Maximilien Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Cine vrea sa paraseasca acest clan trebuie sa faca o cerere de demisie dupa modelul de mai jos. Daca iesiti nu veti mai avea posibilitatea de a intra din nou in clan! Nick: Rank: De ce vrei sa iesi: Ce ar trebui imbunatatit la clan: Alte precizari: Quote
AlexusGabriel Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Daca iesiti nu veti mai avea posibilitatea de a intra din nou in clan! Nick: [FcS]Alexandru1 Rank: 1 De ce vrei sa iesi: cred ca nu voi mai juca o perioada sa:mp si nu are rost sa stau in clan fara sa fac raportul , etc .. Ce ar trebui imbunatatit la clan: Nimic totul e perfect . Alte precizari: Vreau sa-i salut pe toti din clan si sa va urez bafta .. :D Quote
G00NY Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Daca iesiti nu veti mai avea posibilitatea de a intra din nou in clan! Nick: [FcS]Alexandru1 Rank: 1 De ce vrei sa iesi: cred ca nu voi mai juca o perioada sa:mp si nu are rost sa stau in clan fara sa fac raportul , etc .. Ce ar trebui imbunatatit la clan: Nimic totul e perfect . Alte precizari: Vreau sa-i salut pe toti din clan si sa va urez bafta .. :D demisie acceptata! Quote
emi_rey Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Nick: emi_rey Rank: 1 De ce vrei sa iesi: raportul prea mare si salariul foarte mic Ce ar trebui imbunatatit la clan: raportul, sa fie membri si liderul(in special) mai activi Alte precizari: imi iau ramas bun de la g00ny si middle finger si parker. Quote
G00NY Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Nick: emi_rey Rank: 1 De ce vrei sa iesi: raportul prea mare si salariul foarte mic Ce ar trebui imbunatatit la clan: raportul, sa fie membri si liderul(in special) mai activi Alte precizari: imi iau ramas bun de la g00ny si middle finger si parker. ramas.. bun demisie acceptata, nu fac mai mic raportul, acest clan nu este un clan.. normal am mai zis.. vreau sa fie special.. si nu e faza ca castig mult, dar o sa si organizez eventuri de banii primiti din materiale! Quote
Helalex Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Nick: Hell(alex) Rank:1 De ce vrei sa iesi: pentru ca lideru nu este activ si nu se ocupa nimeni de clan. Ce ar trebui inbunatatit la clan: membri mai multi si multa seriozitate. Alte precizari: Va urez Succes in continuare membrilor actuali din clan si sa ascultati de Lider, imi pare rau ca trebuie sa plec, dar nu am alta solutie. Bafta in continuare. Quote
G00NY Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Bafta, am fost plecat 2 zile si iesi, bafta in continuare Quote
KenRappa Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Nick: C.Jay Rank: 1 De ce vrei sa iesi: Sa ma alatur altui clan. Ce ar trebui imbunatatit la clan: Este un clan perfect. Alte precizari: Bafta. Quote
Recommended Posts