XeNnOoRr Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 Mda...a inceput sa ploua fiix cand sa ma duc la balci, viata de c****:(( Quote
Layzz Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 hmm, frumoase pile pe []sebastian, dacă credeți că are lider, îl mai favorizați? A luat ieri rank -up, care ii de nici 4 zile, Eu, care sunt de vreo aproape 5, sau 6, tot 1. frumos frumos. .. http://forum.bugged.ro/topic/64913-aim-rank-list/ Quote
SPIKE Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 hmm, frumoase pile pe []sebastian, dacă credeți că are lider, îl mai favorizați? A luat ieri rank -up, care ii de nici 4 zile, Eu, care sunt de vreo aproape 5, sau 6, tot 1. frumos frumos. .. http://forum.bugged.ro/topic/64913-aim-rank-list/ =))))) Cand pici vrea sa dea rank, da rank. De aia nu trebuie sa ii ceara nimeni, pentru ca el da cand are timp. Si nu inteleg care e faza :-? Sebastian a mai fost in aim, dar nu conteaza asta.. oricum nu ai ce sa faci cu rank2 (nu poti sa dai pro/contra, si nici invitatie). Quote
Layzz Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 (edited) =))))) Cand pici vrea sa dea rank, da rank. De aia nu trebuie sa ii ceara nimeni, pentru ca el da cand are timp. Si nu inteleg care e faza :-? Sebastian a mai fost in aim, dar nu conteaza asta.. oricum nu ai ce sa faci cu rank2 (nu poti sa dai pro/contra, si nici invitatie). când a mai fost []sebastian în aim? și când se dă rank de la aproape 3 zile de când a intrat? și na, dacă ai rank 2, mai poți sta pentru rank 3, stai mai puține zile.. Edited June 8, 2014 by AIM-UZUMAKY. Quote
cruise Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 când a mai fost []sebastian în aim? și când se dă rank de la aproape 3 zile de când a intrat? și na, dacă ai rank 2, mai poți sta pentru rank 3, stai mai puține zile.. a fost in februarie in aim, e membru vechi. Quote
XeNnOoRr Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Eu stiu ca i-a dat pentru ca a fost ziua lui, a fost un gest onorabil, ce e in neregula>? Quote
XeNnOoRr Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 CLICK neutru/contra aici, e un player de tot rahatuuuuul. Quote
Layzz Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Eu stiu ca i-a dat pentru ca a fost ziua lui, a fost un gest onorabil, ce e in neregula>? pot să îmi pun și eu data de azi de la settings, și să zic că-i ziua mea. Quote
SPIKE Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 când a mai fost []sebastian în aim? și când se dă rank de la aproape 3 zile de când a intrat? și na, dacă ai rank 2, mai poți sta pentru rank 3, stai mai puține zile.. [AIM]Lemo[N]. a avut numele. Quote
Recommended Posts