Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick: LetSmoKe

Rank: Rank 5

Motiv: Vreau sa incerc si altceva. Bafta!

Ok, dar pe aici nu mai vi.

Nick:LayeR

Rank:5

Motiv:Mi-a facut placere sa stau alaturi de voi, dar vreau sa ajut un prieten cu clanul. sper ca v-am lasat o impresie buna si ca voi avea un loc in acest clan.

//EDIT deoarece n am gasit rank 6/7 on am dat /quitclan, spor.

Bafta cu clanul si o sa ai un loc in clan fara probleme.

Nick: Funcky

Rank: 5

Motiv: Nu mai joc SA:MP.

Esti un nab, succes pe viitor !

Posted

Nick: Spock

Motiv: A inceput scoala si consider ca trebuie sa fac o pauza de SA:MP. Doresc sa ies din clan pentru a nu ocupa un loc degeaba, dar sper ca daca voi reveni, imi veti acorda sansa sa reintru. Multa bafta! AIM e baza!

Posted

Nick: Spock

Motiv: A inceput scoala si consider ca trebuie sa fac o pauza de SA:MP. Doresc sa ies din clan pentru a nu ocupa un loc degeaba, dar sper ca daca voi reveni, imi veti acorda sansa sa reintru. Multa bafta! AIM e baza!

Bafta cu scoala ! Demisie acceptata !

O sa ai loc mereu !

• 2 weeks later...
Posted

Nick: mih08ay 

Motiv: Am avut o altercatie aseara cu un membru din clan pe nume QUIT, dupa am fost dat afara, pentru ca am folosit un limbaj vulgar si acum imi este putin rusine fata de ceilalti membrii, ca inca sunt in clan. Nu cred ca mai merit sa fac parte din clan, totusi a fost frumos pentru mine. Stiu ca am mai primit o sansa, dar imi este rusine de toti membrii / coliderii, pentru fapta mea si pentru limbajul meu. De aceea, am decis sa ies si sper ca in viitor, cand apele se vor linistii sa intru din nou alaturi de familia mea.

Posted

Motiv: Am avut o altercatie aseara cu un membru din clan pe nume QUIT, dupa am fost dat afara, pentru ca am folosit un limbaj vulgar si acum imi este putin rusine fata de ceilalti membrii, ca inca sunt in clan. Nu cred ca mai merit sa fac parte din clan, totusi a fost frumos pentru mine. Stiu ca am mai primit o sansa, dar imi este rusine de toti membrii / coliderii, pentru fapta mea si pentru limbajul meu. De aceea, am decis sa ies si sper ca in viitor, cand apele se vor linistii sa intru din nou alaturi de familia mea.

Nu mai ai vorba cu mine.

http://forum.bugged.ro/topic/101310-aplicatie-a-mih08ay-1556-ore-jucate-1-an-pe-sv-rank-4-lspd-rank-4-paramedic/?do=findComment&comment=1172995

Posted (edited)

Asa e cand dai o sansa la cineva, iti da peste nas si fuge in [A] cu scopul sa primeasca o FUNCTIE :)) Blacklisted zane ! 

Cu vrajala ce ai scris-o la motiv este = 0, problema a fost rezolvata dar nu ai stiut cum sa iesi si te-ai gandit "hai sa bag demisia cu un motiv de cacaco ca poate fraierii pun botul" 

JELESTI PE AICI LA FEL CA O MANEA :))

Edited by AIMBeowulf
Posted

Nick: LikeSpliff

Motiv: M-am retras din SA:MP si pentru ca a intrat fanul meu nr1 View in AIM fara aplicatie! Multa bafta in continuare si daca ma reapuc, sper sa am vreo sansa sa intru inapoi, bafta baieti si mersi pentru tot!

Posted

Nick: LikeSpliff

Motiv: M-am retras din SA:MP si pentru ca a intrat fanul meu nr1 View in AIM fara aplicatie! Multa bafta in continuare si daca ma reapuc, sper sa am vreo sansa sa intru inapoi, bafta baieti si mersi pentru tot!

Demis.

