Jump to content

AIM - Discutii intre membrii

Recommended Posts

Posted

ai uitat ca nu mai faci parte din clanul asta sa scri aici? si chiar asa e, ce te ataci asa tare. Tu si spike si price te plangeai la mine de splif ca e pupincurist ca e vai de el ca nu stiu ce , spike a si iesit din cauza ca nu il dau afara (si uite-l ca e cu el in clan) trist ba trist :)). Baga capul in pamant , mersi.

Si tu la fel ! Si apropo , e gravikes daca te milogesti de toti din AIM  si ii inviti in clanul tau ridiche47 , ofofof ce am ajuns intr-un joc sa fakem si di chie?, sad story.

treaba sta in felu' urmator. S-a dat wipe sa nu se mai bage fara aplicatie, v-ati batut p*** si ati bagat in continuare fara aplicatie, in special pici care-i baga in clan sa vina la el in mafie. Nu nega adi, stii ca-i asa. beo, n-am coaie nimica cu tine, da' tu esti singuru care te bati cu pumnu in piept, noi fara sa zicem nimic, ne pui pe Blacklist-uri de zane, bravo, cum vrei tu. Nu mai zic nimic, inafara ca n-am zis de splif ca-i pupincurist, doar ca-l manipuleaza azte ca pe un catel, asta-i tot. Bafta cu clanu', n-am nimic cu tine, n-o sa am niciodata nimic cu tine.

S-a bagat fara aplicatie pe cineva necunoscut? mi s-a zis ceva? mereu cand nu va convenit ceva am intrat sa rezolv sa fie ok pentru toti ca pana la urma e doar un joc, sa ne simtim bine, o caterinca etc . Si sile,sez,pici,reload, si eu mai bagam fara aplicatie dar nu am zis nimic ca poate avea si sile tovarasi si sez si pici si reload care ii vroia in clan chit ca noi nu ii stiam dar asa se intampla cand ii lasi pe toti sa faca ce vrea. Si parca motivul principal era ca pici la injurat pe sile ca ia dat ban la nu stiu cine, oricum nu mai conteaza.

Sarbatori fericite , ne'auzim, bafta.

Posted

Ba ce aveti ma nebunilor, ati stat 15 ani in acelasi clan ca acum sa va injurati si sa va scuipati unu pe altu, e doar un joc tratati-l ca atare.

dani ce ai

Posted

S-a bagat fara aplicatie pe cineva necunoscut? mi s-a zis ceva? mereu cand nu va convenit ceva am intrat sa rezolv sa fie ok pentru toti ca pana la urma e doar un joc, sa ne simtim bine, o caterinca etc . Si sile,sez,pici,reload, si eu mai bagam fara aplicatie dar nu am zis nimic ca poate avea si sile tovarasi si sez si pici si reload care ii vroia in clan chit ca noi nu ii stiam dar asa se intampla cand ii lasi pe toti sa faca ce vrea. Si parca motivul principal era ca pici la injurat pe sile ca ia dat ban la nu stiu cine, oricum nu mai conteaza.

Sarbatori fericite , ne'auzim, bafta.

sal biulf