să revin. Succes!

Posted

Nick: RAFiX.

Rank: 3

Motiv: Vreau să încerc și altceva. Multă baftă, dacă o să mai am vreo șansă, am să revin. Succes!

Demisie acceptata, sansa = 0 => " Vreau sa incerc si altceva" bafta!

Posted

Nick: [AIM]Crock

Motiv: Ma las de SA:MP pentru o perioada destul de mare, sper ca atunci cand ma intorc sa ma reprimiti, nici nu mai am SA:MP-ul in calculator.

Pentru cei care mai vor sa tina legatura cu mine va las aici:

-Steam: Crock

Posted

Nick: Kolev

Motiv: Am petrecut clipe foarte frumoase alaturi de clanul AIM, mai exact 120 +. Vreau sa incerc sa-mi fac si eu un clan, sa incerc ceva nou. Sper sa va gasesc si poate intr-o zi imi veti da inca o sansa. Multumesc.

Posted

Nick: Kolev

Motiv: Am petrecut clipe foarte frumoase alaturi de clanul AIM, mai exact 120 +. Vreau sa incerc sa-mi fac si eu un clan, sa incerc ceva nou. Sper sa va gasesc si poate intr-o zi imi veti da inca o sansa. Multumesc.

Demisie acceptata, bft.

Posted

Nick:LayeR

Rank:5

Motiv:http://imgur.com/9fs...16cqF,hqu6JUu#0, nu comentez, va multumesc pentru sansa acordata dar cu oameni care iti Trolleaza orice afacere nu pot sta in clan, nu am dovezi cand se ruga de mine sa afle cu cine faceam afacerea deoarece credeam ca este un om serios intr-un clan serios, sunt multi membrii care ii respect si sunt buni prieteni.

Serios ?

Cautama in game.

Posted (edited)

Nick:LayeR

Rank:5

Motiv:Mi-a facut placere sa stau alaturi de voi, dar vreau sa ajut un prieten cu clanul. sper ca v-am lasat o impresie buna si ca voi avea un loc in acest clan.

//EDIT deoarece n am gasit rank 6/7 on am dat /quitclan, spor.

Edited by AIM.LayeR