Jump to content

AIM - Discutii intre membrii

Recommended Posts

Posted

ai făcut acel best sub coordonarea celui mai bun lider de la deschiderea serverului încoace. 
 spike, un mare înțelept, șef imperial, de necrezut, wow tare ți-a fost lider! 

ia ca n-am ce face

NAhwwNl.jpg  31LNsZg.jpg  X7tx6T6.jpg

wa dar ms frumos !!!

Posted

ai făcut acel best sub coordonarea celui mai bun lider de la deschiderea serverului încoace. 
 spike, un mare înțelept, șef imperial, de necrezut, wow tare ți-a fost lider! 

ia ca n-am ce face

NAhwwNl.jpg  31LNsZg.jpg  X7tx6T6.jpg

taci drk de parlit.

Posted (edited)

acum am inteles de ce e asa jos sf bikers, e manel rank6

hihihi

fa si mie cu khaleesi avatare pls zisa si emilia clarke

Edited by AIM.Morgan
Posted

dar ce e asta?????

http://imgur.com/a/bF8Gu

sez îți amintești când ai picat testele DEAGLE la italian mafia când eram lider? eu îmi aduc aminte și acum, cum micul sez, cel firav, a venit la hq ca să dea testele.  
 nici nu l-am luat cu regulament, direct deagle. mi-am dat seama după fața lui de copil traumatizat că va pica, dar la rugămintea pr meu brosky am spus 'să-i acord o șansa acestui mic borac [oricum aveam nevoie de mats]'. după ce am ajuns la burger micul sez s-a speriat când a realizat cu cine dădea duel, DA! chiar el, spike AIM cel mai șef dintre lideri, mare rang de șmecher! deoarece s-a uscat ca o stafidă, speranțele și visele micutzului sez s-au sulberat după ce l-am picat cu 3-0. 
Posted

sez îți amintești când ai picat testele DEAGLE la italian mafia când eram lider? eu îmi aduc aminte și acum, cum micul sez, cel firav, a venit la hq ca să dea testele.  
 nici nu l-am luat cu regulament, direct deagle. mi-am dat seama după fața lui de copil traumatizat că va pica, dar la rugămintea pr meu brosky am spus 'să-i acord o șansa acestui mic borac [oricum aveam nevoie de mats]'. după ce am ajuns la burger micul sez s-a speriat când a realizat cu cine dădea duel, DA! chiar el, spike AIM cel mai șef dintre lideri, mare rang de șmecher! deoarece s-a uscat ca o stafidă, speranțele și visele micutzului sez s-au sulberat după ce l-am picat cu 3-0. 

:))))))))))))))))))

adio pr cu mn nu mai fac raport cu tn pleaka =))))))))))

Posted (edited)

tatuaj nou by lache rake

engleza_de_cocalar-1.jpg

iar aici il avem pe tasu lu sez dupa ce a luat alocatia cipinului

61242643.jpg 

Edited by SPIKE
Posted

tatuaj nou by lache rake

engleza_de_cocalar-1.jpg

iar aici il avem pe tasu lu sez dupa ce a luat alocatia cipinului

61242643.jpg 

ma ia mai duten mata ceai cu mn? mereu sp cestii doar de mn