VladutParaschiv Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 (edited) - VIATA REALA: Nume: Vladut. Varsta: 16. Biografie(minim 50 de cuvinte): Ma numesc Vladut, sunt din Focsani si sunt elev in clasa a IX-a. Ma consider un baiat prietenos, sociabil si amuzant cand este cazul. Imi place foarte mult sa joc baschet, acesta fiind si motivul pentru care il practic. Sunt un iubitor al sportului si imi place foarte mult sa ma uit la meciuri de fotbal, tenis sau baschet. Atribui respect celui care merita, sunt o fire muncitoare, iar cand este vorba sa devin serios, devin serios. Domiciliu: Focsani. Sex [ M / F ]: M. - ONLINE: Nick Sa:Mp: Ruffalo Level(minim 10): 22, dar pot sa dau buy pentru 23. De cat timp joci Sa:Mp? De doi ani. Ai avut vreodata ban pe Sa:Mp(Daca da, spune de ce): Nu, nu am fost banat niciodata. Cat timp te joci Sa:Mp pe zi: In jur de 6-7 ore pe zi, poate chiar mai mult. Ce nick-uri ai avut inainte?: VladP.20.1998 si [FcS]Ruffalo Detii 15 puncte premium pentru schimbarea numelui ?: Nu, dar daca va fi nevoie, voi face rost. - PROGRAME: Stii sa folosesti Photoshop?: Da. Stii sa lucrezi in Sony Vegas?: Cat de cat. Te pricepi in HTML?: Da. Ce programe stii sa folosesti?: Fraps si Bandicam. - CLAN: De unde ai aflat de acest clan?: Din luna Iunie a anului 2013 (adica cand am intrat pentru prima data pe bugged). Cu ce crezi ca poti sa contribui in acest clan?: Poate din experienta mea pe acest server pot veni cu niste idei. De ce doresti sa te alaturi acestui clan?: Fiindca vreau sa capat niste experienta de la niste membrii care au un nume pe acest server si care au facut ceva pentru el. - CONTACT: ID Yahoo! Messenger: vladut_1998@ymail.com Skype: paraschiv.vladut Edited March 1, 2014 by Ruffalo Quote
Recommended Posts