Beowulf Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 ai uitat ca nu mai faci parte din clanul asta sa scri aici? si chiar asa e, ce te ataci asa tare. Tu si spike si price te plangeai la mine de splif ca e pupincurist ca e vai de el ca nu stiu ce , spike a si iesit din cauza ca nu il dau afara (si uite-l ca e cu el in clan) trist ba trist :)). Baga capul in pamant , mersi. Si tu la fel ! Si apropo , e gravikes daca te milogesti de toti din AIM si ii inviti in clanul tau ridiche47 , ofofof ce am ajuns intr-un joc sa fakem si di chie?, sad story. treaba sta in felu' urmator. S-a dat wipe sa nu se mai bage fara aplicatie, v-ati batut p*** si ati bagat in continuare fara aplicatie, in special pici care-i baga in clan sa vina la el in mafie. Nu nega adi, stii ca-i asa. beo, n-am coaie nimica cu tine, da' tu esti singuru care te bati cu pumnu in piept, noi fara sa zicem nimic, ne pui pe Blacklist-uri de zane, bravo, cum vrei tu. Nu mai zic nimic, inafara ca n-am zis de splif ca-i pupincurist, doar ca-l manipuleaza azte ca pe un catel, asta-i tot. Bafta cu clanu', n-am nimic cu tine, n-o sa am niciodata nimic cu tine. S-a bagat fara aplicatie pe cineva necunoscut? mi s-a zis ceva? mereu cand nu va convenit ceva am intrat sa rezolv sa fie ok pentru toti ca pana la urma e doar un joc, sa ne simtim bine, o caterinca etc . Si sile,sez,pici,reload, si eu mai bagam fara aplicatie dar nu am zis nimic ca poate avea si sile tovarasi si sez si pici si reload care ii vroia in clan chit ca noi nu ii stiam dar asa se intampla cand ii lasi pe toti sa faca ce vrea. Si parca motivul principal era ca pici la injurat pe sile ca ia dat ban la nu stiu cine, oricum nu mai conteaza. Sarbatori fericite , ne'auzim, bafta. Quote
Krugger.Capone Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 (edited) Ba ce aveti ma nebunilor, ati stat 15 ani in acelasi clan ca acum sa va injurati si sa va scuipati unu pe altu, e doar un joc tratati-l ca atare. Edited December 17, 2015 by Kruggerescu 1 Quote
Eduard.Si Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Ba ce aveti ma nebunilor, ati stat 15 ani in acelasi clan ca acum sa va injurati si sa va scuipati unu pe altu, e doar un joc tratati-l ca atare. dani ce ai Quote
knightbarosanu Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 S-a bagat fara aplicatie pe cineva necunoscut? mi s-a zis ceva? mereu cand nu va convenit ceva am intrat sa rezolv sa fie ok pentru toti ca pana la urma e doar un joc, sa ne simtim bine, o caterinca etc . Si sile,sez,pici,reload, si eu mai bagam fara aplicatie dar nu am zis nimic ca poate avea si sile tovarasi si sez si pici si reload care ii vroia in clan chit ca noi nu ii stiam dar asa se intampla cand ii lasi pe toti sa faca ce vrea. Si parca motivul principal era ca pici la injurat pe sile ca ia dat ban la nu stiu cine, oricum nu mai conteaza. Sarbatori fericite , ne'auzim, bafta. sal biulf Quote
DinuDragos Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 f** de putregai m*** e mai putrezita la pzd decat toata mancarea voastra din gurahonz, stai cuminte ca nu-i chiar asa Quote
KamiKazeB.U.G Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 grasule, daca iti dau mintea mea iti ia corpu ala deformat razna daca nu cunosti, nu stiu de ce suferi tu cine plm mai esti;)? Quote
SPIKE Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 tu cine plm mai esti;)? https://www.youtube.com/watch?v=OVNaoLlUyF8 Quote
knightbarosanu Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 tu cine plm mai esti;)? ie spaic Quote
KamiKazeB.U.G Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 el e spaic katana, care se ia de toata lumea esti nebun Quote
Nicolae Ceausescu Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 cmf baietii, bn sanatosi??????? Quote
azteKK Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 nu se cearta nmn asa vb noi cine eşti =))))))))))))))))))))))))) neauzitule. Quote
Hawky Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 cine eşti =))))))))))))))))))))))))) neauzitule. e fratele lu spaima =))))))) Quote
SPIKE Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 e fratele lu spaima =))))))) sunt tatal tau, biologic Quote
Kosso.Cross Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 sal pr, ieu am plicat la tara sa tai porcu, hahahahaha =) vb luni sau maine siara Quote
MORGAN Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 sal pr, ieu am plicat la tara sa tai porcu, hahahahaha =) vb luni sau maine siara pb la soric Quote
knightbarosanu Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Sarbatori fericite tuturor ! la fel si tie. Quote
Anndrei. Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=EZmDzxpiiYE Quote
Hawky Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 sunt tatal tau, biologic "Am adidasi cu talpa de spuma, daca-ti dau doua picioare in cap iti fac freza." Quote
Recommended Posts