SPIKE Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 pr ear? Ia iarba si rola, vodka rece ca polar Toarna pe gat sa-ti sara busola Bora-bora, romania, las vegas Bucuresti, ibiza, cam asta-i fitza Quote
knight.magicianu Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=nWKOBrCIRWY pt mn e asta primare, sal Quote
SiLESEN Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=nWKOBrCIRWY pt mn e asta primare, sal cand ascultam melodia asta tu te incaltai cu fesu ca scria adidas pe el Quote
knight.magicianu Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 cand ascultam melodia asta tu te incaltai cu fesu ca scria adidas pe el cand faceam eu gluma asta tu te incaltai cu fesu si puneai frana cu ciucurei. Quote
SPIKE Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 @, de ce înjuri?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?! eu tot ma intreb tu de ce scrii cu times new roman si font 12 mereu :-? Quote
Brosky Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Ia iarba si rola, vodka rece ca polar Toarna pe gat sa-ti sara busola Bora-bora, romania, las vegas Bucuresti, ibiza, cam asta-i fitza Dragonasuu, cu fratemiu Ursache Facem parte, fiecare i-a jumate Cat avem, tragem, cand n-avem, facem Umplem casa cu ace, adica cu cancer Da n-avem ce face ca noua ne place Sentimentu de pace dus pan' la maxim la cer Si-n cosmos avem si afaceri La fabrica de vise, impachetari desfaceri Quote
SPIKE Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Dragonasuu, cu fratemiu Ursache Facem parte, fiecare i-a jumate Cat avem, tragem, cand n-avem, facem Umplem casa cu ace, adica cu cancer Da n-avem ce face ca noua ne place Sentimentu de pace dus pan' la maxim la cer Si-n cosmos avem si afaceri La fabrica de vise, impachetari desfaceri meta Quote
knight.magicianu Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 meta asculta manele si ei canta dragonu si specii =))))))))))) Quote
Nicolae Ceausescu Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Care este cel mai bun driver update?, care să găsească driverele şi să le instaleze... 1 Quote
Krugger.Capone Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Siiii haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam, haaaaaaaaam un baietelll. Quote
Wistler Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 (edited) cand ascultam eu dragonu voi va incaltati cu fesu, suntem egali, dar nu suntem la acelasi nivel. defapt cand ascultam eu dragonu, tu nu cred ca aveai mai mult 2, 3 ani. Edited May 14, 2015 by Wistler Quote
Recommended Posts