Krugger.Capone Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 ke meta ai cu brosky bey gilane? ke am shi k tne ;) Quote
DinuDragos Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 da;) k, vin cu neamul de cuțitari după tne, ai grija Quote
Krugger.Capone Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 k, vin cu neamul de cuțitari după tne, ai grija k Quote
Wistler Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 (edited) bn ms   ce mm nu   liviut nu mai fa ca un retardat, cand era joker in clan erai prost [ esti si acum ] :d Ba cipin autist, il faci pe tactu prost ? pai ma muistule nu vezi ca areti ca un c**** impaiat, ce pizda mati te bagi ca un supozitor in gaura neagra? va dau la m### la amandoi, hai jet. Lasă-l Sez pe Wistler, whatever nu cred că îi plăcea dacă îl înjuram cum ma înjurat el, cu un motiv banal, că cică de ce postez eu aici, hah. Deci, nu se ia de mine cineva cu rank 6 din AIM că postez aici şi vine el cu, cuvinte de "cartier" şi înjură, mda ce să mai zic. nu ai ce zice, ca esti o entitate prea diabolic de proasta, ca si cacatul ala de saz. Edited May 3, 2015 by AIM.Wistler Quote
Hazaard Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Ba cipin autist, il faci pe tactu prost ? pai ma muistule nu vezi ca areti ca un c**** impaiat, ce pizda mati te bagi ca un supozitor in gaura neagra? va dau la m### la amandoi, hai jet. nu ai ce zice, ca esti o entitate prea diabolic de proasta, ca si cacatul ala de saz. Ceapa matii liviut, daca mai faci ca un retardat pe aici te dau afara, da-te-n mm Quote
Krugger.Capone Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 spukar fekem un bitall ? tu faci topic fak eo, da lukrez in peint ;). Quote
spleeff Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Ce mai ziceti bajeti ? frtt 56 mb/s io diabia am 11 Quote
knight.magicianu Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 si eo cu un bestake pe red aci. http://imgur.com/rqZQiDE Quote
Hazaard Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 si eo cu un bestake pe red aci. http://imgur.com/rqZQiDE k0du Quote
AceKiLL Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 GREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN pe 15//05/2015 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 GRENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN BYE BYE BLUEEEEEEEEEEEEEEEEE, BYEEEEEE BYEEEEE SA MOARA DUSMANI MEI. VA TAI PE GREN ACE.VALOARE. Quote
Recommended Posts