Nicolae Ceausescu Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 https://www.facebook.com/ZOOWeeklyOz/videos/824645570947957/ Da no?, ce p*** mea, remorca + ofertă, o maşină inclusă. =))))))))))) Quote
AceKiLL Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Cine-i mare barosan ???????? aaa je da jeee @:help Quote
Brosky Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 cum da asta cu tinta asta asa ma coane? pune tinta pe ei si apasa click. Quote
knight.magicianu Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 pune tinta pe ei si apasa click. ce gipsan ejty te-n pel https://www.facebook.com/ZOOWeeklyOz/videos/824645570947957/ furi masini brosky? Quote
HEiSENKOV Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 cum da asta cu tinta asta asa ma coane? O fi un jucator care a jucat numai pe server de DM pana acum. Quote
spleeff Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 (edited) gg splif Edited May 2, 2015 by AIM.Spleeff Quote
Wistler Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Nu am voie să postez aici sau cum vine asta?, când eram eu în AIM tu nici cont de sa:mp nu aveai. Ba limbric violat in cur ce esti, de unde morti mati sti tu ca eu nu aveam cont de samp ? Ba copile eu cand ma jucam samp tu erai la tactu in c***. Ia nu mai fi tu tare ca si p*** mea cand se scoala si vezi ca nu ne tragem de ciorapi copile ca am dublu varstra ta , daca vrei te infiez. Quote
Nicolae Ceausescu Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 (edited) Ba limbric violat in cur ce esti, de unde morti mati sti tu ca eu nu aveam cont de samp ? Ba copile eu cand ma jucam samp tu erai la tactu in c***. Ia nu mai fi tu tare ca si p*** mea cand se scoala si vezi ca nu ne tragem de ciorapi copile ca am dublu varstra ta , daca vrei te infiez. Băiatu', stai în banca ta şi nu mai înjura fără rost, ce dovadă dai dacă mă înjuri? Tot tu ai început scandalul când mai întrebat de ce postez aici. Nu are rost să te înjur deoarece nu rezolv nimic. Whatever, peace. Edited May 2, 2015 by Jokerz0r.Retired Quote
Wistler Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 (edited) copile chiar Băiatu', stai în banca ta şi nu mai înjura fără rost, ce dovadă dai dacă mă înjuri? Tot tu ai început scandalul când mai întrebat de ce postez aici. Nu are rost să te înjur deoarece nu rezolv nimic. Whatever, peace. Copile nu am inceput nimic , am zis de ce postezi daca nu faci parte din clan si sincer chiar mi se rupe de tine si ma doare fix la p*** de parerea ta.si bai limbricule violat in toalete publice mai date in gatu matii. Edited May 2, 2015 by AIM.Wistler Quote
Nicolae Ceausescu Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 copile chiar Copile nu am inceput nimic , am zis de ce postezi daca nu faci parte din clan si sincer chiar mi se rupe de tine si ma doare fix la p*** de parerea ta. si bai limbricule violat in toalete publice mai date in gatu matii. Whatever nu are rost să te înjur pentru că nu rezolv nimic. Quote
Hazaard Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 o sa-ti fac mah bn ms nu ce mm nu copile chiar Copile nu am inceput nimic , am zis de ce postezi daca nu faci parte din clan si sincer chiar mi se rupe de tine si ma doare fix la p*** de parerea ta. si bai limbricule violat in toalete publice mai date in gatu matii. liviut nu mai fa ca un retardat, cand era joker in clan erai prost [ esti si acum ] :d Quote
SPIKE Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 "si bai limbricule violat in toalete publice mai date in gatu matii." mor =)))))) Quote
SPIKE Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 bn ms ce mm nu liviut nu mai fa ca un retardat, cand era joker in clan erai prost [ esti si acum ] :D 2 Quote
SPIKE Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 ms!!!! am pus cam prost pozitionat "SEZ" o sa-l fac cand mai am chef mai bn Quote
Hazaard Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 am pus cam prost pozitionat "SEZ" o sa-l fac cand mai am chef mai bn asa e date dq de nob fa km trb nobu dq ms gibi2 Quote
Recommended Posts