Posted

Nick: tyinash

Rank: 4

Motiv: Nu prea o sa intru pe SA:MP si nu vreau sa tin locul liber, sper cand ma intorc  sa primesc o sansa, o sa las contul la un prieten sa ma joace din cand in cand, dar nu vreau sa faca ceva probleme pe /c.

Posted

Nick: tyinash

Rank: 4

Motiv: Nu prea o sa intru pe SA:MP si nu vreau sa tin locul liber, sper cand ma intorc  sa primesc o sansa, o sa las contul la un prieten sa ma joace din cand in cand, dar nu vreau sa faca ceva probleme pe /c.

Partea cu "las contul la un prieten" nu imi place, o sa fi demis si cand te intorci o sa ai loc. Succes !

• 2 weeks later...
Posted

Nick: Lays6.

Rank: 4.

Motiv: Vreau sa demisonez deoarece dupa ce o inceput scoala in continuu trebuie sa invat si vreau sa ma tin de scoala. Nu vreau sa tin locul ocupat. Posibil cand o sa cred ca am timpul necesar sa fiu activ baram 5 ore pe zi voi reveni. Bafta in clanul [AIM] sunteti cel mai organizat clan dupa parerea mea. Sper sa nu va suparati dar real-life conteaza mai mult decat un joc. Bafta  :smile: .

Posted

Nick: Lays6.

Rank: 4.

Motiv: Vreau sa demisonez deoarece dupa ce o inceput scoala in continuu trebuie sa invat si vreau sa ma tin de scoala. Nu vreau sa tin locul ocupat. Posibil cand o sa cred ca am timpul necesar sa fiu activ baram 5 ore pe zi voi reveni. Bafta in clanul [AIM] sunteti cel mai organizat clan dupa parerea mea. Sper sa nu va suparati dar real-life conteaza mai mult decat un joc. Bafta  :smile: .

Te inteleg.Demis.

Posted

Nick: Gang3Xplore

Motiv: A inceput scoala bla bla. M-am plictisit de SAMP si vreau sa iau o pauza. AIM - rullez <3, cand voi reveni voi intra inapoi daca mai sunt acceptat.

Posted

Nick: Gang3Xplore

Motiv: A inceput scoala bla bla. M-am plictisit de SAMP si vreau sa iau o pauza. AIM - rullez <3, cand voi reveni voi intra inapoi daca mai sunt acceptat.

Bafta grasule:D

Posted

Nick: TurbaTu

Rank: 2

Motiv: Vreau sa ies din clan, multumesc frumos lui Pici si beowulf pentru invitatie, cel mai de treaba clan in care poti sa faci glume si multa caterinca, bafta baieti.

Posted

Nick: TurbaTu

Rank: 2

Motiv: Vreau sa ies din clan, multumesc frumos lui Pici si beowulf pentru invitatie, cel mai de treaba clan in care poti sa faci glume si multa caterinca, bafta baieti.

Alta zana. Ai de plm :-j

Posted

Nick: Elisei

Motiv: A inceput scoala. Si iau o pauza de la SAMP. Cand voi crede ca am destul timp de samp voi intra inapoi in aim, daca ma acceptati. Bafta, mi-a facut placere.

Posted

Nick: Elisei

Motiv: A inceput scoala. Si iau o pauza de la SAMP. Cand voi crede ca am destul timp de samp voi intra inapoi in aim, daca ma acceptati. Bafta, mi-a facut placere.

Succes, o sa ai loc fara probleme !

• 2 weeks later...
Posted

Nick: Kenny

Motiv: Nu mai vreau sa fiu in clanuri o vreme. Multumesc pentru sansa sper sa mai am un loc. Bafta all! Va iubesc. :X

Demisie acceptat. Succes !

Bafta.

Mult succes.

La fel.

• 2 weeks later...
Posted

Nick: SEZ.

Rank: 1

Motiv: AIM nu mai e ce era odata. Au intrat toti copii in el acum. Mai ales ca le-ati dat voie sa voteze la rank1 dau contra asa sa se bage-n seama. Au ajuns astia cu 2-3 zile-n clan sa injure pe /c aiurea. Presupun ca ma veti pune pe bl ca am iesit. 

Ne auzim pe joc baieti, numa' bine.

• Upvote 1