ucygasul146 Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Nickname:KND780 Level:17 O scurtă descriere despre tine (minim 30 cuvinte)Sunt un baiat cuminte cu cei 7 ani de acasa. Vechimea pe serverul buGGeD:5luni Facţiunii anterioare:Paramedic Departament rank 1,School Instrctors rank 1(curenta) Cate ore aloci zilnic pe server?:5-6ore Cate warnuri ai în joc? (specifică şi motivul pentru fiecare warn):- De ce doreşti să intri în clanul LSM?:e mijto numele Esti de acord sa schimbi numele pe forum?:da Alte precizari:-
Chastrykes. Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Nickname:Chastrykes. Level:5+ O scurtă descriere despre tine (minim 30 cuvinte):Nu-mi place să mă descriu eu , îmi place să îi las pe alții să o facă , dar totuși pot să spun că sunt de treabă , sociabil , amuzant , respectuos , agil , răbdător , prietenos , curajos , serios atunci când trebuie , cu bun simț și cu cei 7 ani de acasă. Vechimea pe serverul buGGeD: 2 zile Facţiunii anterioare:---- Cate ore aloci zilnic pe server?:14/24 Cate warnuri ai în joc? (specifică şi motivul pentru fiecare warn):0 De ce doreşti să intri în clanul LSM?:Deoarece au membrii de treaba si un staff care promite mult. Esti de acord sa schimbi numele pe forum?:da Alte precizări:sper sa ma acceptati
david2000 Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Nickname:Burn007 Level:14 O scurtă descriere despre tine (minim 30 cuvinte)Sunt un baiar istet frumos si imi place foarte mult sampul si fotbalul Vechimea pe serverul buGGeD:aproape 300 ore Facţiunii anterioare:- Cate ore aloci zilnic pe server?:4-5 Cate warnuri ai în joc? (specifică şi motivul pentru fiecare warn):2 jigniri De ce doreşti să intri în clanul LSM?:Imi place foarte mult accest clan. Esti de acord sa schimbi numele pe forum?:Da. Alte precizări:Sa intru in accest clan.
BYTA12 Posted March 6, 2014 Author Posted March 6, 2014 (edited) @ @@Chastrykes. @@david2000 Aceptati pentru teste. Clanu LSM nu mai recruteaza momentan. Pentru teste contactatil pe Byta. (number 4111) sau LSM.ShadowBlas. Edited March 6, 2014 by BytaZEW
Recommended Posts