kenny47 Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Robytzu10 cand moare la war: =]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] Quote
Brosky Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 ofticat, cum e el mereu. ochelaristu diss 2, sal Quote
PreDaToR Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Mesaj catre toti cei care i-am suparat / jignit, va cer scuze tuturor aici in asa zis public sa vada toata lumea ca nu sunt asa jegos precum ma credeti voi, astept multe insulte din partea voastra la adresa mesajui asta, imi cer scuze pentru gramatica mea oribila ca sunt de 12 ani in italia, am 21 de ani ma numesc Madalin si o sa suport toate jignirile voastre adresate catre mine, repet din nou, imi cer scuze pentru tot ce v-am facut / gresit, imi cer scuze din partea toti membrilor mei si sper ca nu se va mai intampla nimic de acum incolo... Mii de scuze si maxim respect o seara buna incontinuare si o dimineata placuta. 7 Quote
Iuliii Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 (edited) Mesaj catre toti cei care i-am suparat / jignit, va cer scuze tuturor aici in asa zis public sa vada toata lumea ca nu sunt asa jegos precum ma credeti voi, astept multe insulte din partea voastra la adresa mesajui asta, imi cer scuze pentru gramatica mea oribila ca sunt de 12 ani in italia, am 21 de ani ma numesc Madalin si o sa suport toate jignirile voastre adresate catre mine, repet din nou, imi cer scuze pentru tot ce v-am facut / gresit, imi cer scuze din partea toti membrilor mei si sper ca nu se va mai intampla nimic de acum incolo... Mii de scuze si maxim respect o seara buna incontinuare si o dimineata placuta. +1 macar recunoaste greseala, chiar daca nu stiu cum ar fi gresit. Edited August 3, 2014 by AIM.LayeR Quote
Beowulf Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Mesaj catre toti cei care i-am suparat / jignit, va cer scuze tuturor aici in asa zis public sa vada toata lumea ca nu sunt asa jegos precum ma credeti voi, astept multe insulte din partea voastra la adresa mesajui asta, imi cer scuze pentru gramatica mea oribila ca sunt de 12 ani in italia, am 21 de ani ma numesc Madalin si o sa suport toate jignirile voastre adresate catre mine, repet din nou, imi cer scuze pentru tot ce v-am facut / gresit, imi cer scuze din partea toti membrilor mei si sper ca nu se va mai intampla nimic de acum incolo... Mii de scuze si maxim respect o seara buna incontinuare si o dimineata placuta. "Soferule", acuma o dai la "pace", inainte tot cu gura mare erai tu si alti fraieri din King ! Eu unul nu accept nici o scuza si toti din AIM, poti sa canti la alta masa. Numa post-hunteri, jingiri si vrajeli fara motiv ! Si daca esti de 12 ani in italia, nu este o scuza sa uiti limba romana. (Toti cocalarii zic asta) Esti un no-lifer ratacit prin italia cu 3 conturi pe SA:MP (@Driver, Driver , The.Punisher), CUM SA AI 23492340823 de conturi si majoritatea prin departamente, ma injurai pe mine pe /sms, faceai "PL" mare si chestii, acuma du-te sa cauti un loc inalt si suna-ma cand sa iti dau startul sa sari ! => De erai in real life dadeam cu tine de ciment. (Bate mata pe maneaaaa, carolinaaa jmabalaaaa ) ! Quote
