SiLESEN Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Succes baieti, am iesit din clan, salut Quote
cruise Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 nesimtire coaie, n-am vazut asa ceva, iti zc pe steam daca e baga ma si pe mn pe steam ma coios steamcommunity.com/id/cruiserayw Quote
iShoTz.. Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 nesimtire coaie, n-am vazut asa ceva, iti zc pe steam daca e ce s-a intamplat ba? Quote
pr1ce Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Succes baieti, am iesit din clan, salut aceeasi, multa bafta. Quote
knightbarosanu Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 nesimtire coaie, n-am vazut asa ceva, iti zc pe steam daca e ok, dami mesaj. Quote
MaryusK Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Succes baieti, am iesit din clan, salut Bafta frate! Quote
Beowulf Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 nesimtire coaie, n-am vazut asa ceva, iti zc pe steam daca e  aceeasi, multa bafta.   Succes baieti, am iesit din clan, salut  Hadevarat , tu vorbesti de nesimtire cand pleci ca pizda bai sezi, oricum sunteti hadevarati ce sa zic. Succes cu ARMATA AURIE (ARMATA DE HAUR), mai bine faceati la loc clanul uger sau ugerul de haur. Eu zic sa trageti de toti sa vina la voi ca oricum cine pleaca e la fel de pupincurist . Dunhill depresivul care plangea dupa r6 , price nebunul care la fel vroia si el r6, acuma sunteti realizati , clan, r6 =)))))))))))))))  bafta feteliii   Quote
Hazaard Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 (edited) Hadevarat , tu vorbesti de nesimtire cand pleci ca pizda bai sezi, oricum sunteti hadevarati ce sa zic. Succes cu ARMATA AURIE (ARMATA DE HAUR), mai bine faceati la loc clanul uger sau ugerul de haur. Eu zic sa trageti de toti sa vina la voi ca oricum cine pleaca e la fel de pupincurist . Dunhill depresivul care plangea dupa r6 , price nebunul care la fel vroia si el r6, acuma sunteti realizati , clan, r6 =)))))))))))))))  bafta feteliii   Multumim, sanatate Stai cu splef, azte, moldoveanu =) Edited December 13, 2015 by CRED CA SUNT EXTRATERESTRU Quote
pr1ce Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 (edited) Hadevarat , tu vorbesti de nesimtire cand pleci ca pizda bai sezi, oricum sunteti hadevarati ce sa zic. Succes cu ARMATA AURIE (ARMATA DE HAUR), mai bine faceati la loc clanul uger sau ugerul de haur. Eu zic sa trageti de toti sa vina la voi ca oricum cine pleaca e la fel de pupincurist . Dunhill depresivul care plangea dupa r6 , price nebunul care la fel vroia si el r6, acuma sunteti realizati , clan, r6 =)))))))))))))))  bafta feteliii   cum zici tu, o lasam asa. Edited December 13, 2015 by PRICE CANE RAU Quote
SiLESEN Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 (edited) Hadevarat , tu vorbesti de nesimtire cand pleci ca pizda bai sezi, oricum sunteti hadevarati ce sa zic. Succes cu ARMATA AURIE (ARMATA DE HAUR), mai bine faceati la loc clanul uger sau ugerul de haur. Eu zic sa trageti de toti sa vina la voi ca oricum cine pleaca e la fel de pupincurist . Dunhill depresivul care plangea dupa r6 , price nebunul care la fel vroia si el r6, acuma sunteti realizati , clan, r6 =)))))))))))))))  bafta feteliii   daca nu era pici, probabil si acum eram in clan mai beo Edited December 13, 2015 by SiLESEN.47 Quote
Beowulf Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Multumim, sanatate Stai cu splef, azte, moldoveanu =) decat cu un pizduk mik prefacuta ca tine =)Â Â Â Â cum zici tu, o lasam asa. asa si o lasam , canta la alta masa. Â Â daca nu era pici, probabil si acum eram in clan mai beo stiu stiu, daca si cu parca , te crezi jupan , doar te crezi. Â Â Â hai gata cu vorba pe aici, vorbiti acolo la clanul armata de haur si mai copiaza niste chestii de pe forum de pe aici de la noi ca noi nu avem idei personale ,s salkf ! Quote
