danielsouth Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Nick: Funcky Rank: 5 Motiv: Nu mai joc SA:MP. Quote
Beowulf Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Nick: LetSmoKe Rank: Rank 5 Motiv: Vreau sa incerc si altceva. Bafta! Ok, dar pe aici nu mai vi. Nick:LayeR Rank:5 Motiv:Mi-a facut placere sa stau alaturi de voi, dar vreau sa ajut un prieten cu clanul. sper ca v-am lasat o impresie buna si ca voi avea un loc in acest clan. //EDIT deoarece n am gasit rank 6/7 on am dat /quitclan, spor. Bafta cu clanul si o sa ai un loc in clan fara probleme. Nick: Funcky Rank: 5 Motiv: Nu mai joc SA:MP. Esti un nab, succes pe viitor ! Quote
XxMihaiBxX Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Nick: Spock Rank: 5 Motiv: A inceput scoala si consider ca trebuie sa fac o pauza de SA:MP. Doresc sa ies din clan pentru a nu ocupa un loc degeaba, dar sper ca daca voi reveni, imi veti acorda sansa sa reintru. Multa bafta! AIM e baza! Quote
Beowulf Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Nick: Spock Rank: 5 Motiv: A inceput scoala si consider ca trebuie sa fac o pauza de SA:MP. Doresc sa ies din clan pentru a nu ocupa un loc degeaba, dar sper ca daca voi reveni, imi veti acorda sansa sa reintru. Multa bafta! AIM e baza! Bafta cu scoala ! Demisie acceptata ! O sa ai loc mereu ! Quote
mih08ay Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Nick: mih08ay Rank: 5 Motiv: Am avut o altercatie aseara cu un membru din clan pe nume QUIT, dupa am fost dat afara, pentru ca am folosit un limbaj vulgar si acum imi este putin rusine fata de ceilalti membrii, ca inca sunt in clan. Nu cred ca mai merit sa fac parte din clan, totusi a fost frumos pentru mine. Stiu ca am mai primit o sansa, dar imi este rusine de toti membrii / coliderii, pentru fapta mea si pentru limbajul meu. De aceea, am decis sa ies si sper ca in viitor, cand apele se vor linistii sa intru din nou alaturi de familia mea. Quote
AIMNyetComrade Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Nick: mih08ay Rank: 5 Motiv: Am avut o altercatie aseara cu un membru din clan pe nume QUIT, dupa am fost dat afara, pentru ca am folosit un limbaj vulgar si acum imi este putin rusine fata de ceilalti membrii, ca inca sunt in clan. Nu cred ca mai merit sa fac parte din clan, totusi a fost frumos pentru mine. Stiu ca am mai primit o sansa, dar imi este rusine de toti membrii / coliderii, pentru fapta mea si pentru limbajul meu. De aceea, am decis sa ies si sper ca in viitor, cand apele se vor linistii sa intru din nou alaturi de familia mea. Nu mai ai vorba cu mine. http://forum.bugged.ro/topic/101310-aplicatie-a-mih08ay-1556-ore-jucate-1-an-pe-sv-rank-4-lspd-rank-4-paramedic/?do=findComment&comment=1172995 Quote
Beowulf Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 (edited) Nick: mih08ay Rank: 5 Motiv: Am avut o altercatie aseara cu un membru din clan pe nume QUIT, dupa am fost dat afara, pentru ca am folosit un limbaj vulgar si acum imi este putin rusine fata de ceilalti membrii, ca inca sunt in clan. Nu cred ca mai merit sa fac parte din clan, totusi a fost frumos pentru mine. Stiu ca am mai primit o sansa, dar imi este rusine de toti membrii / coliderii, pentru fapta mea si pentru limbajul meu. De aceea, am decis sa ies si sper ca in viitor, cand apele se vor linistii sa intru din nou alaturi de familia mea. Asa e cand dai o sansa la cineva, iti da peste nas si fuge in [A] cu scopul sa primeasca o FUNCTIE :)) Blacklisted zane ! Cu vrajala ce ai scris-o la motiv este = 0, problema a fost rezolvata dar nu ai stiut cum sa iesi si te-ai gandit "hai sa bag demisia cu un motiv de cacaco ca poate fraierii pun botul" JELESTI PE AICI LA FEL CA O MANEA :)) Edited September 26, 2014 by AIMBeowulf Quote
LikeSpliff Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Nick: LikeSpliff Rank: 5 Motiv: M-am retras din SA:MP si pentru ca a intrat fanul meu nr1 View in AIM fara aplicatie! Multa bafta in continuare si daca ma reapuc, sper sa am vreo sansa sa intru inapoi, bafta baieti si mersi pentru tot! Quote
AIMNyetComrade Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Nick: LikeSpliff Rank: 5 Motiv: M-am retras din SA:MP si pentru ca a intrat fanul meu nr1 View in AIM fara aplicatie! Multa bafta in continuare si daca ma reapuc, sper sa am vreo sansa sa intru inapoi, bafta baieti si mersi pentru tot! Demis. Quote