alesu Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 (edited) Mesaj catre toti cei care i-am suparat / jignit, va cer scuze tuturor aici in asa zis public sa vada toata lumea ca nu sunt asa jegos precum ma credeti voi, astept multe insulte din partea voastra la adresa mesajui asta, imi cer scuze pentru gramatica mea oribila ca sunt de 12 ani in italia, am 21 de ani ma numesc Madalin si o sa suport toate jignirile voastre adresate catre mine, repet din nou, imi cer scuze pentru tot ce v-am facut / gresit, imi cer scuze din partea toti membrilor mei si sper ca nu se va mai intampla nimic de acum incolo... Mii de scuze si maxim respect o seara buna incontinuare si o dimineata placuta. Nu am facut asta pentru scuze, nu ti-am zis sa-ti ceri scuze. Am postat undeva in topicul modului, am facut-o ca sa intelegi ca nu are rost sa jignesti fara sa stii. Mi-ai zis ca ai inteles de noi ca nu suntem chiar copii, ca nu stiu ce, nu stiu cum. Dar treaba da cu virgula, trebuia sa incetezi de mult sa te mai iei de membrii clanului. Edited August 3, 2014 by AIM.Rasta Quote
DinuDragos Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 (edited) "Soferule", acuma o dai la "pace", inainte tot cu gura mare erai tu si alti fraieri din King ! Eu unul nu accept nici o scuza si toti din AIM, poti sa canti la alta masa. Numa post-hunteri, jingiri si vrajeli fara motiv ! Si daca esti de 12 ani in italia, nu este o scuza sa uiti limba romana. (Toti cocalarii zic asta) Esti un no-lifer ratacit prin italia cu 3 conturi pe SA:MP (@Driver, Driver , The.Punisher), CUM SA AI 23492340823 de conturi si majoritatea prin departamente, ma injurai pe mine pe /sms, faceai "PL" mare si chestii, acuma du-te sa cauti un loc inalt si suna-ma cand sa iti dau startul sa sari ! => De erai in real life dadeam cu tine de ciment. (Bate mata pe maneaaaa, carolinaaa jmabalaaaa ) ! edit Edited August 4, 2014 by K1dzoR Quote
alesu Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 (edited) Vine baniiiiiii: Intr-o idee paralela, EPIC SHIT IS EPIC: Edited August 3, 2014 by AIM.Rasta Quote
element. Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Vine baniiiiiii: Intr-o idee paralela, EPIC SHIT IS EPIC: Quote
Brosky Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 "Soferule", acuma o dai la "pace", inainte tot cu gura mare erai tu si alti fraieri din King ! Eu unul nu accept nici o scuza si toti din AIM, poti sa canti la alta masa. Numa post-hunteri, jingiri si vrajeli fara motiv ! Si daca esti de 12 ani in italia, nu este o scuza sa uiti limba romana. (Toti cocalarii zic asta) Esti un no-lifer ratacit prin italia cu 3 conturi pe SA:MP (@Driver, Driver , The.Punisher), CUM SA AI 23492340823 de conturi si majoritatea prin departamente, ma injurai pe mine pe /sms, faceai "PL" mare si chestii, acuma du-te sa cauti un loc inalt si suna-ma cand sa iti dau startul sa sari ! => De erai in real life dadeam cu tine de ciment. (Bate mata pe maneaaaa, carolinaaa jmabalaaaa ) ! =)), mi se face mila Quote
Po1son Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 Vine baniiiiiii: Intr-o idee paralela, EPIC SHIT IS EPIC: Piratul Jack =]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] Quote
SPIKE Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 http://forum.bugged.ro/user/28190-spyke/ of.. fanii Quote
alesu Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 (edited) http://forum.bugged.ro/user/28190-spyke/ of.. fanii Se intampla. Cam atat i-a fost: =)), mi se face mila Nu ar trebui: http://forum.bugged.ro/topic/92002-%E2%98%86%E2%80%A0%E2%98%86-king-discutii-generale-%E2%98%86%E2%80%A0%E2%98%86/?p=1076042 Edited August 4, 2014 by AIM.Rasta Quote
BrowNN. Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 Se intampla. Cam atat i-a fost: mancam coliva .omg. Quote
alesu Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 (edited) mancam coliva .omg. Acum e oficial: Macar am apucat sa instalez jocul pe hardul bun, kitul e pe cel defect =). instalez samp Si cum merge? Edited August 4, 2014 by AIM.Rasta Quote
Recommended Posts