khristen Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 +1 Da-mi plus unu, iti dau si io Waaaaaaaaaaaaa 1 Quote
LowKill Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 (edited) LMA SILEMIK Â plake poja ta. Da-mi plus unu, iti dau si io Waaaaaaaaaaaaa bn, fakem schimb de 2, npc, ms. Edited November 29, 2015 by AIM-Naruto Quote
khristen Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 plake poja ta. bn, fakem schimb de 2, npc, ms. ms, cp Quote
khristen Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 mai trb sa imi dai unu <3 Iti dau akm Done <3 Quote
knightbarosanu Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 sa traiesti cu numele fratele meu silik din pecineaga sefu banilor Quote
Hazaard Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 sa traiesti cu numele fratele meu silik din pecineaga sefu banilor ms Quote
DevoN Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Bafta ma baieti, pentru un warn da uninvite in p*** mea, si runner ala fetita aia se plange ca a luat warn ca face c-bug in continuu pisam-as pe el. Asa retardati in clan (Runner si fratele lui pripas mai mic Rain) 2 copii ce traiesc in joc, plange si el ca a luat warn. Bafta tuturor, brigada AIM. Ne vedem in game, niste baieti super :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:Va pupa devonel Quote
khristen Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Bafta ma baieti, pentru un warn da uninvite in p*** mea, si runner ala fetita aia se plange ca a luat warn ca face c-bug in continuu pisam-as pe el. Asa retardati in clan (Runner si fratele lui pripas mai mic Rain) 2 copii ce traiesc in joc, plange si el ca a luat warn. Bafta tuturor, brigada AIM. Ne vedem in game, niste baieti super :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:Va pupa devonel ioi Quote
DevoN Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 (edited) ioi Csf ma cu ratati de genul in clan, cica lua lider daca nu lua warn si el iese cu 3/3 lw =))))). Da-l ma in pl mea, a uitat cand se ruga sa nu ia fw din cauza mea rateu. Asta e, pl mea, daca vor sa ma bage iar... Alegerea lor, vorbim pe joc dar am mute =))) 3000 sec. Â Recunosc, am dat report, dar era enervant sa faca c-bug in prostie spunandu-i sa nu mai faca... Dar csf asta e Edited November 29, 2015 by AIM.DeVoN. Quote
knightbarosanu Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Bafta ma baieti, pentru un warn da uninvite in p*** mea, si runner ala fetita aia se plange ca a luat warn ca face c-bug in continuu pisam-as pe el. Asa retardati in clan (Runner si fratele lui pripas mai mic Rain) 2 copii ce traiesc in joc, plange si el ca a luat warn. Bafta tuturor, brigada AIM. Ne vedem in game, niste baieti super :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:Va pupa devonel ahaha bafta divon Quote
GEODOX 47 Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Csf ma cu ratati de genul in clan, cica lua lider daca nu lua warn si el iese cu 3/3 lw =))))). Da-l ma in pl mea, a uitat cand se ruga sa nu ia fw din cauza mea rateu. Asta e, pl mea, daca vor sa ma bage iar... Alegerea lor, vorbim pe joc dar am mute =))) 3000 sec. Â Recunosc, am dat report, dar era enervant sa faca c-bug in prostie spunandu-i sa nu mai faca... Dar csf asta e bafta, e ok daca ai dat report, daca e din clan nu inseamna ca face c-bug sau ce vrea el Quote
DevoN Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 ahaha bafta divon  Ciau cilinski bafta, e ok daca ai dat report, daca e din clan nu inseamna ca face c-bug sau ce vrea el Bafta si tie... Ce sa faci ma, de parca ar fi clan din ala de nabeti, daca zici "bag pl in tn" pe /c iei uninvite =))). Sa-mi bag pl in ea de mancare, daca in AIM s-a ajuns sa se dea uninvite pt un warn. Sper sa intru inapoi... Daca vor baietii grei Quote
Kn0w. Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Csf ma cu ratati de genul in clan, cica lua lider daca nu lua warn si el iese cu 3/3 lw =))))). Da-l ma in pl mea, a uitat cand se ruga sa nu ia fw din cauza mea rateu. Asta e, pl mea, daca vor sa ma bage iar... Alegerea lor, vorbim pe joc dar am mute =))) 3000 sec. Â Recunosc, am dat report, dar era enervant sa faca c-bug in prostie spunandu-i sa nu mai faca... Dar csf asta e ce plm ti-am facut eu tie ma? =)))))))))))))) plm, mie daca era, nu imi era de warn, imi era de fapta. Quote
SiLESEN Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 ios sefu aici s a inteles sal calin miliardaru Quote
knightbarosanu Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 ios sefu aici s a inteles sal calin miliardaru sal silik bombard1erul MAMAÂ NU A FACUT UN FRAIER DEAIA ARUNC CU BANII IN AER !!!!!!!!!! Quote
Hazaard Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 sal silik bombard1erul MAMAÂ NU A FACUT UN FRAIER DEAIA ARUNC CU BANII IN AER !!!!!!!!!! gura Quote
Recommended Posts