Maximilien Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Membrii pot posta in acest topic sugestii & propuneri despre clan. Off topic este interzis in aces topic. Se sanctioneaza cu amenda de $150.000 Daca va place o sugestie puteti da un +1 la reputatie si atat. Nu dati quote aiurea aici. Model de postare: Nick: Rank: Sugestie: Cum crezi ca ar ajuta clanul: Alte precizari: Quote
Napolitana Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Nick: Tractor Rank: 1 Sugestie:Propun sa facem war-uri .Am mai fost in vreo 3-4 si la fiecare clan aveam war in fiecare seara la 20.00 Cum crezi ca ar ajuta clanul:Cred ca ne-ar face sa fim mai uniti, sa ne cunoastem mai bine si sa lucram mai mult in echipa. Alte precizari:Dati.va cu parerea. 1 Quote
DenisRednic Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Nick: Tractor Rank: 1 Sugestie:Propun sa facem war-uri .Am mai fost in vreo 3-4 si la fiecare clan aveam war in fiecare seara la 20.00 Cum crezi ca ar ajuta clanul:Cred ca ne-ar face sa fim mai uniti, sa ne cunoastem mai bine si sa lucram mai mult in echipa. Alte precizari:Dati.va cu parerea. Fratele meu ai +1 dar e o parte proasta la asta cu war Wanted, jail , suspendare licente. Comanda cu /cattak nu se va adauga asa ca S@L P@ Quote
G00NY Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Fratele meu ai +1 dar e o parte proasta la asta cu war Wanted, jail , suspendare licente. Comanda cu /cattak nu se va adauga asa ca S@L P@ rea;;y se va baga comanda? :> ca atack? ooo ar fi smecher rauu de tot. Quote
Seby Sorescu Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Nick: An0n1muL Rank: 6 Sugestie: Clanul [FcS] ( Furious Car Speed ~ Masina furioasa si rapida ), Pe fiecare zi sa se organizeze curse cu clanul, pe bani sau fara ( la inceputul curselor vom vota fiecare daca facem cu bani sau fara ), in caz ca toti sunt de acord sa facem curse pe bani fiecare membru care participa este obligat sa puna in joc o suma cuprinsa intre 20.000$ - 200.000$, iar raportul sa fie modificat in acest fel : Rank 1: 15.000mats + 2 curse ( minim ) pe saptamana Rank 2: 20.000mats + 3 curse ( minim ) pe saptamana Rank 3: 25.000mats + 3 curse ( minim ) pe saptamana Tester (R4): 35.000mats + 3 - 4 curse ( minim ) pe saptamana Cum crezi ca ar ajuta clanul: Eu cred ca am iesii foarte mult in evidenta deoarece sunt foarte putine clanuri de masini, asa am atrage si membrii amatori de viteza, drift (deriva)... Alte precizari: Cine e de acord sa dea +1, astept parerea ta G00NY. Quote
G00NY Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Nick: An0n1muL Rank: 6 Sugestie: Clanul [FcS] ( Furious Car Speed ~ Masina furioasa si rapida ), Pe fiecare zi sa se organizeze curse cu clanul, pe bani sau fara ( la inceputul curselor vom vota fiecare daca facem cu bani sau fara ), in caz ca toti sunt de acord sa facem curse pe bani fiecare membru care participa este obligat sa puna in joc o suma cuprinsa intre 20.000$ - 200.000$, iar raportul sa fie modificat in acest fel : Rank 1: 15.000mats + 2 curse ( minim ) pe saptamana Rank 2: 20.000mats + 3 curse ( minim ) pe saptamana Rank 3: 25.000mats + 3 curse ( minim ) pe saptamana Tester (R4): 35.000mats + 3 - 4 curse ( minim ) pe saptamana Cum crezi ca ar ajuta clanul: Eu cred ca am iesii foarte mult in evidenta deoarece sunt foarte putine clanuri de masini, asa am atrage si membrii amatori de viteza, drift (deriva)... Alte precizari: Cine e de acord sa dea +1, astept parerea ta G00NY. supeer parerea... imi place foarte mult, vineri dupa sedinta, poate o punem in aplicare sau macar in proportie de 80%. Quote
DenisRednic Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Nick: An0n1muL Rank: 6 Sugestie: Clanul [FcS] ( Furious Car Speed ~ Masina furioasa si rapida ), Pe fiecare zi sa se organizeze curse cu clanul, pe bani sau fara ( la inceputul curselor vom vota fiecare daca facem cu bani sau fara ), in caz ca toti sunt de acord sa facem curse pe bani fiecare membru care participa este obligat sa puna in joc o suma cuprinsa intre 20.000$ - 200.000$, iar raportul sa fie modificat in acest fel : Rank 1: 15.000mats + 2 curse ( minim ) pe saptamana Rank 2: 20.000mats + 3 curse ( minim ) pe saptamana Rank 3: 25.000mats + 3 curse ( minim ) pe saptamana Tester (R4): 35.000mats + 3 - 4 curse ( minim ) pe saptamana Cum crezi ca ar ajuta clanul: Eu cred ca am iesii foarte mult in evidenta deoarece sunt foarte putine clanuri de masini, asa am atrage si membrii amatori de viteza, drift (deriva)... Alte precizari: Cine e de acord sa dea +1, astept parerea ta G00NY. Fratele meu este o sugestie foarte buna iar eu cred ca va ajuta foarte mult asa ca ai PRO..! Quote
JexX Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Nick:JexX55 Rank:1 Sugestie:Am o idee ce ar fi daca am avea toti acelasi skin Cum crezi ca ar ajuta clanul:Ar arata mai frumos Alte precizari:fara jicniri dar m-am gandit ca ar fi o idee buna :D :P Quote
G00NY Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 (edited) Deja aplicam aceata chestie cu skinurile, uitativa la regulament dar din pacate majoritatea suntem in favtiuni, oricum cine nu e in fact o sa il verific azi la ora 21:00 la sedinta, si va primi clan warn. Edited March 7, 2014 by G00NY Quote
JexX Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Nick:JexX :samp: Rank:1 Sugestie:Ce ar fi sa facem un fel de ziar al clanului adica ceva gen cel mai activ memburu ce se mai intampla prin clan etc. zic ca ar fi o chestie tare nus daca mai are vreun clan asa dar ar fi o idee Cum crezi ca ar ajuta clanul:Membri ar fi mai acrivi si ar infrumuseta clanu:D parerea mea Alte precizari:Nu vreu jicniri :gs: :gs: :gs: Quote
G00NY Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Pro o sa facem dar sunt la bunici la tara pana pe luni.. Scuzari inactivitatea.. Quote
Seby Sorescu Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Pro, interesanta ideea, vreau sa o vad pusa in practica. Quote
Iepurila Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Nick:Iepurila Rank:1 Sugestie:Sa avem toti o culoare la masina care sa ne reprezinte.Fara cele cu hidden . Cum crezi ca ar ajuta clanul:Ar arata mai frumos.Am parea un clan mai unit . Alte precizari: - Quote
G00NY Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Culoarea noastra generala este neagra :D, iar hidden 211/226. Quote
Recommended Posts