Hazaard Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015   ai făcut acel best sub coordonarea celui mai bun lider de la deschiderea serverului încoace.  spike, un mare înțelept, șef imperial, de necrezut, wow tare ți-a fost lider! ia ca n-am ce face      wa dar ms frumos !!! Quote
Kent. Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015   ai făcut acel best sub coordonarea celui mai bun lider de la deschiderea serverului încoace.  spike, un mare înțelept, șef imperial, de necrezut, wow tare ți-a fost lider! ia ca n-am ce face      taci drk de parlit. Quote
SPIKE Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 wa dar ms frumos !!! sez cand prinde o punga de chipsuri  https://www.youtube.com/watch?v=pRZ8fNDSV9E Quote
knightbarosanu Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 imi arati best de 6? sa-ti fie rusine best de 6 dupa 4-5 luni de pauza Quote
Hazaard Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 sez cand prinde o punga de chipsuri  https://www.youtube.com/watch?v=pRZ8fNDSV9E =)))))))))))))))))))))) Quote
MORGAN Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 (edited) acum am inteles de ce e asa jos sf bikers, e manel rank6 hihihi fa si mie cu khaleesi avatare pls zisa si emilia clarke Edited November 2, 2015 by AIM.Morgan Quote
Hazaard Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 CEAPIN BAMBIN ai vazut ca se filma cu telefonu cand juca cs? =)))))) Quote
SPIKE Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 ai vazut ca se filma cu telefonu cand juca cs? =)))))) 0:46 - 0:51 ; ma gandesc sa fac un gif dupa faza asta, mor Quote
Hazaard Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 0:46 - 0:51 ; ma gandesc sa fac un gif dupa faza asta, mor dar ce e asta????? http://imgur.com/a/bF8Gu Quote
SPIKE Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 dar ce e asta????? http://imgur.com/a/bF8Gu  sez îți amintești când ai picat testele DEAGLE la italian mafia când eram lider? eu îmi aduc aminte și acum, cum micul sez, cel firav, a venit la hq ca să dea testele.   nici nu l-am luat cu regulament, direct deagle. mi-am dat seama după fața lui de copil traumatizat că va pica, dar la rugămintea pr meu brosky am spus 'să-i acord o șansa acestui mic borac [oricum aveam nevoie de mats]'. după ce am ajuns la burger micul sez s-a speriat când a realizat cu cine dădea duel, DA! chiar el, spike AIM cel mai șef dintre lideri, mare rang de șmecher! deoarece s-a uscat ca o stafidă, speranțele și visele micutzului sez s-au sulberat după ce l-am picat cu 3-0. Quote
Hazaard Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015   sez îți amintești când ai picat testele DEAGLE la italian mafia când eram lider? eu îmi aduc aminte și acum, cum micul sez, cel firav, a venit la hq ca să dea testele.   nici nu l-am luat cu regulament, direct deagle. mi-am dat seama după fața lui de copil traumatizat că va pica, dar la rugămintea pr meu brosky am spus 'să-i acord o șansa acestui mic borac [oricum aveam nevoie de mats]'. după ce am ajuns la burger micul sez s-a speriat când a realizat cu cine dădea duel, DA! chiar el, spike AIM cel mai șef dintre lideri, mare rang de șmecher! deoarece s-a uscat ca o stafidă, speranțele și visele micutzului sez s-au sulberat după ce l-am picat cu 3-0.  :)))))))))))))))))) adio pr cu mn nu mai fac raport cu tn pleaka =)))))))))) Quote
knightbarosanu Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 moama coaie 31 de morti acolo in colectiv Quote
DJ Twill Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 (edited) Sal, cf c0datii? bn* Edited November 2, 2015 by AIM.Chleka7 Quote
SPIKE Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 moama coaie 31 de morti acolo in colectiv  or sa fie minim 50 Quote
SPIKE Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 (edited) tatuaj nou by lache rake          iar aici il avem pe tasu lu sez dupa ce a luat alocatia cipinului     Edited November 2, 2015 by SPIKE Quote
Hazaard Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 tatuaj nou by lache rake          iar aici il avem pe tasu lu sez dupa ce a luat alocatia cipinului     ma ia mai duten mata ceai cu mn? mereu sp cestii doar de mn  Quote
Ezeok Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 boss cf io mai stau putin si ma culc k maine la scoala csf man.. Quote
DinuDragos Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 ma ia mai duten mata ceai cu mn? mereu sp cestii doar de mn  da mai taci an mm de kkt Quote
Recommended Posts