Jump to content

AIM - Discutii intre membrii

Recommended Posts

Posted

Nu am voie să postez aici sau cum vine asta?, când eram eu în AIM tu nici cont de sa:mp nu aveai.

Ba limbric violat in cur ce esti, de unde morti mati sti tu ca eu nu aveam cont de samp ? Ba copile eu cand ma jucam samp tu erai la tactu in c***.

Ia nu mai fi tu tare ca si p*** mea cand se scoala si vezi ca nu ne tragem de ciorapi copile ca am dublu varstra ta , daca vrei te infiez.

Posted (edited)

Ba limbric violat in cur ce esti, de unde morti mati sti tu ca eu nu aveam cont de samp ? Ba copile eu cand ma jucam samp tu erai la tactu in c***.

Ia nu mai fi tu tare ca si p*** mea cand se scoala si vezi ca nu ne tragem de ciorapi copile ca am dublu varstra ta , daca vrei te infiez.

Băiatu', stai în banca ta şi nu mai înjura fără rost, ce dovadă dai dacă mă înjuri?

Tot tu ai început scandalul când mai întrebat de ce postez aici.

Nu are rost să te înjur deoarece nu rezolv nimic.

Whatever, peace.

Edited by Jokerz0r.Retired
Posted (edited)

copile chiar

Băiatu', stai în banca ta şi nu mai înjura fără rost, ce dovadă dai dacă mă înjuri?

Tot tu ai început scandalul când mai întrebat de ce postez aici.

Nu are rost să te înjur deoarece nu rezolv nimic.

Whatever, peace.

Copile nu am inceput nimic , am zis de ce postezi daca nu faci parte din clan si sincer chiar mi se rupe de tine si ma doare fix la p*** de parerea ta.

si bai limbricule violat in toalete publice mai date in gatu matii.

Edited by AIM.Wistler
Posted

copile chiar Copile nu am inceput nimic , am zis de ce postezi daca nu faci parte din clan si sincer chiar mi se rupe de tine si ma doare fix la p*** de parerea ta.

Whatever nu are rost să te înjur pentru că nu rezolv nimic.

Posted

o sa-ti fac mah

bn ms

nu

ce mm nu

copile chiar Copile nu am inceput nimic , am zis de ce postezi daca nu faci parte din clan si sincer chiar mi se rupe de tine si ma doare fix la p*** de parerea ta.

liviut nu mai fa ca un retardat, cand era joker in clan erai prost [ esti si acum ] :d