Hazaard Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 decat cu un pizduk mik prefacuta ca tine =)Â Â Â Â asa si o lasam , canta la alta masa. Â Â stiu stiu, daca si cu parca , te crezi jupan , doar te crezi. Â Â Â hai gata cu vorba pe aici, vorbiti acolo la clanul armata de haur si mai copiaza niste chestii de pe forum de pe aici de la noi ca noi nu avem idei personale ,s salkf ! bn Quote
SiLESEN Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 decat cu un pizduk mik prefacuta ca tine =)    asa si o lasam , canta la alta masa.   stiu stiu, daca si cu parca , te crezi jupan , doar te crezi.    hai gata cu vorba pe aici, vorbiti acolo la clanul armata de haur si mai copiaza niste chestii de pe forum de pe aici de la noi ca noi nu avem idei personale ,s salkf ! ia intra pe joc sa-ti arat ceva mai Quote
pr1ce Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 decat cu un pizduk mik prefacuta ca tine =)Â Â Â Â asa si o lasam , canta la alta masa. Â Â stiu stiu, daca si cu parca , te crezi jupan , doar te crezi. Â Â Â hai gata cu vorba pe aici, vorbiti acolo la clanul armata de haur si mai copiaza niste chestii de pe forum de pe aici de la noi ca noi nu avem idei personale ,s salkf ! nu ma cert cu tine, n-am motiv. Quote
PiCi Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 daca nu era pici, probabil si acum eram in clan mai beo Ce ti-am facut eu man? Te-am injurat si ai dat qc puteai sa ma injuri si tu, eram nervos in momentul ala. Quote
SiLESEN Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Ce ti-am facut eu man? Te-am injurat si ai dat qc puteai sa ma injuri si tu, eram nervos in momentul ala. iti ceri skuze ca au plecat baietii din clan Quote
Beowulf Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 nu ma cert cu tine, n-am motiv. nici nu trebuie sa te certi, eu doar va transimt bafta si nu mai aveti ce discuta pe aici ca sunteti baieti HADEVARATI :D    ia intra pe joc sa-ti arat ceva mai  ce sa-mi arati? cum suferi de o functie intr-un joc? asa baieti suntem :))) SUNTEM TARI VIRTUAL  Quote
SiLESEN Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 oricum sunt smecher rau alaturi de price sez brosky vipera Quote
Hazaard Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Â nici nu trebuie sa te certi, eu doar va transimt bafta si nu mai aveti ce discuta pe aici ca sunteti baieti HADEVARATI :D Â Â Â Â ce sa-mi arati? cum suferi de o functie intr-un joc? asa baieti suntem :))) SUNTEM TARI VIRTUAL Â Â te superi aiurea coaie, sa mor ne vezi numa pe noi, da pe pici niciodata nu-l vezi sau dupa 2-3 ori ii dai la loc co Quote
PiCi Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 iti ceri skuze ca au plecat baietii din clan E un joc man, stai calm. Eu doar ti-am spus asa ca fapt divers. Quote
Beowulf Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015  iti ceri skuze ca au plecat baietii din clan mare satisfactie pe tine ca au venit niste baieti de aici pe la tine ca sunt pupincuristi, sau rankisti sau fustrati din motive personale.  Pacat ca s-a uitat de unde s-a plecat ,asa fac majoritatea care nu au coloana vertebrala ;)   Oricum elita tot aici e, si oricum in viitor or sa vrea majoritatea la loc asa ca in momentul ala am sa va zic "pakat ca aveti blaklist" . https://www.youtube.com/watch?v=i2E77MeayB8  BAFTAAA FETELIII, am incheiat discutia ! Quote
Beowulf Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Sunt deschise, aveti grija ce votati si pe cine invitati. Quote
Recommended Posts