Horhelio Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 Salutare baieti, eu ma las de samp, sper cand o sa ma reapuc de samp(daca) sa ma, mai primiti in [AIM], Plictiseala -> http://imgur.com/a/7jjv5 Seba iti multumesc de sansa acordata in paramedic dar timpul nu-mi mai permite sa ma joc samp cere ff mult timp, sper sa nu te superi pe mine, o sa-mi postez demisia azi. Bafta tuturor, mia facut placere sa fac parte din clan. Quote
AIMGodfather Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 (edited) Mult noroc Horhelio. Edited May 24, 2014 by AIM.SebastiaN. Quote
RAFIX. Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 Salutare baieti, eu ma las de samp, sper cand o sa ma reapuc de samp(daca) sa ma, mai primiti in [AIM], Seba iti multumesc de sansa acordata in paramedic dar timpul nu-mi mai permite sa ma joc samp cere ff mult timp, sper sa nu te superi pe mine, o sa-mi postez demisia azi. Bafta tuturor, mia facut placere sa fac parte din clan. Bafta, mi-a parut bine. Quote
Beowulf Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 Salutare baieti, eu ma las de samp, sper cand o sa ma reapuc de samp(daca) sa ma, mai primiti in [AIM], Seba iti multumesc de sansa acordata in paramedic dar timpul nu-mi mai permite sa ma joc samp cere ff mult timp, sper sa nu te superi pe mine, o sa-mi postez demisia azi. Bafta tuturor, mia facut placere sa fac parte din clan. Bafta ! Quote
Krugger.Capone Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 Bine bine, mama ce cald e afaraaa, se deschis strandurile, abea astept Quote
XeNnOoRr Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 Bine bine, mama ce cald e afaraaa, se deschis strandurile, abea astept Fete alea alea:> Quote
RAFIX. Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 Bai lesin =)))))))))))))))))))))))) fayn@ romyna plz Quote
Brosky Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 Seara bună. https://www.youtube.com/watch?v=S3EiQk8PVLE Quote
XeNnOoRr Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Strannnddddd, feteee alea alea. Doresc si eu rank up 2, am 7 zile. Quote
Recommended Posts