DaniDanutz Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 (edited) Retrag deocamdata Edited October 1, 2014 by AIM.Tyinash Quote
DaniDanutz Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Nick: tyinash Rank: 4 Motiv: Nu prea o sa intru pe SA:MP si nu vreau sa tin locul liber, sper cand ma intorc sa primesc o sansa, o sa las contul la un prieten sa ma joace din cand in cand, dar nu vreau sa faca ceva probleme pe /c. Quote
Beowulf Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Nick: tyinash Rank: 4 Motiv: Nu prea o sa intru pe SA:MP si nu vreau sa tin locul liber, sper cand ma intorc sa primesc o sansa, o sa las contul la un prieten sa ma joace din cand in cand, dar nu vreau sa faca ceva probleme pe /c. Partea cu "las contul la un prieten" nu imi place, o sa fi demis si cand te intorci o sa ai loc. Succes ! Quote
Lays6 Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Nick: Lays6. Rank: 4. Motiv: Vreau sa demisonez deoarece dupa ce o inceput scoala in continuu trebuie sa invat si vreau sa ma tin de scoala. Nu vreau sa tin locul ocupat. Posibil cand o sa cred ca am timpul necesar sa fiu activ baram 5 ore pe zi voi reveni. Bafta in clanul [AIM] sunteti cel mai organizat clan dupa parerea mea. Sper sa nu va suparati dar real-life conteaza mai mult decat un joc. Bafta :smile: . Quote
AIMNyetComrade Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Nick: Lays6. Rank: 4. Motiv: Vreau sa demisonez deoarece dupa ce o inceput scoala in continuu trebuie sa invat si vreau sa ma tin de scoala. Nu vreau sa tin locul ocupat. Posibil cand o sa cred ca am timpul necesar sa fiu activ baram 5 ore pe zi voi reveni. Bafta in clanul [AIM] sunteti cel mai organizat clan dupa parerea mea. Sper sa nu va suparati dar real-life conteaza mai mult decat un joc. Bafta :smile: . Te inteleg.Demis. Quote
Gang Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Nick: Gang3Xplore Rank: 5 Motiv: A inceput scoala bla bla. M-am plictisit de SAMP si vreau sa iau o pauza. AIM - rullez <3, cand voi reveni voi intra inapoi daca mai sunt acceptat. Quote
b0w.w0w. Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Nick: Gang3Xplore Rank: 5 Motiv: A inceput scoala bla bla. M-am plictisit de SAMP si vreau sa iau o pauza. AIM - rullez <3, cand voi reveni voi intra inapoi daca mai sunt acceptat. Bafta grasule:D Quote
satanaboss Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Nick: TurbaTu Rank: 2 Motiv: Vreau sa ies din clan, multumesc frumos lui Pici si beowulf pentru invitatie, cel mai de treaba clan in care poti sa faci glume si multa caterinca, bafta baieti. Quote
Hazaard Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Nick: TurbaTu Rank: 2 Motiv: Vreau sa ies din clan, multumesc frumos lui Pici si beowulf pentru invitatie, cel mai de treaba clan in care poti sa faci glume si multa caterinca, bafta baieti. Alta zana. Ai de plm :-j Quote
Elisei Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Nick: Elisei Rank: 5 Motiv: A inceput scoala. Si iau o pauza de la SAMP. Cand voi crede ca am destul timp de samp voi intra inapoi in aim, daca ma acceptati. Bafta, mi-a facut placere. Quote
Beowulf Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Nick: Elisei Rank: 5 Motiv: A inceput scoala. Si iau o pauza de la SAMP. Cand voi crede ca am destul timp de samp voi intra inapoi in aim, daca ma acceptati. Bafta, mi-a facut placere. Succes, o sa ai loc fara probleme ! Quote
kenny47 Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Nick: Kenny Rank: 5 Motiv: Nu mai vreau sa fiu in clanuri o vreme. Multumesc pentru sansa sper sa mai am un loc. Bafta all! Va iubesc. :X Quote
PiCi Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Nick: Kenny Rank: 5 Motiv: Nu mai vreau sa fiu in clanuri o vreme. Multumesc pentru sansa sper sa mai am un loc. Bafta all! Va iubesc. :X Demisie acceptat. Succes ! Bafta. Mult succes. La fel. Quote
Hazaard Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Nick: SEZ. Rank: 1 Motiv: AIM nu mai e ce era odata. Au intrat toti copii in el acum. Mai ales ca le-ati dat voie sa voteze la rank1 dau contra asa sa se bage-n seama. Au ajuns astia cu 2-3 zile-n clan sa injure pe /c aiurea. Presupun ca ma veti pune pe bl ca am iesit. Ne auzim pe joc baieti, numa' bine. 1 Quote
GodFather Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Nick: TraneRank: 1Motiv: Nu stau cu Byta. | cel mai ratat copchil. Quote
Recommended Posts