Jump to content

Recommended Posts

Posted

Membrii pot posta in acest topic sugestii & propuneri despre clan.

Off topic este interzis in aces topic. Se sanctioneaza cu amenda de $150.000

Daca va place o sugestie puteti da un +1 la reputatie si atat. Nu dati quote aiurea aici.

Model de postare:

• Nick:
  • Rank:
  • Sugestie:
  • Cum crezi ca ar ajuta clanul:
  • Alte precizari:
Posted

• Nick: Tractor

Rank: 1

Sugestie:Propun sa facem war-uri .Am mai fost in vreo 3-4 si la fiecare clan aveam war in fiecare seara la 20.00

Cum crezi ca ar ajuta clanul:Cred ca ne-ar face sa fim mai uniti, sa ne cunoastem mai bine si sa lucram mai mult in echipa.

Alte precizari:Dati.va cu parerea.

• Upvote 1
Posted

• Nick: Tractor
  • Rank: 1
  • Sugestie:Propun sa facem war-uri .Am mai fost in vreo 3-4 si la fiecare clan aveam war in fiecare seara la 20.00
  • Cum crezi ca ar ajuta clanul:Cred ca ne-ar face sa fim mai uniti, sa ne cunoastem mai bine si sa lucram mai mult in echipa.
  • Alte precizari:Dati.va cu parerea.

Fratele meu ai +1 dar e o parte proasta la asta cu war Wanted, jail , suspendare licente.

Comanda cu /cattak nu se va adauga asa ca S@L P@

Posted

Fratele meu ai +1 dar e o parte proasta la asta cu war Wanted, jail , suspendare licente.

Comanda cu /cattak nu se va adauga asa ca S@L P@

rea;;y se va baga comanda? :> ca atack? ooo ar fi smecher rauu de tot.

Posted

• Nick: An0n1muL

Rank: 6

Sugestie: Clanul [FcS] ( Furious Car Speed ~ Masina furioasa si rapida ), Pe fiecare zi sa se organizeze curse cu clanul, pe bani sau fara ( la inceputul curselor vom vota fiecare daca facem cu bani sau fara ), in caz ca toti sunt de acord sa facem curse pe bani fiecare membru care participa este obligat sa puna in joc o suma cuprinsa intre 20.000$ - 200.000$, iar raportul sa fie modificat in acest fel : 

1. Rank 1:        15.000mats + 2 curse ( minim ) pe saptamana

Rank 2:        20.000mats + 3 curse ( minim ) pe saptamana

Rank 3:        25.000mats + 3 curse ( minim ) pe saptamana

Tester (R4): 35.000mats + 3 - 4 curse ( minim ) pe saptamana

• Cum crezi ca ar ajuta clanul: Eu cred ca am iesii foarte mult in evidenta deoarece sunt foarte putine clanuri de masini, asa am atrage si membrii amatori de viteza, drift (deriva)...

Alte precizari: Cine e de acord sa dea +1, astept parerea ta G00NY.

Posted

• Rank: 6
  • Sugestie: Clanul [FcS] ( Furious Car Speed ~ Masina furioasa si rapida ), Pe fiecare zi sa se organizeze curse cu clanul, pe bani sau fara ( la inceputul curselor vom vota fiecare daca facem cu bani sau fara ), in caz ca toti sunt de acord sa facem curse pe bani fiecare membru care participa este obligat sa puna in joc o suma cuprinsa intre 20.000$ - 200.000$, iar raportul sa fie modificat in acest fel : 
  2. Rank 2:        20.000mats + 3 curse ( minim ) pe saptamana
  3. Rank 3:        25.000mats + 3 curse ( minim ) pe saptamana
  4. Tester (R4): 35.000mats + 3 - 4 curse ( minim ) pe saptamana
  • Cum crezi ca ar ajuta clanul: Eu cred ca am iesii foarte mult in evidenta deoarece sunt foarte putine clanuri de masini, asa am atrage si membrii amatori de viteza, drift (deriva)...
  • Alte precizari: Cine e de acord sa dea +1, astept parerea ta G00NY.

supeer parerea... imi place foarte mult, vineri dupa sedinta, poate o  punem in aplicare sau macar in proportie de 80%.

Posted

• Rank: 6
  • Sugestie: Clanul [FcS] ( Furious Car Speed ~ Masina furioasa si rapida ), Pe fiecare zi sa se organizeze curse cu clanul, pe bani sau fara ( la inceputul curselor vom vota fiecare daca facem cu bani sau fara ), in caz ca toti sunt de acord sa facem curse pe bani fiecare membru care participa este obligat sa puna in joc o suma cuprinsa intre 20.000$ - 200.000$, iar raportul sa fie modificat in acest fel : 
  2. Rank 2:        20.000mats + 3 curse ( minim ) pe saptamana
  3. Rank 3:        25.000mats + 3 curse ( minim ) pe saptamana
  4. Tester (R4): 35.000mats + 3 - 4 curse ( minim ) pe saptamana
  • Alte precizari: Cine e de acord sa dea +1, astept parerea ta G00NY.

Fratele meu este o sugestie foarte buna iar eu cred ca va ajuta foarte mult asa ca ai PRO..!

Posted

• Nick:JexX55
  • Rank:1
  • Sugestie:Am o idee ce ar fi daca am avea toti acelasi skin 
  • Cum crezi ca ar ajuta clanul:Ar arata mai frumos
  • Alte precizari:fara jicniri dar m-am gandit ca ar fi o idee buna :D  :P

Posted (edited)

Deja aplicam aceata chestie cu skinurile, uitativa la regulament dar din pacate majoritatea suntem in favtiuni, oricum cine nu e in fact o sa il verific azi la ora 21:00 la sedinta, si va primi clan warn.

Edited by G00NY
Posted

• Nick:JexX :samp: 
  • Rank:1
  • Sugestie:Ce ar fi sa facem un fel de ziar al clanului adica ceva gen cel mai activ memburu ce se mai intampla prin clan etc. zic ca ar fi o chestie tare nus daca mai are vreun clan asa dar ar fi o idee
  • Cum crezi ca ar ajuta clanul:Membri ar fi mai acrivi si ar infrumuseta clanu:D parerea mea
  • Alte precizari:Nu vreu jicniri :gs: :gs:  :gs: 
Posted

• Nick:Iepurila

Rank:1

Sugestie:Sa avem toti o culoare la masina care sa ne reprezinte.Fara cele cu hidden .

Cum crezi ca ar ajuta clanul:Ar arata mai frumos.Am parea un clan mai unit .

Alte precizari: -